درسته داداش. همونی که خودم اموزششو نوشتمنقل قول:
Printable View
درسته داداش. همونی که خودم اموزششو نوشتمنقل قول:
اقا HAMID 1 سوال:
این اکوستیکو شما از کجا گرفتی؟
چون من تو سایت SE-NSE 3-4 تا اگوستیک پیدا کردم مثل Qwery with megabass یا ToShArA میخواستم ببینم این بهتر از اوناست؟.. مثلا یکی بود به اسم TOSHARA new w810 که خیلی ازش تعریف میکردند...... بابت پسورد هم ممنون حال دادی اساسی
کسی میدونه چجوری میشه فریم های آماده دوربین w810 رو اضافه کرد
اگه میدونه کامل توضیح بده
من یه جورایی از این فار منیجر میترسم
دوستان چرا به تازه وارد ها محل نمیزارن ؟:(
لطف کنید اگر کسی قیمت روز رو داره اینجا قرار بده . باز هم ممنون
خوب دوستان بازم مزده....خبر جدید اینکه کپسولیه 850 هم به گوشیه 810 می خوره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما 300 و کمتر می دی یه 15 تومنم خرج صدا می کنی...می شه عین یه 850 که 400 تومنه:8: و این یعنی خود خود زندگی:8: :10:
شاد باشید:20:
آخه تازگیا خبر میرسه که هکرا 40تا70 هزار تومن میگیرن گوشی W810i یا ....... رو هم به جاوا هم به سیمباین تبدیل میکنننقل قول:
این خبر تو احمد آباد اصفهان(مرکز موبایل) شیوع پیدا کرده
آخه امکان نداره گوشیی تو دنیا باشه تو احمد آباد اصفهان نباشه اینجا تو ایران معروفه خودم هم از اینجا جنس میگیرم تازه اینجا گوشی N77 (Nokia)f هم هست با قابلیت گیرندگی تلوزیون
آره عزیزم یکی از مشتریای ما هم عوز کرده بود عجب صدایی من تا 2ساعت نمیتونستم درست حرف بزنم کف کردم ضعف هم کردم ساعت 11 مغازه رو بستم امدم خونه مردم همیننقل قول:
دیگه خودتون بگیرید صدا چطوری شده بود از خود 850 هم بهتر وای...........
الان هم که دارم تایپ میکنم دستام میلرزه حتی سیمباین w810i هم مثل اینکه اومده وای یکی من و بگیره
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
عزیزم من 7-8 صفحه آخر رو گشتم ندیدم میشه لینک آموزششو برام بذاری/لطفا.نقل قول: