اینترنت مخابرات مازندارن اینترنت ملی شد
با سیستم جدید الان دارم far cry 3 رو از سایت p30day با سرعت هر لینک 250 kbps میگیرم
در حالی که از لینک هایی که هاست اونها در خارج ایران هست با سرعت 30 کیلو
Printable View
اینترنت مخابرات مازندارن اینترنت ملی شد
با سیستم جدید الان دارم far cry 3 رو از سایت p30day با سرعت هر لینک 250 kbps میگیرم
آقا یکی به ما لینک بده سرعتم 500 شده الان :دی
شما از کجا میدونید سایت p30day هاست و سرورش تو ایران هست ؟!نقل قول:
شایعه پراکنی نکنید. اگر قرار باشه اینترنت ملی راه بیوفته حداقل 2-3 سال دیگه میشه . اونم اگر .
بچه ها این مورد تو IDM شما هم وجود داره ؟
وقتی چند لینک رو با هم بدید برای دانلود از IDM مخصوصا شب ها و با Schedule ، خیلی اتفاق میفته لینک ها فریز میشن و دیگه دانلودشون ادامه پیدا نمیکنه ! باید سیستم رو ریست کنم و دوباره دانلود ها رو شروع کنم ...
خیلی این مورد رو اعصابه ... صبح بلند میشی میبینی به همین خاطر تا صبح لینک ها همینطور فریز موندن دانلودشون نه کنسل شده نه استاپ خورده ، همینطور قاطی مونده :|
نه، اون به خاطر سروریه که ازش دانلود میکنی. که احتمالاً اجازه نمیده همزمان بیشتر از چند تا لینک رو دانلود کنی (یا میذاره ولی بعد چند ساعت قطعش میکنه)نقل قول:
باید از سرورهای اختصاصی و اکانت های VIP استفاده کنی
من لینک هامو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم میکنم یا از وارز اکانت VIP میخرم عین فشفشه دانلود میکنه
من به حرفم اطمینان دارم
عزیزم محدودیتی درباره ی نوع لینک وجود نداره ...نقل قول:
لینک رو از Expressleech که ACC پریمیوم دارم دانلود میکنم ... سرور های دیگه هم همین کرم رو میریزن ... نمیدونم دقیقا مشکل کجاست ... ولی ربطی به محدودیت نداره ! من فکر میکنم مخابرات این کار رو میکنه :|
کسی تجربه نکرده این حالت رو ؟
اره واسه من زیاد شده !نقل قول:
مسئله همینهنقل قول:
من هم از mul هر لینکی 130 تا میکشم
ولی از hipfile با اکانت پرمیوم 30 تا بیشتر نمیده
شما اگه تو idm رو لینک |mul پروپرتیس بگیر................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس لینک یه ir تهش داره که
فکر میکنم یه جواریی اینترنت ملی رو دور میزنه یا به اشتباه میندازه
اینترنت ملی کجا بود. من الان از رپیدشر دارم با نهایت سرعت دانلود میکنم. پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنین.
برای منم پیش میاد ولی معمولا سرورهاش مشکل دارن. برای رفعش هم یه بار آی دی ام رو کامل ببندی و دوباره باز کنی کافیه، نیاز به ری استارت ویندوز نیست.نقل قول: