دو ماه پیش که مشترک این شرکت بودم همه چی وصل میشد:biggrin:نقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
من سرویس 6 ماهه جشنوارم داره تموم میشه، امکانش هست مثلا جمع آوری بزنیم بعد دوباره سرویس جشنواره بگیریم ؟
چون اگه نشه میرم صبانت جشنواره میگیرم
درودنقل قول:
فکر نکنم این شکلی شدنی باشه باید با خط جدید انجام بشه.
من یک سال پیشگامان داشتم جشنواره 6 ماهه گرفتم بعد که تمام شد درخواست جمع آوری که دادم یک خانمی تماس گرفت دلیل جمع آوری رو پرسید منم گفتم بخاطر اینکه فقط جشنواره خوبی بود و پلن های معمولی بدرد من نمیخوره که ایشون گفت دوباره پلن جشنواره رو میارم تو پنلتون برید پرداخت کنید این شد که 6 ماه دیگه هم پیشگامان داشتم تا اینکه خونه رو عوض کردم ...:biggrin:
من از سرویس td lte پیشگامان استفاده میکنم از سرعتش راضیم
اینم تست سرعت سرویس td lte
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست انجام شده در شاهرود
- - - Updated - - -
اگر بخواهید سرعت واقعی را ببینید باید در نرم افزار دانلود منیجر تعداد کانکشن را روی یک کانکشن تنظیم بکنید و از یک سرور خارجی دانلود بکنید، در سایت اسپید تست هم کانکشن را سینگل انتخاب کنید نه مولتی و سرور را هم یک سرور خارجی مثل فرانکفورت انتخاب کنید.نقل قول:
برام سرعت بالای آپلود اهمیت داره. سرویس چه شرکتی خوبه؟ سرعت آپلود مثلا تا 1 مگ
سلام، برنامه کلادفلر وارپ روی ای دی اس ال این شرکت کانکت میشه؟
فکر میکنم از دکلهای همراه اول استفاده میکنه و برعکس مبیننت، سرعت روی ۴۰ قفل نیست.نقل قول:
البته بستههاش فکر میکنم گرون باشه پیشگامان.
با سلام خدمت دوستان
من از پیشگامان سرویس جشنواره داشتم وقتی تموم شد درخواست تخلیه دادم پیشگامان گفت یا یک سرویس 200 هزار تومانی یک ماهه انخاب میکنی یا خط رو تخلیه نمیکنم و هر کاری دوست داری انجام بده
منم گفتم به 195 شکایت میکنم اونا هم گفتن برو انجام بده
خلاصه که که 31 خرداد در سامانه شکایت کردم الان 3 هفته هستش که سامانه هیچ عملی انجام نداده
حتی به کارشناسی که ارجاع دادن زنگ زدم بنده خدا گفت من نمیتونم زیاد پیگیری کنم وگرنه میگن شما فامیل منی ......
قانون رو طوری نوشتن یا دارن انجام میدن که خط منزل مارو شرکت دزد پیشگامان 3 هفته هست گروگان گرفته و ما نت ثابت نداریم
اصلا به هیچ وجه سمت پیشگامان نرید ...پیشگامان درسته قیمتش خوبه اما نه دیگه تخلیه میکنه نه حتی کیفیت اینترنت خوبی داره و همش قطعی داره و همشو تقصیر اینترنت سراسری میندازن
شما برو یک سر مخابرات و به رییس مرکز مشکلت رو توضیح بده و بگو چطور شده.. من در گذشته شبیه این مشکل رو داشتم و رییس مرکز با دستور خودش سرویس رو از رانژه شرکت فوق درآورد و مشکل حل شد.. اگر دیدی مشکل ادامه دار هست به واحد شکایات پیشگامان بگو و سعی کن صداهاشون رو بابت اینکه دارن بی دلیل بهت فشار میارن رو ضبط کنی.. بعد در همون سامانه 195 بارگذاری کن و بنویس این هم مدرک تا تکلیفشون معلوم بشه.. نمیتونن بیشتر از یک زمانی پاسخ ندهند و موظف هستن پاسخ را اعلام کنن.. اگر مشکل حل نشد باز اینجا اعلام کن.نقل قول:
- - - Updated - - -
شما برو یک سر مخابرات و به رییس مرکز مشکلت رو توضیح بده و بگو چطور شده.. من در گذشته شبیه این مشکل رو داشتم و رییس مرکز با دستور خودش سرویس رو از رانژه شرکت فوق درآورد و مشکل حل شد.. اگر دیدی مشکل ادامه دار هست به واحد شکایات پیشگامان بگو و سعی کن صداهاشون رو بابت اینکه دارن بی دلیل بهت فشار میارن رو ضبط کنی.. بعد در همون سامانه 195 بارگذاری کن و بنویس این هم مدرک تا تکلیفشون معلوم بشه.. نمیتونن بیشتر از یک زمانی پاسخ ندهند و موظف هستن پاسخ را اعلام کنن.. اگر مشکل حل نشد باز اینجا اعلام کن.نقل قول: