دوستان من این Jimmys رو گرفتم و ریختم تو همون PC/dlcs اما نیومد . چکار کنم ؟
Printable View
دوستان من این Jimmys رو گرفتم و ریختم تو همون PC/dlcs اما نیومد . چکار کنم ؟
این بازی چرا اینجوری تموم شد...؟؟:18::18:
الان تو اون مرکز ستاره شناسی داشتیم آدم میکشتیم..!! جو سوار یه ماشین دیگه شد و vito هم سوار ماشین همون پیرمردی که تو زندان باهاش آشنا شد و سر یه دوراهی ماشین حامل جو ازشون جدا شد و پیرمرده گفت:
sorry kid... joe wasnt a part of our deal
و بلافاصله تیتراژ پایانی بازی...
ما که نفهمیدیم چی شد...!!:41:
خب فلسفه بافتی دیگه! مثلا اگه امکان تاکسی سوار شدن تو بازی می ذاشتن به جایی بر می خورد؟ ما هم اولین بازیمون نیست به خدا. به هر حال رانندگیش افتضاحه. اینکه می خوری به دیوار ماشین آخ نمی گه ولی خودت میمیری چقدر به واقعیت نزدیکه؟ همون از پنجره بیرون پرت شدن رو ترجیح می دم!نقل قول:
آخرین نسخه ی کرک اسکید رو رو بگیر آخه چند تا نسخه دارهنقل قول:
در ضمن بازی رو باید از خود mafia2.exe اجرا کنی (از محل نصب بازی)
و مهم ترین نقطه هم اینه که باید اسم بازیت Mafia2.exe باشه (یعنی m بزرگ)
بچه ها اگه یادتون باشه در آخرین صحنه بازی مافیا 1 نقش اصلی داستانو وقتی داشت تو حیاط خونش به باغچه ها آب میداد کشتنش و بازی تموم شد
توی این بازی مافیا 2 یک صحنه بود که جو و ویتو رفتن و یه همچین کاریو با یک پیرمرد دیگه ای انجام دادن
فک کنم اسمش آنجل بود
وقتی جو تیرو به سر این یازو شلیک کرد یه چیزی گفت که من متوجه نشدم دقیق اما تو صحبتش اسم سالیری رو اورد
تا اومدم زیر نویسو بخونم زود زیر نویسش رفت :13:
این یارو آنجل کی بود ؟ ربطش به بازیه مافیا 1 و سالیری چیه ؟ من که نفهمیدم
مورد دوم اینکه قبل از اینکه بازی منتشر بشه من کلی عکس از فضاهای بازی و ماموریتاش دیده بودم اما خیلیاشو تو بازی ندیدم
حتی الانم عکساش هنور هست اما تو بازی خبری از اون صحنه ها و قسمت ها نبود ! جریان چیه ؟
آنجلو تو مافیا 1 نقش اصلی بود.همون کاراکتری که حرکتش میدادیم.اسم اصلش هم توماس آنجلو بود و بهش تامی میگفتند .آنجلو با سالیری کار میکرد
مافیا 1 و بازی نکردی؟؟؟؟؟؟نصف عمرت برفناست.حتما بازیش کن که خیلی خیلی از مافیا 2 قشنگتره
نقل قول:
من مافیا 1 بازی کردم اما اگه اشتباه نکنم اون کاراکتری که ما حرکتش میدادیم همونی بود که تو صحنه آخر بازی کشته شد
همونی که پیر شده بود و داشت باغچه هارو آب میداد و راویه داستان هم خودش بود :20:
نقل قول:
داداش ميشه پس لينک آخرين ورژن کرک رو لطف کني
در ضمن من وقتي Mafia2.exe اجرا ميکنم. ارور ميده
اينم ارورش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازیو از گزینه launcher.exe اجرا میکنم.
نقل قول:
بابا جون برو پست 1616
هرجی اونجا هست دانلود کن
همش درسته
من از همون کرک استفاده میکنم. ولی باز هم مشکل داره .نقل قول:
پس دیگه هی نگید پست 1616 . اونم خرابه.
تا الان 5 بار کرک جدید ریختم. بازم خراب بوده.
5 بار از اول بازی کردم.
یکی درست حسابی کمک کنه.