سلام . بانک ملی روی گردش حساب وام میده ؟؟ من توی یک سال گذشته طی ماه های مختلف مجموعا 6 میلیون وارد حسابم شده و خرج شده . الان هم مانده حسابم فقط 200 هزار تومانه . می تونم وام بگیرم ؟
Printable View
سلام . بانک ملی روی گردش حساب وام میده ؟؟ من توی یک سال گذشته طی ماه های مختلف مجموعا 6 میلیون وارد حسابم شده و خرج شده . الان هم مانده حسابم فقط 200 هزار تومانه . می تونم وام بگیرم ؟
این رو ابتدا خدمتتون عرض کنم که قوانین هر روز در حال تغییر است و متاسفانه یک قانون ثابت در این موارد وجود ندارد درضمن اگر بخواهید از اخرین تغییرات یا اصل قوانین مطلع بشوید به یکی از بانک های دولتی مراجعه و در خواست دفترچه راهنما یا برگی که قبل از افتتاح حساب جهت اشنای بیشتر با قوانین دسته چک به فرد داده میشودنقل قول:
چک بلامحل : اگر بخواهیم تعریف عامیانه ای داشته باشیم باید عرض کنم که اگر فردی برگی چکی در وجه فرد دیگری کشیده باشه و فرد مورد نظر چک رو به بانک ببرد و موجودی به اندازه چک صادر شده نباشه اصطلاحا چک بلامحل گفته میشه که گذشته از پیگردهای قانونی باعث بد حسابی مشتری نزد بانک خواهد شد - در صورتی که بخواهید در بانک دیگه ای دسته چک بگیرید این مورد خیلی مهمه که فرد نزد بانک های قبلی جزء مشتری های خوش حساب بوده یا بد حساب
چک مخدوش : باز هم به اصطلاح عامیانه وقتی چکی دارای خط خوردگی ، ناخوانا بودن نوشته ها و . . . ( مواردی که باعث شک و تردید در وصل چک شود ) باشد مخدوش اعلام میشود که معمولا پشت برگ چک فردی که دسته چک بنامش است توضیحاتی رو درج میکنه تا شک رو تردیدی وجود نداشته باشد و سپس توضیحات خودش رو با دو امضاء تایید میکند بعضی مواقع انگشت هم زده میشه ( جهت اطلاع )
شرایط دسته چک : من که تا حالا ندیدم بگن طبق این قانون شما دسته چک میتونی بگیری - به افراد معمولی دسته چک داده نمیشود اکثرا افراد بازاری دسته چک دارند چرا که اکثر معاملات روزانه زیادی دارند - البته وقتی شما حسابی نزد بانک باز و گردش حساب شما بالا باشه (موضوع مشتری خوش حساب اینجا خیلی میتواند تاثیر گذار باشه ) میتوانید درخواست دسته چک کنید که ابتدا دسته چک ده برگی به شما داده میشود و در صورتی که موردی نداشته باشید تعداد برگه ها تا 50 برگ افزایش پیدا میکند
چک سفید امضاء : مثل اینکه شما برگه ای رو سفید امضاء کرده باشید و طرف هر عددی که دوست داشته باشه میتواند در ان قید کند پس باید خیلی مراقب باشید
چک حامل : به صورت معمول دو نوع پاس شدن چک داریم 1. حامل 2. در وجه شخص حقیقی یا حقوقی
وقتی شخص حقیقی یا حقوقی باشه فردی که چک رو صادر میکند اسم شخص رو نیز ذکر میکند و تنها کسی که میتواند این چک رو به وجه نقد تبدیل کند همین فردی است که اسمش ذکر شده البته فردی که اسمش ذکر شده میتواند با دو امضاء پشت چک چک رو به کسی دیگه تحویل دهد تا به وجه نقد تبدیل شود
اما چک حامل دیگه اسم کسی در چک نوشته نمیشود و هر فردی که چک رو به بانک ارائه دهد میتواند ان را به وجه نقد تبدیل کند
باید با مسئول وام یا رئیس بانک صحبت کنید اونها هستند که تصمیم گیرنده نهایی هستندنقل قول:
البته فکر نمیکنم 6 میلیون گردش حساب خوبی محسوب بشه
پ.ن: اگر غلط املائی هست ببخشید دیگه فرصت نشد متن رو بخونم
نقل قول:نقل قول:تا به حدنصاب نرسيد نميتونيد از امتيازتون استفاده كنيد.يعني 100 يا 200 يا 300 امتيازنقل قول:
بازار سياه هم داره ولي بايد تاريخ تولدتون نزديك باشه تا بتونيد بگيريد.چون جابجايي فقط بعنوان هديه تولد امكان پذيره.تو بعضي از سايتها و انجمنها خريد و فروش ميكنن:n10:
اون تاريخ هم واسه طرح جديد امتيازيشه و بستگي به تنوع امتيازهاي شما در تاريخ مشخصي داره كه ممكنه بتونيد بيشتر يا كمتر امتياز كسب كنيد.يعني ممكنه شما تو تاريخ مشخصي نسبت به كارهايي كه انجام داديد امتياز بيشتري كسب كنيد.محاسبه اش هم پيچيدست و تو سايتش خودش يك برنامه واسه محاسبه امتيازها داره
كارت شتابي هم كارت بانكهايي هستند كه عضو شتاب هستند.اكثر بانكها هم عضو شتاب هستند و صندوقها و موسسه ها شتابي نيستن.ربطي هم به اينترنت بانك نداره.بايد تو سايتش ثبت نام كنيد و كارتتون رو توش ثبت كنيد
یه چیز دیگه که الان یادم اومد. میشه بعد عضویت چند تا کارت بدم یعنی کارت بانکهای مختلف و امتیازها از همش به همین اکانتم بیاد؟ اینجوری خیلی خوبه :n02:یکی کفایت نمیکنه.نقل قول:
در ضمن لیست جمع اوری امتیاز ها هم میشه بگید کلی؟ بعدشم برای امتیاز حتما باید از سایتش بگیریم یا چیزای دیگه هم میشه؟ مثلا با گوشی شارژ بخریم این حرفا؟ :n13:
ویرایش:
اگه اونی که گفتم این باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خرید از دستگاه کارتخوان به ازاء هر 1.000.000 ریال 1 امتیاز
یعنی وقتی از کارت خوان خرید کردیم باید 100 هزار تومان باشه؟! اگه اینجوری باشه که باید قید اینارو بزنیم. دی
50 هزار تومن هم که ما خرید اینترنتی نمیکنیم :n02:
خرید شارژ هم انگار نداره!
آغا اینا به ما نیومده ولش! :n02:
الان هزینش 3700 تومنهنقل قول:
نکته دیگه اینکه هزینه هر چک بین بانکی سه هزار تومان
شرایط گرفتن دسته چک هم میتونه اینا باشه:
*استعلام از بانک مرکزی
*داشتن جواز کسب - فیش حقوقی و سایر مدارک درآمدی (مثل کارت کشاورزی ) و ... (بسته به بانک)
*مدارک شناسایی و ...
در مورد امتیاز به ریز امتیاز هم تعلق میگیره . مثلا شارژ 2 تومنی بخری واست 0.02 امتیاز میزاره . 10 تومن بخری 0.1 . در مورد خرید از پوز هم به همین ترتیب.نقل قول:
خیلی کمه چقد خسیس بازی در میارن! :n02::n09:نقل قول:
در مورد امتیاز به ریز امتیاز هم تعلق میگیره . مثلا شارژ 2 تومنی بخری واست 0.02 امتیاز میزاره . 10 تومن بخری 0.1 . در مورد خرید از پوز هم به همین ترتیب.
من تصمیم گرفتم عضو بشم ولی هی میگه:
ارتباط با سامانه بانک ملت مقدور نیست
!!
در ضمن شماره مشتری رو برای ورود به بانکداری اینترنتی عوض کردم که اون همراه با حروفه که وقتی اونو میزنی میگه فقط اعداد وارد کنید. از این که نیست مشکلش؟ نکنه الان ایراد داره؟
به نظرم که اگه میخواست خطا بده میگفت شماره مشتری اشتباهه این حرفا نه که بگه ارتباط با ... این حرفا ! :n02: باید ایراد از اونور باشه دی
بعدشم این قسمت "سامانه سنجش رضایت مشتریان " چی چی هست؟ D:
اين باشگاه ملت هم اعصابمو بهم ريخته :42:
بعد از مدتها كه امتيازم دوباره از 200 گذشت خواستم برم نقدش كنم كه ديدم با اين طرح جديد هيچي بهم نميدن :n03::n04:
با طرح امتيازي جديد 200امتيازم نقد نميشه و ميگه به حد نصاب نرسيدي و واسه 100 امتيازشم فقط 40تومن ميدن :n04:
جالبه اولش هم كه وارد ميشم پيام ميده مهلتت داره تموم ميشه.10درصد امتيازاتو ميگيريم و برات 60روز تمديد ميكنيم وگرنه امتيازات نقره اي ميشه:n29: :n27:
ما بعد مدتی عضویدیم حالا اینطوری شده! :|نقل قول:
پس برای نقدش کردن چقد امتیاز میخواد؟!
بعدشم من الان از سایت همراه اول سیم کارت شارژ کردم متصل میشد به درگاه ملت بعد رفتم دیدم امتیاز اضافه نشده! باید رو کدوم نوشته اضافه میشد؟
سلام .
یکی از دوستانم شرایط کاریش این جوری هست :
1 ) روزانه 450 الی 500 تومن در میاره و حدودا در ما 15 تومن میشه .
2 ) در ماه 2 الی سه بار از حسابش میخواد پول برداره ، حدودا 9 تومن .
3 ) میخواد بانک معتبری باشه و راحت بتونه حواله های بانکی رو بدون درد سر انجام بده .
به نظرتون با توجه به این شرایطی که گفتم ، بهترین بانک برای دریافت سود بهتر چیه ؟ ( قاعدتا باید روز شما باشه دیگه درسته ؟ )
ممنونم .