بوتان بدون شمعک سایز بزرگ بگیرید واقعا خوبه.نقل قول:
حدود 8 سالی میشه که با شمعک رو داریم و با فشار کم اب هم کار میکنه وبا یه شعله خیلی کم اب رو خیلی داغ میکنه.
Printable View
بوتان بدون شمعک سایز بزرگ بگیرید واقعا خوبه.نقل قول:
حدود 8 سالی میشه که با شمعک رو داریم و با فشار کم اب هم کار میکنه وبا یه شعله خیلی کم اب رو خیلی داغ میکنه.
مارک که بدون شک بوتاننقل قول:
به نظر من اگر سختی آب منطقه خیلی بالا نیست شمعکدار بگیرید
مدل B3115
از اساتید گرامی خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید. بنده قصد خرید پکیج برای ساختمون بشرح زیر را دارم لطفا بهترین مارک را معرفی نمایند:
1. متراژ آپارتمان 75 متر دو خواب
2. جای دو تا رادیاتور در سالن و هر خواب یه رادیاتور
3. طبقه 5 و یکی مونده به اخر
4. جای پکیج تعبیه شده در بالکن یکی از اتاق خوابها
راستی تهران هستم
سلام من امیرحسین از یزد هستم چند سالی هستش از پکیج ایساتیس داره استفاده میکنم ومتراژ منزلم 120 متر هستش خیلی ازش راضی هستم هنوز هیچ مشکلی برام نداشته ومصرف برق وگاز آن هم بسیار پایین ا ست واز زمانی که خریدم بسیار مصرفمون آمده پایین ونکته مهمی که وجود دارد از خدمات بسیار خوبی برخوردار است که من هنوز خدماتی مثل خدمات ایساتیس ندیدم,دوست عزیز اگه میخای زندگی راحتی داشته باشی از این پکیج استفاده کنید تا هیچ وقت پشیمون نشید.
باسلام من امیرحسین هستم از یزد,من هیچکدوم از اون گزینه هارا انتخاب نمی کنم من پکیج ایساتیس را پیشنهاد میکنم چون میخام زندگی راحتی داشته باشید لازم به ذکر است بگویم که هنوز بنده خدماتی مطابق خدمات ایساتیس ندیدم ونخواهم دید.انشالا که انتخابتون درست باشد.:n12:
با سلام من امیرحسین هستم از یزد من اصلا پکیج خارجی را پیشنهاد نمیکنم چون که در آینده دچار مشکل میشیت,من پکیج ایساتیس را به شما معرفی میکنم زیرا هم خدمات نمونه ای را دارد وهم مصرف برق وگاز آن پایین هستش وهم عمر طولانی هم دارد.نقل قول:
با سلام من امیر حسین هستم من برای راحتی شما پکیج خارجی را توصیه نمیکنم بلکه پکیج ایساتیس را توصیه میکنم زیرا که پکیج ایساتیس مصرف بسیار کم وخدمات عالی هم دارد که قابل تحسین هستش ,بنده هم چند سال هستش ایساتیس دارم که هنوز هیچ مشکلی برام نداشته وخیلی راضی بودم ازش.:n26:
با سلام باید حتما توی آشپزخانه باشد بعد اگر خواستیت محو باشه باید کابینت ساز بیارید تا براش کابینت دیواری بسازه،و اگر هم خواستیت پکیج خریداری کنید ایساتیس خریداری کنید تا همیشه راحت باشید.:n01:
سلام
دوستان من یک سال پیش خونه خریدم و بعد اجاره دادم اون موقع پول دادم مستاجر بوتان اپتیما 24هزار خرید و نصب کرد
حالا خودم که خونه رو تحویل گرفتم گفت زمستونا تو سرمای زیاد خونه رو گرم نمیکنه
حا من حدودای 30 متر هستش که دوتا پره داره 15تایی و اتاق خوابامم هر کدوم یکی دارن 10تا پره دارن
میگفت جنس لولهای ساختمان خوب نیست و از این چرت و پرتها
حالا اولین سوالم اینه واقعا از تنظیماتش میتونه باشه رو درجه یا نه واقعا برا مساحت 94متری این مقدار جوابگو نیستش؟
بعد یک هفته هم که اومدم دیدم یهو از زیر پکیج که تو بالکونه از یه لوله خرطوی شروع کرد به اب ریختن و کل بالکن رو اب گرفت،مجبور شدم کنتور اب و ببندم تا بند بیاد
بعد زنگ زدم نمایندگی اونم زیاد سر در نیاورد چی میگم اصلا و گفت هواگیری کنم و انجام دادم از اون زمان اب دیگه اونجوری زیاد نمیریزه ولی هر دقیقه 20 قطره اب از اون لوله خرطومی میریزه که مجبورم زیرش ظرف بزارم ولی برا اشنایان ندیدم اب بریزه از اون لوله ممنون میشم در این دو مورد راهنمایی کنین
اینم عکس لوله خرطومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]