دوستان چي شده همه ساكت شدند از فرانك خانم هم سوال بپرسد ديگه ..
Printable View
دوستان چي شده همه ساكت شدند از فرانك خانم هم سوال بپرسد ديگه ..
ممنون از مسعولين عزيز اينجا مخصوصا دوستاي گل خودم ..
فقط من موندم دوباره بپرسم .خدا شاهده مي خوام 1000 تا سوال يه جا بپرسم ... ميشه ... خدايش جدي ميگم ... تركيدم بس نوشتم ... هنوز مونده ..فكر كنم تا سه روز ديگه تمومن ... ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرانك منو سپرده دسه 4 تا ادم كش .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما من قبل مرگم بايد يه حال اساسي بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نمي دونم بهروز جان سعيد عزيزم مشكلي نيست؟ حالا چند قسمتشم مي كنم ... اما كمتر از 200 تا 300 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالش ميره ... لطفا جواب بديد تا عرض كنم خدمتتون ...
هي جناب حسين خان :biggrin:
اگه دوباره بخواي ركورد بشكني از اون بلاها سرم بياري 100 تا كه چه عرض كنم 500 تا سوال يك جا بپرسي ازم بالاخره تاپيك مسئول داره اين بار جدي جدي از اقا بهروز مي خوام بياد گوشتا محكم بكشه كه تمام 100 تا سوال يادت بره :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
دارم مي خندم به لحظه اي كه انتقام ازت بگيرم
سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :)
خوبی فرانک خانم...
مرسي بد نيستم فقط يك كم درد انگشت گرفتم :laughing:
امیدوارم از این صندلی داغ گرما زده نشده باشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا كه نه هستيم هنوز سر پا
راستی یه چیزی قبل سوالاتم بگم...
مازنی و گیلکی دو گویش از زبان فارسی هستند...ولی لهجه همون چیزی که تهرانیا و کرمانیا و یزدیا و اصفهانیا و... دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در نتیجه گویش مازنی (البته اینم بگم کسی که مازنی بلد باشه خیلی از واژه های زبان فرانسه رو هم بلده...یه دهکده ای هستش طرفای آمل الان دقیقا حضور ذهن ندارم اسمش چیه...ولی گویش مازنیشون خیلی غلیظه غلیظه..که به زبان فرانسه بسیار نزدیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حق با شماست شمالي ها گويش دارن در اصل اما نسل جديدشون تا حد زيادي مي شه گفت خيلي اوقات به جاي گويش لهجه دارن يعني همون فارسي را با يك اعراب و تن خاصي حرف مي زنن كه متوجه مي شي شمالي هستن
.................................................. ..............
حالا سوالات ...
امیدوارم با حوصله جواب بدید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم حتما
میخوام بدونم چقدر ایران رو میشناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون گفته بودی که خیلی ایران رو دوست داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نوبت من شد همه اين قدر دانشمند شدن . كاشك كورش كبير ان لاين بود تقلب مي داد بهم .آه :rolleye:
1-نژاد اصلی ایرانیا...
گمونم اريايي
2-قدمت ایران به چند هزار سال قبل برمیگرده...
فكر كنم 15 هزار سال پيش
3-اولین سلسله ایرانی...
مادها
4-بزرگترین سلسله ایرانی...
هخامنش
5-مقتدرترین سلسله ایرانی...
هخامنش
6-بزرگترین و قدرتمندترین و معروفترین پادشاه ایرانی...
كورش كبير
7-عادل ترین پادشاه ایران
گمونم كريم خان زند
8-میدان نقش جهان اصفهان در چه دوره ای و به دست چه کسی ساخته شده...
صفويه - شاه عباس
9-چرا به اصفهان میگن نصف جهان...
چون نصف زيباييهاي دنيا جمع شده اينجا :cool:
10-میدونی تو ایران چند گویش مختلف از زبان فارسی وجود داره چندتاشو نام ببر...
نه- همون مازني- كردي شايد - شوشتري ها هم به نظرم گويش دارن -
11-بزرگترین شهر ایران باستان...
نمي دونم
12-ایران کنونی چه درسی بایستی از ایران باستان بگیره...
اين كه چطور سرمشق انسانيت و اقتدار و ازادگي بود . چه طور همه جا مي شد با سربلني گفت ايراني هستيم . اين كه خودمونا باور كنيم زير بار فرهنگ اين و اون نريم واسه خاكمون همه جوره مايه بذاريم و تلاش كنيم و تو اين راه از سختي نترسيم
13-چند مکان تاریخی نام ببر و بگو در کدوم نقطه ایران هستند...
ميدان نقش جهان = اصفهان تخت جمشيد = شيراز حمام فين = كاشان بيستون= كرمانشاه
14-دوست داری دور ایران رو بگردی...
اين يكي از ارزوهاي بزرگمه
15-آیا موقعیتش و امکاتش رو داری(مربوط به سوال بالایی)...
اگه خانواده همت كنن نخوان حتما خيلي منظم سفر كنن اره
16-اصفهان چرا پل زیاد داره...لطفا چندتاشو نام ببر...
هان چون يك زاينده رود بزرگ داريم كه به كمكش مي تونستيم با سختن پل هنرمونا نشون بديم
سي و سه پل- خواجو- فلزي- اذر- چوبي- مارنان
17-حرف آخر...
مرسي از توجه عظيمت به ايران و تاريخش . جواب سوالايي كه بلد نبودم و اشتباه گفتم را را لطفا بده
ممنون از اینکه وقت گزاشتید و به سوالات جواب دادید
خواهش مي كنم ممنون از توجه شما
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم همين طور
سي و سه پل- خواجو !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه از هر كدوم يه عكس جدا قرار بديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید که این وسط پارازیت انداختم
کریم خان که پادشاه نبوده جانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7-عادل ترین پادشاه ایران
گمونم كريم خان زند
شخص اول مملکت شخصا اقدام به ساختن بنا کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نصور کنید شخص شاه ایران رو در حال اجر پرت کردن و ملات درست کردن)نقل قول:
8-میدان نقش جهان اصفهان در چه دوره ای و به دست چه کسی ساخته شده...
صفويه - شاه عباس
بله عزيز خورشيد حدودا هر 27 روز يك دور به دور خوردش مي چرخه !
داغترين گاز كه توسط بشر ساخته شده 6.4 ميليارد درجه سانتي گراد گرما دارخ كه خيلي از مركز خورشيد داغتره !
درباره پدر بمب اتم هم بهت نمي گم اگر خواستي برو خودت توي موضوعات علمي پيدا كن ...
اون علامت هم مال ماه تير هست ...
---------------------------
پس زيادي دانشمندم اره :laughing:
مرسي كه جواب دادي
-------
امديوارم هميشه موفق باشي ...
شما هم همين طور
-------
141- تا حالا شده توي عکس يه هو براي يه نفر شاخ بزاري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
نه اين قدر هم از اين كار بدم مي ياد كه نگو :puke:
142- چند ساعت در طول روز مي خوابي چند ساعت در شب ؟
روزا 4 ساعت شب ها 5 ساعت البته اگه خونه باشم
143- چه ر شته اي مي خوني ؟
صنايع
144- زياد آرايش مي کني يا نه معمولي و ساده هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون سوالا بود ها :tongue:
نكنه از منكرات اومديد سراغم اره :biggrin: :biggrin:
145- ببخشيدا ولي يه سوال تکراري دارم ! متولد اصفهان هستي ؟ يا نه براي کار يا زندگي يا درس رفتي ؟
اره متولد اصفهان هستم . از اول همين جا بودم اما جاهاي ديگه هم زندگي كردم
146- رتبه کنکورت براي ليسانس چند بوده ؟
2900
147- براي فوق چند بوده ؟
90
148- وقتي مي گم سنمو حدس بزن نگو که ضايع ميشي حدس بزن لطف کن تو پروفايلم نرو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اين قدر سوالاي سخت سخت مي كنين اقا سعيد چي شد چرا بعد از اين همه مدت يك دفعه گرماي صندليت به خورشيد رسيد
احتمال 22 يا 21 بايد باشي
149- اگر انسان بتونه با سرعت نور حرکت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي خوب ميشه . 5 تا از مزايا و 3 تا از ضرر ها شو بگو !
تا حالا بهش فكر نكردم . سعي مي كنم بهش فكر كنم بعدا جواب بدم اما قول نمي دم :laughing:
150- دبي رفتي ؟
نه بابام مي گه پولتونا نبايد تو كشور عربها خرج كنيد اما خودم دوست دارم برم
متشكرم ..
خواهش مي كنم
فكر كنم بايد به كلمه دست يه ور هم اضافه كنيم كه بشه به دستور ...
Elfin-D وقتي پست دادي گفتم الان مي خواد تاپيك رو ببنده !
(البته محض خنده )
سلام ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااانقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
پس الفين دي كه ازم پرسيدن شما هستيد اره :cool:
پس چي بود پادشاه بود ديگه بهش مي گفتن وكيل الرعايا
چرا مسخره مي كني :laughing: يعني بايد مي گفتم عمله و بنا جواب اون سوالا ايا :laughing: ؟
واقعا عكس مي خواي برم بگردم دنبالش :rolleye: واااااا اگه اره باشه مي رمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
پل خواجو كنار چهارباغ خواجو قرار داره كه خلوت هم هست تقريبا و سي و سه پل قبل از اون قرار داره اون ور انقلاب كنار چهار باغ
كافيه؟ :rolleye:
مگمگ جان عكس نمي خوام راضي شدم فقط لطف كن به سوالات بچه ها جواب بده ./.