سلام به همه دوستان !
امروز ویندوز 8.1 رو به همراه درایور اینتل و درایور AMD سایت اچ پی ( که جدیدا آپدیت شده ) نصب کردم ... واقعا تفاوت احساس میشه .. میتونم بگم همه چی عالی شده
مشکلاتی که تو این مدت شاهدش بودم ؛ اعم از عدم سویچ مناسب یا اسلیپ ناقص سیستم و همچنین یه سری از برنامه ها که بخوبی اجرا نمیشدن ، هنگام اجرا هنگ میکردن یا کلا not respondig میشدن و بعدش هم close میشدن تماما بر طرف شده .. با این آپدیت الان دیگه میتونم بگم 4540 یه لب تاپ ایده آل و خوبیه :n06::):n12: 4540 :n12:
*** تنها موردی که خیلی عجیب و غیرعادیه ؛ خیلی هم محسوسه و رو مخه اینه که فنش خیلی روشن میشه همچنین سمت چپ تاچ پد واقعا داغ میکنه حتی وقتی تو دسکتاپ باشی .. تا قبل از این واسه من اصلا اینجوری نبود .. چه وقتی ویندوز 7 نصب میکردم چه 8 و چه 8.1 خیلی عادی و نرمال بود .. نه فنش روشن میشد نه اصلا داغ میکرد مگر اینکه مثلا 2 ساعت FiFa 14 بازی میکردم یکی دو سه بار فنش روشن میشد و یه کوچولو داغ میکرد اما الان خیلی غیر عادی داغ میکنه .. دوستان تست کنن لطفا ببین مشکل از آپدیت کارت گرافیکه یا مشکل از ویندوز منه چون من این نسخه از ویندوز رو تازه دانلود کردم وبرای اولین باره که نصب میکنم ..با تشکر سجاد