[QUOTE=alizshah;3808942]پارتی مخصوص غار ها نیست میشه مپ 3 یاlanhar یا هر جایی دیگه هم میشه پارتی زد اونوقت باید گارد پاگان بیچاره بشن !!!
به قول کاظم جان perfct prty
رو گذاشتن تازه وار داره حال میکنه ( تو بازی بیشتر از همه وار هست و پاگان) در ضمن من الان که hm لول 43 هستم 6 تا skill کشتار جمعی داره که همش در دو یا 3 مرحله damge وارد میکنن واسه همین تو jungel وار هم دعوت میکنن یه چیز وار خوبه که بر خلاف پاگان و گارد که اولی از جون کمش عذاب میکشه و دومی از نداشتن damge زدن مناسب تا مراحل 15 عذاب میشکن که تازه هیچ عیبی نداره و هانتر باید از لول 1 تا 60 عذاب بکشه که هیچ کس اونو دعوت نمیکنه خودم تو این چند مدتی که تو fl بودم هیچ کس نمیزاشت assassin یا hnter دعوت کنم هر کی هم دعوت میکرد پارتی سریعا در 10 دقیقا به فنا میرفت چون این دو تا بدرد نمیخوردن
حالا اگه وار رو دعوت نکن خودش باز میتونه کشتار جمعی کنه یعنی اینقدر جون داره و damge داره که بتونه این کارو انجام بده
بازم اگه مشکلی باشه تو پول دراوردن در 6 روز من میتونم nm رو برسونم لول 50 که همین کافیه واسه پول دراوردن
خودمم الان میتونم تو fl1 شش تا mob رو گارد بشم و با اون اسکیل ها بزنم ولی nm این اسکیل هارو نداشت
تو pvp هم امتیاز ها یکسان تقسیم میشه ( مقدار درجه گرفتن و مقدار کشته شدن الینس) یعنی گارد و هانتر یکی هستن !
الان وار hm اسکیل هایی داره که به damge خودش مربوط نمیشه این میتونه کمک کنه تا گارد رو راحتر بکش (بعد از hunter و assassin )
یعنی مثلا 200 damge در 15 ثانیه وارد میکنه بدون اینکه توجه به mob خاصی داشته باشه یعنی اگه mob سیاه هم باشه بازم این damge رو میزنه که حالا لول اسکیل یک هست (در ضمن اسکیل کشتار جمعی هست یعنی در 4 متر)
در لول 55 سلاح spear سرعتش میشه bit fast که اگه کسی لاپیس سرعت زیاد کن (اسمش یادم رفته ) لینک کنه خیلی توپ میشه
این سلاح بیشترین damge رو بین تمام سلاح ها داره
اگه میخوای کارکتری رو با وار مقایسه کنی یا جنگ 1 vs 1 کنن من شدیدا موافقم یکی از دوست های من شدیدا رفیق با یکی از um 60 وار میاد با اون بجنگه
به نظر من pagan و mage damge بیشتر وارد میکنن و فقط زود ممیرن که من دیروز یه چیزی دیدم که امیدوار شدم یه mage لول 56 UM بود و سه تا وار داشتن میزدنش اونم به سختی نمیدونم چی کار کرده بود ولی (( دمش گرم ))