سلام
در مورد لب تاب های سری U یه سری اطلاعات میخواستم . کارایی ، قدرت ، باتری و .......
کسی هست توضیحاتی واسه ما بده . و بهترین مدل این سری کدام است ؟
من نظرم روی U36JC و U30JC هستش .
سلام
در مورد لب تاب های سری U یه سری اطلاعات میخواستم . کارایی ، قدرت ، باتری و .......
کسی هست توضیحاتی واسه ما بده . و بهترین مدل این سری کدام است ؟
من نظرم روی U36JC و U30JC هستش .
تو تاپیکی که زدید جواب سوالاتون رو دادم !
موفق باشید
دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
فکر کنم 34 ثانیه هست !
سلام
آیا لپتاپ ASUS - N53Sv با کانفیگ زیر که در بازار هستند، ورژن جدیده یا از ورژنهای قدیمی که مشکل چیپست داشتند؟ از کجا باید تشخیص بدیم؟
ممنون
ASUS - N53Sv
cpu: i7 2630Qm
ram: 4 g
hard:500 g
vga: 540
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه که n53sv کدوم ورژن هاش مشکل چیپست داره؟ اگه روش نوشته باشه نیو ریویژن مشکلی نداره؟
و یه درخواست راهنمایی دیگه:31:
با این مشخصاتی که میدم خدمتتون، چند مدل بهم معرفی کنید:
ترجیحا ترجیحا ترجیحا ، سری n باشه!
سی پی یو از core i5 480 به بالا باشه ( که شامل core i7 هم میشه! )
کانفیگش هم تا حدودی بالا باشه که تا چند سال آینده نیازی به تعویض و ارتقا نداشته باشه ( چون که بودجش رو ندارم )
درایو نوریش هم DVD باشه و نیازی به بلو ری ندارم
فکر نمیکنم به سیستم عامل هم نیازی داشته باشم و همون داس باشه فکر کنم بهتره ( مگه که نظر شما چیز دیگه ای باشه )
تر جیحا تر جیحا ترجیحا ترجیحا 14 اینچ باشه
اگر هاردش 640 یا 750 باشه هم بهتره ولی اگه نشد، همون 500 کافیه
قیمتش هم مناسب باشه ( نزدیک به 1300000 ، یه کم بالاتر و پایین تر عیبی نداره )
و در آخر و از همه موارد بالا مهمتر اینکه ، حتما حتما اصل باشه و مشکلی نداشته باشه و گارانتیش هم معتبر باشه...
ضمنا من این لپ تاپ رو برای کارهای معمولی تا کمی حرفه ای میخوام ، خیلی باهاش بازی نمیکنم و چون با خودم میبرمش محل کارم، برام مهمه که خیلی داغ نکنه و تو خونه که از کول پد استفاده میکنم و محل کارم، روی میز هست.
حالا این مشخصات و این هم از شما... لطف کنید ، بفرمائید راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم میون این همه مدل و اسم و برند و شماره و ...
شما قبل از خرید سریال لپ تاپ رو توی سایت ایسوز چک کنید تا با خیال راحت بخریدنقل قول:
همه اینایی که گفتید در n43 جمع شده!
با سلام وسپاس
مواردی رو که گفتید انجام دادم نشد که نشد حالا سوال این که میشه ویندوز اورجینال رو پاک کرد و یه ویندوز دیگه با همین سریال زیر لب تاپ اکتیو کرد؟ ظاهرا دوستان میگفتند تا یکبار میشه ؟
در کل صفحه DISPLAY ایسوس نسبت به سونی چطوره ؟ بعدش این امتیاز ویندوز چی رو ثابت میکنه ؟ به این لب تاپ 4.9 داد افتضاحه ؟
لب تاپم ASUS N53JL گارانتی سازگار
تا اونجایی که من میدونم همچین کاری را نمیشه کرد امتیاز ها هم بستگی به معماری قطعات سیستم داره و تا 8 میباشدنقل قول:
دوستان یه سوال فنی داشتم می خواستم بدونم قدرت گرافیکی n53sv در چه حدی هستش؟!
و چه بازی هایی رو اجرا می کنه خوبه قویه؟بد؟هستش؟!
و به حکم دو تا کارت گرافیک داشتن می کشه روون یا نه؟!
ممنون میشم یکی توضیح بده!
برای ما 6.6 میده!نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همچین کاری را نمیشه کرد امتیاز ها هم بستگی به معماری قطعات سیستم داره و تا 8 میباشد
یه بارم نرم افزارم روش نبود هاردش خالی بود 6.8 بود بی خودی دستش زدم اومد پایین.
هیف شد(چشمک)!