دوستان آپتیموس L7 خوبه ؟ تا 700 تومن دارم ...
صفحه نمایش خوب و بزرگ + دوربین عکس برداری با کیفیت و شیک بودن ملاک های اصلیمه ...
بازی هم با گوشی میکنم ... خیلی کم نمیاره ؟
Printable View
دوستان آپتیموس L7 خوبه ؟ تا 700 تومن دارم ...
صفحه نمایش خوب و بزرگ + دوربین عکس برداری با کیفیت و شیک بودن ملاک های اصلیمه ...
بازی هم با گوشی میکنم ... خیلی کم نمیاره ؟
کوتاه بیا..! :دی تو PT حدودا ۱۱۰۰ دارن میدن.نقل قول:
??????????????????????????نقل قول:
سلام دنبال یه گوشی اندرویید هستم که صفحه نمایش 4 اینچ داشته باشه و کیفیت صفحه نمایش بالا و ضخامت کمی داشته باشه
برای کارای مهندسی و بازی مناسب و سی پی یو خوبی هم داشته باشه
کسی پیشنهادی داره؟
دوست عزیز کاش محدوده قیمت مدنظرتون روهم میفرمودید.نقل قول:
من پیشنهادم به شما گوشی گلکسی اس 2 هستش یه تحقیق کنید راجب اندازه و مشخصاتش فک کنم از پس همشون به خوبی بر میاد صفحه 4.2 سوپر امولد پلاس و جز سبکترین و نازکترین گوشی های موجوده با سی پی یو 2 هسته اینقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Galaxy S Advance - GT-i9070 گوشي خوبيه-صفحه نمايش 4 اينچ و با كيفيت.پردازنده 1 GHz دو هسته اي.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويدئوي بررسي گوشي (فارسي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://tv.d i g i k a l a.com/Video/Review/Mobile/Samsung-Galaxy-S-Advance
(فاصله ها رو از لينك حذف كنيد)
دو تا پیشنهاد براتون دارم اول Samsung Galaxy S2 و دوم HTC One S، از لحاظ کیفیت صفحه برتری مطلق با Galaxy S2 هست چون صفحه One S از نوع PenTile هست و ساب پیکسل ها به طور کامل در کنار هم چیده نشدند اما از لحاظ ابعاد (باریکی) و جنس بدنه برتری با One S از HTC هست.نقل قول:
البته اگر قیمت پایین تر مد نظرتون هست Galaxy S Advance و Galaxy S3 Mini گزینه های خوب پیش رو هستن.
آپتیموس L7 خوبه اما بهترین گزینه تو این قیمت ها Xperia Sola سونی هست که سی پی یو دوهستهای داره. البته L7 صفحه بزرگتری داره.نقل قول:
با توجه به مواردی که گفتین ،اگه دنبال بهترین هم هستین یکم صبر داشته باشین بهترین گزینه SONY XPERIA V هستشنقل قول:
سی پی یو قدرتمند ضخامت خیلی کم صفحه نمایش بسیار باکیفیت