ممنون farhad ... alone one
میشه بگین کیا کنکور 90 بودن؟ درصدای ریاضیتون چقدر بود
Printable View
ممنون farhad ... alone one
میشه بگین کیا کنکور 90 بودن؟ درصدای ریاضیتون چقدر بود
کسی اموزشگاه خوب تو تهران میشناسه
واسه ریاضی
میدونم دیر شده
من کنکور 90 بودم. درصد ریاضی پایین ترین درصد کنکورم بود. 35 درصد زدم. عامل پایین زدنم هم این بود که چون به جبرو احتمال و گسسته و هندسه یک و دو خیلی علاقه داشتم اینارو زیاد کار کردم در طی سال ولی حسابان و دیفرانسیل کمتر کار کردم. در حالی که اگه همین وقت رو روی حسابان و دیفرانسیل هم گذاشته بودم شاید 60 درصد ریاضی رو زده بودم. ولی من بیشتر دوست داشتم از درس لذت ببرم تا اینکه فقط برای کنکور بخونم برا همین پشیمون نیستم که علاقم رو بیشتر خوندم. البته سر جلسه کنکور چند تا سوال دیفرانسیل رو تا حد 90 درصد حل کردم اما به جواب نهایی نرسیدم و خیلی زور بود!:31: چون هم وقتم رفت هم به جواب آخر نرسیدم! ولی راحت میشه تا حدود 40 درصد ریاضی زد. من بیشتر رو فیزیک و شیمی سرمایه گذاری کرده بودم. ریاضی حدود 40 میخواستم بزنم که 35 زدم.نقل قول:
موفق باشین.
فیزیک شیمی چند زدین شما اقا فرهاد
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
من یه سوال دارم اینائی که ریاضی فیزیک تو کنکور بالا 70 80 میزنن
چطوری مسائلو حل میکنن یعنی طبق همون روشی که ما واسه امتحانات تشریحی حل میکنیم؟
یا چون سرعتشون بالاس
دوستان من برنامه ریزی کردم که از پایه شروع کنم دیگه واسه خوندن درس های آزمون گزینه 2 نمیمونه ! چکار کنم ؟
در ضمن کتاب خوب مثل 10 استاد واسه ریاضی پایه سراغ ندارین ؟
امروز با هزار امید رفتم دیفرانسیل فصل اول رو بخونم خوب بود ولی خیلی سردرگم شدم !
اگه تا حالا نخواندید نگران نباشید بر اساس بودجه بندی بخوانید و نگران نباشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من پارسال شرکت کردم اما تقریبا الکی بود،چون هیچی نخونده بودمنقل قول:
یه سری مشکلات شخصی داشتم که یکم فاصله افتاد تو تحصیلم
از اونجایی که دوسال پیش من تو کنکور درصد فیزیکم 80 (تقریبی) و شیمی 89 شده بود باید بگم قطعا نوع جواب دادن فرق میکنه دیگه، تو سوالایی که امکانش هس از روشای تستی استفاده میشه،علاوه براین چون کار زیاد شده رو مسائل،با انواع مسئله ها آشنایی داره طرف(اونیکه خوب خونده و درصد بالا میزنه)پس بلافاصله بعد خوندن سوال بدون فوت وقت میره سرغ حلش و چون تو اکثر روشهای حل سوال خبره شده،پس وقت کمتری برای پیداکردن روش حل مسئله میذارهنقل قول:
البته باید بگم چون تو هدف گذاریم من بیخیال سوالات گسسته و هندسه تحلیلی شده بودم (یکی از بدترین اشتباهات زندگیم که تو اون کنکور انجام دادم) ،وقت بیشتری واس پاسخ به سوالات شیمی و فیزیک داشتم اما قول میدم اگه رو درسا تسلط داشته باشین به مشکل زمان برنخورین،این از دهن مشاور کنکور نیس،یه پشت کنکوریم که تجربشو دارم
راستی درصد ریاضیمم تو همون کنکور دوسال پیش حدود 30% بود
هیچوقت دیر نیس دوست عزیزنقل قول:
الان شروع کنی شاید به 100% نرسی اما حداقل از اینجا که هستی ( 0 % )خیلی وضعیتت بهتره
من فیزیک و شیمی هر دو تاش هدفم بالا 70 درصد بود و در حد بالا 70 درصد خونده بودم اما تو کنکور حدودا فیزیک 55 و شیمی 65 زدم.نقل قول:
یکی از دوستام که ریاضی حدود 80 و فیزیک حدود 90 زده بود و رتبش دو رقمی شد به روش تشریحی حل میکرد اما خیلی سریع مینوشت! اصلا عادت کرده بود به سریع نوشتن من جزوه هاشو نگاه میکردم اصلا نمیتونستم دست خطش رو بخونم از بس بد خط مینوشت! کاملا تشریحی حل کرد اما خیلی سریع مینوشت! خودم هم کامل تشریحی حل کردم فقط من سرعتم پایین بود و کلا آروم مینویسم!:31: و برا همین سر کنکور وقت کم اوردم و در حدی که خونده بودم نتونستم بزنم اما از همین هم راضیم! :31:خداروشکر!:42::31:
ولی رتبه ها یک هر جور فکر میکنم نمیشه تشریحی حل کرده باشن!:31: آخه چطوری فیزیک و شیمی و ریاضی رو هر سه تاشو بالا 95 میزنن و یکیش رو هم معمولا صد میزنن؟! :31: اون دیگه خیلی عجیبه!:31: اونا دیگه فکر نکنم تشریحی حل کرده باشن! به هر حال اون دیگه از عجایب دنیاس!:31:
موفق باشین.
سرمايه گذاری روی چه بخش هايی از گسسته به صرفه تر هست؟ (درک رياضی به نسبت بالايی دارم)
هندسه تحليلی از گسسته و هندسه پايه راحت تر هست اما حل سؤالاش يکم وقت گير هست جواباش يکم طلانی هست!!! شايد سؤالای تأليفی الگو اين طوری باشه!؟؟ کنکور چطور؟