بله ،من دیروز دانلود کردم نصب کردم ! شما دستگاهتون چی هست ؟ من WD TV Live جدید دارم !نقل قول:
Printable View
بله ،من دیروز دانلود کردم نصب کردم ! شما دستگاهتون چی هست ؟ من WD TV Live جدید دارم !نقل قول:
دوستان الان جديدتريت مالتي مديا و بهترين تو بازار چي هستش؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ آيا دستگاه دي وي دي پلير خوب هست كه پسوندهاي رايج رو پخش كنه ؟؟؟ من پسوند هاي Mpeg , avi , wmv دارم هيچ كدوم رو دي وي دي سامسونگ كه دارم پخش نميكنه. نميدونم چيكار كنم برم يه دي وي دي پلير بهتر بگيرم يا مالتي مديا؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام...
من این wd live جدیده رو تازه خریدم یه مشکلی که دارم اینه که بعضی از فیلمها رو صداشونو با قطعی پخش میکنه یعنی هر 20 یا 30 ثانیه 3 یا 4 ثانیه از صدارو پخش نمیکنه بخصوص فیلمهای دوبله فارسی؟
سلام
میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟
قیلمها دوبله زمانی که صداشون قطع میشه برای سانسور هست ! کلا اینجوریه
من یک دونه WDTV Live HD Media Player برای فروش دارم.نقل قول:
کاملا سالم و نو.
عالی.
هر کی میخواد بگه.
از دوستان كسي نميتونه راهنمايي كنه؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهندنقل قول:
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس
دوستان این دستگاه (WD LIVE HD) از ایمیج ها یی که مستقیما از روی بلوری برداشته شده پشتیبانی میکنه؟ کسی از دوستان باهاش 3 بعدی تماشا کرده ؟ من این دستگاه رو تهیه کردم ولی دسترسی به این فایل ها ندارم که تست کنم