اينجا تاپيک درخواست قيمت هستنقل قول:
يه کم موقع پست دادن بيشتر دقت کنيد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
اينجا تاپيک درخواست قيمت هستنقل قول:
يه کم موقع پست دادن بيشتر دقت کنيد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
لطفا قیمت دو مدل از ال جی : LV55000 و LW57000 سایز 42 رو مرحمت بفرمائید دوستان.. :20:
سپاس/
حدود 1500 و 1800نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یه مدل خوب معرفی کنید؟
نقل قول:
سلام
شاید بشه گفت مدل خوب کم نیست! :20:
ولی شما بگو نیازت چیه.. یعنی انتظارت از یک تی وی خوب چیه.. تا دوستان راهنمائی کنن.. :46:
خوش باشی/ :8:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
نقل قول:
ممنون از پاسخ شما..
قیمت خود نمایندگی رو دوستان ندارند، من فقط تونستم با یه نمایندگی تماس بگیرم
که گفت قیمت دقیق نمی تونیم بدیم و تقریبا همین قیمت های چاره رو داد و می گفت در نوسانه!! :18:
نقل قول:
تو سايت سامسونگ کشور امارات و آمريکا الان فقط مدلهاي سال 2012 از جمله سري اي اس موجود است و سري هاي دي که مال 2011 هستند ديگه وجود ندارند و حتي در سايت سامسونگ آمريکا قيمت هم دارند.
تو ايران چون بايد سام سرويس وارد و منتاژ کنه ممکنه تا تير طول بکشه ولي ارزشش را داره که صبر کني و مدل 2011 نگيري. الان تو دبي فقط مدلهاي 2012 موجود است.
اينجا را ببين سايت ساسونگ اماراته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خسته نباشيد . با بودجه 1500 تا نهايتا 2 ميليون الان ( يا حداقل تا 1 ماه ديگه ) چه ال سي دي يا ال اي دي ميشه خريد ؟؟؟؟؟؟
پخش فرمتهاي تصويري مختلف و كيفيت عالي نسبت به قيمتش خيلي مهمه . در ضمن قيمتها تو بانه رو كسي ميدونه چنده ؟؟؟؟؟ مثلا تلويزيوني كه اينجا 2 ميليون هست الان تو بانه چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كلا همه مدلها اونجا گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟ به صرفه هست از اونجا بخريم ؟؟؟؟؟؟
دوست عزي درست گفتيد ؟؟؟؟ يك ميليون و دويست اختلاف قيمت دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! خب تلويزيونهاي ديگه هم هست ؟؟؟؟ مثل ال جي ، شارپ ، جي وي سي و ... ؟؟؟؟؟؟ در كمترين حالت يعني 400 هزار تومن اختلاف قيمت هست الان بين بانه و تهران؟؟؟؟؟؟؟!! با اين بوجه مثلا 1.700.000 تومني من بهترين انتخابم تو بانه چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ سايز 40 يا 42 ولي فول امكانات .نقل قول:
برای اطلاع بیشتر از قیمت های بانه به سایت هایی مثل بانه مارکت و بانه ویترین مراجعه کنید.نقل قول:
من كلا منظورم تجربه خريد از بانه و اينكه الان چه جوريه اوضاع و ... سوال داشتم . اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم بگه .نقل قول: