اصلا برا من از این خبرا نیست.
Printable View
اصلا برا من از این خبرا نیست.
چرا اگه RB+LB رو همزمان بزنید اسکیپ میشه گل سلبریشننقل قول:
مثل وقتی که گل میزنید و نمیشه صحنه شادی رو Skipکنید!!
این گزینه شامل حال Cpu هم میشه ؟! خوشحالی گلهای CPU خیلی رو اعصابه و طولانی تر هم هست !
من وقتی گل میزنم سریع میرم در آغوش بازیکنای هم تیمی تا سریع تمومش کنن :31:
یک سوال دیگه این که چطوری میشه ضربه آزاد رو با نفر سوم زد ؟!
مثلا دو نفر از روی توپ بپرن و نفر سوم ضربه رو بزنه ؟! من هر جوری میشد امتحان کردم ولی نتیجه نداد !
دروغ چرا تا حالا از روی توپ واسه نفر سوم نپریدم ولی دکمه نفر دوم رو بگیر بعد یه دایره ریز برن ( زیاد نزنی ) ...همچین حالت قوس دار مینداز روی پا بازیکن سوم همون رو هوا میزنی دروازه رو سوراخ میکنی :دینقل قول:
ضربه ایستگاهی:RT رو نگه دار تا نفر دوم اضافه شه بعد LT رو نگه دار تا نفر سوم اضافه شه.حالا RT رو نگه دار و دکمه شوت وسریع پشت سرش دکمه پاس رو بزن(مثل تو سر توپ زدن)،بازیکن اول میپره و اگه LT رو نگه داری و همین کارو تکرار کنی بازیکن دوم می پره.در ضمن اگه ابتدای کار دکمه RT , LT رو نگه نداری و شوت وپاس رو سریع بزنی بازیکن اصلی که پشت توپه میپره(چه بپر بپریه ها).برای کات دار زدن هم بایداول جهت چپ یا راست رو بگیری و نگه داری و خیلی سریع شوت رو بزنی.یا اگه شوت رو زدی خیلی سریع باید جهت رو نگه داری وگرنه کات دار نمیشه.با ریبری تمرین کن خیلی خوب میزنهنقل قول:
بازیکنی که با RT اضافه میشه فقط پاس (دایره) میده فک کنم . باید RT رو نگه داشت دایره رو زدنقل قول:
ضربرو نزنیم راحت تریم:31:نقل قول:
اين امكان يهةچيز واسه حاشيه هست..وگرنه كلا اين حركات در فوتبال امروزي كمي منسوخ شده و
قت بكنين بازيكني كه كيخاد ضربشو بزنه تنها ميره و كلرشو ميطنه
اکثر دوستان وقتی گل میزنن فقط با بازیکن گل زن دور خودشون میچرخن تا صحنه شادی تموم بشه حالا یه ویدئو گذاشتم که اموزش تمام شادی های بعد از گل هست
از حرکت جالبه بالوتلی در یورو تا حرکت زیبای تورس که خودم خیلی دوسش دارم و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیستم ضربه ازاد جدید خیلی اشغاله، من می خوام با نفر اول کات دار بزنم، چون دکمش با انتخاب نفر دوم یکیه یه یار جدید اضافه میکنه که هم جای دوربینو تغییر میده و نمیشه درست هدفگیری کرد، هم باز می خوای با نفر اول کاشته کات دار بزنی، به همون دلیل یکی بودن دکمه ها، کاشته رو با نفر دوم میزنه که میره تو اوت.
تو فیفا های قبلی همیشه کاشته هام تو گل بود یا گلر حریف به زور از گوشه دروازه درش میاورد، ولی الان کاشته میشه دوست دارم از بازی بیام بیرون.