شایعه ی مضحکیه:20:نقل قول:
Printable View
شایعه ی مضحکیه:20:نقل قول:
نقل قول:
اگه بهم بگبن چه جوري مي تونم يه فايل پيوست كنم بهت نشون مي دم تعويض قطعات چه قدر اسونه
يكي از نكات بارز اچ پي امكان ارتقا اسونشه تو 5 دقيقه هر فرد معمولي مي تونه هارد و رم رو تعويض كنه
تو سايت اچ پي يه سري فايل pdf هست كه اموزش مي ده.اگه كاتالوگاي همراه لپ تاپ همه باشه تو اونا هم هست
اما در مورد تعمير بايد يه كارشناس نظر بده
اما اگه اينجا نتونن تعمير كنن نمي شه ايراد گرفت چون هيچ نمايمدگي تو ايران وجود نداره پس هيچ اموزش حرفه اي كسي نديده كه بخاد تعمير كنه
اما به اون سختي هام نيست
چند وقت پيش با يكي از دوستانم سي پي يو لپ تاپ رو تعويض كرديم ببينيم چي ميشه
(البته اتيش گرفت) ولي جالب بود در كل همه دلو رودشو ريختيم بيرون
(سي پي رو رو ارتقا داديم core 2 2.2 با Core 2 2.54)
ايران اچ پي تصميم گرفته به مناسبت ماه رمضان سود بيشتري از مشتريا بگيره و قيمتاشو تا 250 تومن بالا برده
از اونجايي كه در حال حاضر تنها وارد كننده سري هاي جديد اچ پي هستش رو بازار حتما تاثير مي ذاره
جالبه! تو ركود بازار لپ تاپ تصميم به همچين كاري گرفته!
با توجه به قيمتا و لپ تاپاي موجود داخل كشور و با توجه به گارانتي بد اچ پي تو ايران (اصلا گارانتي نداره) مي شه گفت فعلا اچ پي تو ايران ارزش خريد نداره
اگه از دوستان اينجا كسي پخش كننده لپ اپ هست واسم پيغام بذاره تا به داد بازار در بو داغون داخلي برسيم
تضمين سود تا 50%
دوستان توجه داشته باشين تعداد خريد حداقل 1000 تاست
حد اقل بايد از 10 استان مختلف متقاضي باشه تا به مشكلي بر نخوريم (بخاطر تفاوت قيمتمون با بازار)
تنها برند وارداتي هم فقط و فقط اچ پي
گارانتي تعويض تا 1 سال به عده خودمه!به هر دليلي!
تحويل تو هر كدوم از شهراي ايران
زمان تحويل تا 4 روز بعد از سفارش
بالاخره تحریم ها،هدفمند کردن یارانه ها(هنوز نیومده) و ... تاثیر خودشو داره کاملا نشون میده...نقل قول:
بی خیال اچ پی، بی خیال تکنولوژی، گناه من چیه تو این خراب شده؟؟؟؟؟؟؟/
ای خداااااااااااااااااا.......... .....
دوستان بالاخره من یه DV3-2165 خریدم.به نظرم لپتاپ خوبیه.
من 2تا درایو دارم که یکیش حدود 300 گیگ هستش و یه ریکاوری که نزدیک 15 گیگ.نمیدونم چرا درایو ریکاوری مخفی نیستش.در صورتی که یهVaio SR490 دارم که اون درایو ریکاوریش مخفی بود.آیا همه اچ پی ها همینطوری هستن؟این درایو باید همینطوری ظاهر باشه یا باید مخفیش کنم؟
کسی آموزش paragon disk manager داره که راهنماییم کنه چطوری هاردش رو به چندتا درایو تقسیم کنم؟اگه با تصویر باشه که چه بهتر.
لطفا راهنماییم کنین.ممنون
مبارك باشه!
در مورد پارتيشن بندي و اين چيزا بحثايي هست به اونجا مراجعه كن دوست عزيز
در مورد قيمت و نوع خريد و گارانتي و چيزايي كه داخل جعبه بود و ... هم مي گفتي
2165 مانيتور تاچ داره؟
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
نقل قول:
چه ربطي به تحريم داره!اچ پي از اولم ايرانو تحريم كرده بود
ايران اچ پي تصميم گرفته پول بيشتري در بياره.همينجوري قيمتش از همه بيشتر بود الانم كه ديگه شورشو در اورده
بنزين 80 تومني رو الان ليتري 400 تومن بهت مي دن اتفاقي نيفتاده
پول برقم بشه برجي 200 تومن كه مهم نيست
اما در مورد گناهت
خوب مي توني بري از اينجا
كسي كه به كشورش مي گه خراب شده دل كندن از همه چي واسش اسونه!
سلام.نه مانیتورش تاچ نیست.خریدم 860 تومن.گارانتی آریانا که 1ماه اول تعویض هم داره.توی جعبش چیز خاصی نداره دوست من.
من هیچ وقت نتونستم با سرچ این فروم اون چیزی که میخوام رو پیدا کنم.نمیدونم چرا به من اونی رو که دنبالشم نمیده.میشه بی زحمت بگی کجا میتونم راجع به پارتیشن بندی و آموزشش مطلب پیدا کنم.
بردم همونجایی که خریدم گفت اچ پی با نرم افزارای بوت پارتیشن سازگار نیست همون اول ارور میده.با دیسک منیجر خود ویستا هم 2بار ویندوز پرونده.تورو خدا راهنماییم کن.برام واجبه
ممنون
بچه ها من یه ویندوز هفت x86 ریختم و همه ی درایوراشم دان و نصب کردم ولی موقع کم و زیاد کردن ولوم لمسیش دیگه این تصویر زیر نمیاد دلیلش چی میتونه باشه؟؟.توی ویندوز اصلیش x64 مشکلی نداره.کسی میدونه اسم درست درایور ولوم چیه تا دوباره نصب کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529&page=95[/HTML]
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
نقل قول:
سه تا سوال؟
مشكل ويندوز 64 بيتي چي بود كه 32 بيتي ريختي؟
مدل لپ تاپت چه؟
نبود اين تصوير چه اشكالي ايجاد كرده؟