من هیچ اسلحه ای نمی خوام Goldage فقط یه دوتا خنجر با یه PKM با یه RPG با یه MP5 و ممم با یه ماسک از اینا که می رن زیر آب می خوام کماندوئی
Printable View
من هیچ اسلحه ای نمی خوام Goldage فقط یه دوتا خنجر با یه PKM با یه RPG با یه MP5 و ممم با یه ماسک از اینا که می رن زیر آب می خوام کماندوئی
سروش من که اسم واقعی تو می دونم می زارم دیگه فقط اسم کوچیکتو :27: :31:نقل قول:
سلام.
پس امير جون كو (ps3amir) :37:؟؟!
درسته كه ايشون به خاطر مشكلات شخصي كه داشتن ديگه در كنار ما نيستند ،ولي حداقل كاراكتر اونم بسازيد :45:!
(توي اون انيميشني كه قرار بود قبلا ساخته بشه،دوست داشت از پشت به صورت مخفيانه حمله كنه :37:!)
اينم اسكينش هست :
چرا نيست؟؟؟داستان چيه؟
تی ان تی راست میگه خیلی بچه گلی بود این امیر .نقل قول:
سروش اسمتو منم میدونم :31: :31: اول اسمت ...................................
نمیگم با :31:
منو فراموش نکنینا.این همه پز دادم.release شه من نباشم بد میشه.خیلی:31:
چشم چشم حتما امیر رو میزارم بچه خیلی گلی بود :11: :40:نقل قول:
داستان در مورد گروهی از تی ها هست که مسئولیت دفاع از ایران و هویتش دارن که در این بین مجبورن که به جنگ با دشمنان خارجی بپردازند که در این بین هر تی شخصیتی داره و در داستان در گیر و داد حوادث قرار می گیرد.
در مورد داستان باید بگم که ما همگی با هم هستیم و گوب جرنال و من و سورنا هم کاپیتان ها هستیم.(پارتی بازی دیگه)
داستان از جایی شروع میشه که جرنال گوب به پادگان میاد در حالی که بچه ها در پادگان مشغول تمرین (بازی ) کردن هستن که گوب میاد و میگه این جا دیگه تی نیست و باید ..........
نه جون من حال کردید قشنگ گذاشتم تو خماری مثه این پشت جلد قهوه ی تلخ هستش یه تیکه از داستا و مینویسه کپ اون نوشتم خداییش 300 تا تشکر کمه :31: :31:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اسم رو میگی من حافظم یاری نمی کنهنقل قول:
چقدر این GOOB رو بزرگ کردین :2: استوره های دیگه TEE رو فراموش کردید
یعنی زندگی انقدر نامرد شده؟!:18:
یعنی واقعا ملت انقدر راحت خاطره ها از یادشون میره؟:2:
من جز یکی از قوی ترین پیشکسوت هام و نیستم:19:
یادش بخیر GooB رو بلاک می کردم چه روزگاری بود وقتی جوون بودم!
یادش بخیر 1vs4 Goob Saeide و 2 نفر دیگه که یادم نیست رو بلاک کردم! جوونی کجایی که یادت بخیر!
یادش بخیر چه سرور هایی که نساختم!
یادش بخیر چه سرور ساختن هایی یاد ندادم!
می خوای بازم بگم؟ بسه دیگه واقعا نفهمیدی منظورمو؟...
یادم نمیره تو یاهو به فحشم کشیدی:13:نقل قول: