یکی دو ماه پیش من توی جی اس ام ارنا خوندم که از خود سونی درز کرده که 8MP با سنسور Exmor R خواهد بود...
Printable View
یکی دو ماه پیش من توی جی اس ام ارنا خوندم که از خود سونی درز کرده که 8MP با سنسور Exmor R خواهد بود...
بابا ما با این پیرمرد کاری نداریم که : دی ، البته من نمیدونستم از زبان استیو جابز نقل قول شده ، حالا شده ؟نقل قول:
پیام جان میشه قضیه رو کامل تعریف کنی ببینم دقیقا در چه تاریخی و چه ساعتی این استیو جابز بدبخت به تو هیزم تر فروخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در مورد اپل قبل از معرفی هر محصول همیشه بازار شایعه ها داغه و تا جایی هم که یادمه اکثرا درست از آب در میاد .
بابا الان خفن ترین اسمارت فون های برند های دیگه 8 مگاپیکسلی شدن ، برا اپل افت داره روی 5 درجا بزنه ! :31:
وقتی یکی از مدیران سونی چند وقت پیش این خبر رو داد دیگه نیازی به حرص خوردن نیست دوستان چون صد درصد دوربین بعدی ۵ نیست ( مگر اینکه استیو جابز ... :) ) و ۱۰۰ درصد هم ساخت سونی هست
حالا یا یه ۸ مگاپیکسلی ساخت سونی ( ٪ ۹۹ ) و یا ۱۲ مگاپیکسلی ساخت سونی ( ٪ ۱ )
پس دیگه قرار نیست بیان واسش اعلامیه بدن وقتی مدیر ارشد سونی به عمد یا سهوا داره میگه این موضوع رو
مرسی
کسی چیزی نمی دونه در این باره ؟نقل قول:
دلیل گرون تر بودن حدودا ۲۰۰ دلاری ایفون ۴ از ایپد ۲ چیه ، فکر کنم ایپد ۲ ساختش حتی پر هزینه تر هم باشه !! ؟ ؟
بحث سر دوربین نبود، سر این بود که شما گفتید:نقل قول:
بالاخره وجود دوربین ۸ مگاپیکسلی ساخته سونی در ایفون ۵ توسط مسئولان اپل تایید شد
شواهد همیشه یه چیزایی رو نشون میدن، واکنش همه درباره اون تایید مسئولان اپل بود که هیچ وقت صورت نگرفته و احتمالا هیچ وقت هم اتفاق نمی افته. همین باعث تعجب همه بود.
الان:نقل قول:
iPhone 4 16GB: $649
iPad 2 3G 16GB: $629
اختلافشون 20 دلاره، نه 200 دلار.
+
این تکنولوژی های مخابراتی خیلی هاشون نیاز به License از توسعه دهنده هاشون دارن که قیمت محصولات رو بالاتر می بره.
۲۰۰ تا رو با احتساب مقایسه نوع بدون تری جی گفتم ۴۹۹ $ و ایفون که ۶۲۹ هستنقل قول:
الان:
iPhone 4 16GB: $649
iPad 2 3G 16GB: $629
اختلافشون 20 دلاره، نه 200 دلار.
+
این تکنولوژی های مخابراتی خیلی هاشون نیاز به License از توسعه دهنده هاشون دارن که قیمت محصولات رو بالاتر می بره.
به نظر خودت ایفون چه لایسنس های بیشتری رو نیاز داره که مخارج رو برای اپل بیشتر میکنه ( و در ایپد ۳ جی نیازی بهشون نیست )
مرسی
مقایسه قیمت آیفون با آیپد WiFi که اصلا درست نیست.نقل قول:
توی هر کدوم از این دیوایس ها بیشتر از چند هزار تا License از جاهای مختلف هست، برای 3G (دیتا) یک سری تکنولوژی هست که در هردشون باید لایسنس بشه، یک سری هم هست برای SMS/Voice که فقط برای آیفون لایسنس میشن. از UMTS گرفته تا مثلا همین Patent هایی که جدیدا از نوکیا لایسنس شدن که اکثرا فقط برای آیفون بودن.
+
من قبول دارم روی هر آیفون سود بیشتری نصیب اپل میشه نسبت به هر آیپد. مواضع استراتژیک مارکت هم قطعا توی قیمت گذاری تاثییر داره، شاید آیپد چون وسیله جدیدیه و همینطور نیاز هیچ کس نیست (هیچ شخصی نیاز به داشتن تبلت نداره، برعکس لپ تاپ یا اسمارت فون) استراتژی متفاوتی رو برای ورود به بازار نیاز داره که یکیشون ارزون بودن تا بیشترین حد ممکنه.
با سلامنقل قول:
ببخشید سوالم ابتداییه ولی میتونین در مورد چیزایی که گفتین یه کوچولو بیشتر توضبح بدین؟خصوصا patent هایی که از نوکیا لایسنس شدن.
ممنون
یعنی Patent ها هم میتونند به طور انحصاری لایسنس بشن یا منظورت از "فقط برای آیفون بودند" یعنی توی آیفون بودند و توی آیپد لایسنس نشدند؟نقل قول:
تکنولوژی CDMA چطور؟ چرا با اینکه نسبت به آیفون های GSM تکنولوژیش کاملا جدیدتره بازهم تفاوت قیمتی وجود نداره؟
+
اپل استور داره آپدیت میشه. برا مک بوک ایرهای جدیده یا اینکه اومدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من قبول دارم روی هر آیفون سود بیشتری نصیب اپل میشه نسبت به هر آیپد. مواضع استراتژیک مارکت هم قطعا توی قیمت گذاری تاثییر داره، شاید آیپد چون وسیله جدیدیه و همینطور نیاز هیچ کس نیست (هیچ شخصی نیاز به داشتن تبلت نداره، برعکس لپ تاپ یا اسمارت فون) استراتژی متفاوتی رو برای ورود به بازار نیاز داره که یکیشون ارزون بودن تا بیشترین حد ممکنه.
با تشکر از دوستانه مطلع و عزیزنقل قول:
تکنولوژی CDMA چطور؟ چرا با اینکه نسبت به آیفون های GSM تکنولوژیش کاملا جدیدتره بازهم تفاوت قیمتی وجود نداره؟
منم تنها چیزی که به نظرم میرسه همینه که چون ایفون اسمارت فون هست یه جورایی اجبار هست برای فن بوی ها در زندگی روزمره که داشته باشن چون اجبارا باید توی این دنیا هر کسی یه موبایل داشته باشه ولی خیلی ها اصلا نیازی به تبلت ندارند حتی فن بوی های متعصب
راستی بدنه و صفحه نمایش بزرگتر ایپد باید تاثییر قابل توجهی هم داشته باشه در قیمت تمام شده !!!
اره این قضیه در لپ تاپ های اپل هم صدق میکنه ، که با این وجود که ارزش بالایی دارند ولی بیشتر از حد معمول گرون هستند چون اپل می دونه یه وسیله اسنشیال هست و طرفداراش حتما خریداری میکنند
اینم شیوه ی مدرن قضیه ی سره گردنه هست در نظام سرمایه داری قرن ۲۱ :31::31: