1.دوستان که سری M گرفتن گیرنده دیجیتال نداشت.نقل قول:
2. جمله آخرتون رو مطمئنید درست تایپ کرده اید؟ اونجا که نوشتید ST30 سرتره.
در مورد گیرنده دیجیتال هم من دقیقا حرف فروشنده رو نوشتم البته اون موقع سرش شلوغ بود شاید مدل رو اشتباه گفته باشه ولی به هر حال گفت هر سه سری رو داره .
با سلام به تمام دوستان
اقا یکی تو یه جمله بگه که فرق اصلی vt30 با st30 در چیه چون من تو پست اول اون عکس رو دیدم فقط رو قسمت 3D THX با هم فرق داشتن
ببخشید. متاسفانه چشام خیلی ضعیف شدنه. تاثیر کهولت سنه.نقل قول:
شما اگه VT30 میخوای و عجله نداری یکی دو ماهی دست نگه دار تا قیمتش تثبیت بشه.
اگه VT30 بانه ای و گارانتی دار بیاد تا 400 - 500 جا داره که ارزونتر بشه.
حاجی یعنی میگی بازم صبر کنیم...؟؟؟نقل قول:
تموم نشه از کفمون بره نایاب شه...بعدش اون وقت باید دنبال پلاسما های 7000 و 8000 سامسونگ بدوییم؟؟
غیر از دیزاین، برتریهای VT30 نسبت به ST30 بر اساس امتیازات سایت AVForoum اینه :نقل قول:
- کنتراست بهتر
- مشکی عمیق تر
- رنگهای طبیعی تر
- سه بعدی بهتر
خیالت راحت تموم نمیشه. الآن VT20 های سال قبل رو دست فروشنده ها باد کرده. کو مشتری؟ VT30 هم همینطور میشه.نقل قول:
حالا میل با خودته. خواستی بگیری بگیر. من که صبر می کنم با گارانتی بیاد که حداقل یه گیرنده دیجیتالی روش باشه.
منم 100% با فرمایش دوست خوبمون poonel موافقم . هر کی میخواد vt30 به قیمت بخره باید صبرکنه هم بانیان گارانتی دارشو بیاره ... هم بانه و شهرهای مرزی دیگه همه بیارن . یکی دو ماهی طول می کشه
من سر دوراهی خرید st30 از بین بانه و بانیان الکترونیک موندم . اختلاف قیمت هم کم نیست . چیزی در حدود 700 هزار تومان
که معلوم نیست بانیان چرا اینقدر گرونتر میده . فکر نکنم کار خاصی بکنه که ارزش این قدر گرونی داشته باشه
البته نداشتن گارانتی هم برای خودش یک معضلیه که نمیشه از کنارش به راحتی گذشت ولی دیگه نه 700 هزار تومان بیشتر
دوستانی که از بانه این tv گرفتن راضین ؟ کسی هست تو تهران این tv به قیمت بانه خریده باشه ؟
دوستان که عینک های اکتیو شاتر دارن . این مساله حقیقت داره که این عینک ها باعث سردرد / سرگیجه و کلا چشم اذیت می کنه ؟
کیفیت سه بعدی آن در جاهایی ذکر شده در حد سایر برندها نیست ؟ واقعیت داره ؟
بدون گارانتی 50اینچ 1800نقل قول: