سلام دوست عزیز .
من یکی دو هفته پیش 819 و 420 رو خریدم و الان هم راضی هستم .
فرقای 819 و 919 این هستش که 919 میتونه 7.1 رو ساپورت کنه و 819 5.1 رو میتونه ساپورت میکنه . اما من توی کاتالوگ 819 رو که میخوندم از خروجی اضافه ای که برای Zone 2 تعبیه شده بود (مثلا یک اتاق دیگه بخوای اسپیکر بزاری) استفاده کرده بود و تو شکلی که کشیده بود میتونست مثل 7.1 عمل کنه .
فرق دیگشون اینه که 919 اکولایزر های قابل تنظیم داره اما 819 شما میتونی Bass و Treble رو تنظیم کنی . اما خوب اکولایزر های پیش فرض داره . مثل classic - rock - game - action و غیره . راستش من بعدا هی فکر کردم دیدم ایکاش 919 میگرفتم ! اما الان از همین 819 راضیم . چون راستشو بخوای کیفیت و وضوح و تفکیک صداش به قدر کافی خوب هست که هیچ نیازی به تغییر اکولایزر نمیبینم و روی همین حالت flat صدای بسیار خوبی دارم .
رایان عزیز یک مدل از یاماها رو هم پیشنهاد کرده بود به من فکر کنم مدل 456 یا یه همچین چیزایی که من یکمی گشتم اما پیدا نکردم و با توجه به اینکه میخواستم دی وی دی و آمپ رو باهم ست کنم و این 420 با 819 ست میشد ترجیح دادم پایونییر رو بگیرم . در مجموع من از خریدم راضی هستم . کیفیت و تفکیک صدا و همچنین حجم صدای خوبی داره . پلیر 420 هم کیفیت تصویر خوبی داره . من چون بودجم حدود 500 بود برای همین این ست رو گرفتم . چون با این پول هم پلیر گرفتم هم آمپ . اما خوب شما اگه میتونی بیشتر هزینه کنی 919 هم گزینه خوبی هست . اما خوب دقت کن که خیلی از نظر من تفاوتی با 819 نداره . ضمن اینکه آمپ سری RS-70 پایونییر هم که برای خودش غولی هستش همین آمپ 819 هستش .
راستی اسپیکر داری ؟ به چه اسپیکری میخوای وصلش کنی ؟ ( ضمنا هزینه کابل HDMI رو هم باید به هزینه آمپ و پلیر اضافه کنی ! من حدود 90 تومن فقط پول کابل HDMI و سیم اسپیکر دادم)