والا ما از اول همین مخابرات بودیم قبلش adsl نداشتم :n02:ک معطل رانژه بشم....این ک حتما باید نصاب باشه فکر نکنم الزامی باشه باهاشون صحبت شاید راضی شدن ولی یوزر و پسوورد اکثرا شماره تلفن باکدشهری منهای صفر اولشهنقل قول:
Printable View
والا ما از اول همین مخابرات بودیم قبلش adsl نداشتم :n02:ک معطل رانژه بشم....این ک حتما باید نصاب باشه فکر نکنم الزامی باشه باهاشون صحبت شاید راضی شدن ولی یوزر و پسوورد اکثرا شماره تلفن باکدشهری منهای صفر اولشهنقل قول:
سرعت از دیشب کمی کند شده هم تو پیج عوض کردن هم تو دانلود البته کمی...
برای من سرعت خوبه وفقط ی مدت هست قطعی زیاد شده هر چند ساعت ی چند دقه قعط میشه کسی مشکلی نداره؟
علی جان شما از dns استفاده میکنید ؟ اگر استفاده نمیکنید این قطعی های موقتی مال dns مخابرات . منم از نوین نت سرویس دارم . با dns های خودش بعضی اوقات قطع میشه دوباره وصل میشه ! dns های opendns گذاشتم دیگه الکی قطع نمیشه !!نقل قول:
تایید.نقل قول:
خدایی این اینترنت مازندرانی ها رو نگا میکنید ؟!؟!؟
سلام دوستان
الان 5 روزه خطم رانژه است منتها هر بار تماس میگیرم با 2020 میگه باید نصاب بیاد .
من که یوزرم رو دارم اگه به پشتیبانی بگم پسوردم رو ریست کنه قبول میکه ؟
سرعت خوبه اما نوسان داره !!!:n13:
من که پارسال وقتی سرویس رو گرفتم اصلاً منتظر نصاب نشدم.یوزر که همون شماره تلفن خونه س(+کد شهرستان - صفر اولش).پسوردم رو ازشون گرفتم و خودم نصبیدمش.
سرعت واسه من پایداره.
این اوضاع پینگ منه.عالی شده این روزا:
بچه من تازه سرویسم وصل شده ببخشید زیاد سوال میکنم
ولی الان من کانکت شدنم یه جوریه! روی اتوماتیک که میزارم باید 5 تا 10 دقیقه صبر کنم تا اینترنت بیاد توش! بریج هم روی Registering on the Net... یکی دو دقیقه گیر میکنه بعد وصل میشه پشتیبانی زنگ زدم گفت امروز همه دیر کانکت میشن باید 20 دقیقه مودم رو خاموش کنی و کلا شر و ور گفت! میخاستم ببینم مال شما هم اینطوریه یا مال من چون تازه وصل شده
میانگین سرعتش هم حدود 300 با اینکه روی 4 مگ بسته شده، حالا نمیدونم همین سرعتشه یا از اون سرور، اگه لینکی دارید که میشه باهاش آخر سرعتش رو در اورد ممنون میشم
بعضی اوقات هم کلا میره! و با بعضی سرورها هم مشکل داره
این مشکلا واسه منه یا کلا همینه وضع مخابرات
بعد هم درباره سایتش! از کجا باید فهمید چقدر ترافیک واسم مونده؟
توی قسمت خرید ترافیک هم که میرم مینویسه: سرویس اینترنت شما منقضی شده و یا غیرقابل انتخاب است. لطفاً جهت بررسی و رفع مشکل با واحد پشتیبانی فنی تماس حاصل فرمایید
توی تمدید سرویس هم سرویس فعلی خالیه
وضعیت اکانت هم نوشته فعال ولی تاریخ شروع رو زده 16/10 در حالی که دیشب وصل شد 16 تاریخ ثبت نامه تاریخ پایان هم نزده
کلا داغونه سایتش!