تقی جان مک وان کروک فابریک توی یاران نیستش
همه مک وان ها از نوع فست بک هستن شاید مدل 70 یا 71 کروک پیدا بشه ولی تا جایی که میدونم 71-73 رو توی ایارن مک وان میگن که بیشتر اونا هم فست بک هستن و کوپه من کروک اصلا نشندیم و ندیدم .
Printable View
تقی جان مک وان کروک فابریک توی یاران نیستش
همه مک وان ها از نوع فست بک هستن شاید مدل 70 یا 71 کروک پیدا بشه ولی تا جایی که میدونم 71-73 رو توی ایارن مک وان میگن که بیشتر اونا هم فست بک هستن و کوپه من کروک اصلا نشندیم و ندیدم .
من هم فکر نمی کنم وجود داشته باشه، الان ویکیپدیا رو هم چک کردم
به این نتیجه رسیدم که همیچن چیزی وجود نداره، البته به صورت فابریک ،چون یه مک وان کروک تو یکی از فیلمهای ایرانی دیدم
هر چی فکر کردم اسم فیلمه یادم نیومد ؛ مسلماً از این مدلهاییه که بعداً کروک شده.
احتمالا مدل 73 کروک بوده چون این مدلا اتاق کوپه هم بودن ولی مک وان فقط فست بک بوده
یعنی فقط فست بک ها مک وان هستن و مدل 73 مک وان نیست ؟
دوستان درست میگن !
چیزی به اسم مک وان کروک نداریم !
مثل این میمونه که بگیم فست بک کروک
از سال 1971 تا 1973 فرم اتاق و ترتیب چراغ ها یکی بوده بنابراین اگه فست بک باشه بهش میگن مک 1 اگه کروک باشه بهش میگن کروک و اگخ کوپه عادی باشه بهش میگن کوپه !
حی الان سرعت اینترنتم در حد ذغاله وگرنه با عکس بهتون میگفتم بهتر متوجه میشدین !
منبع این حرفا چیه ؟ این حتماً سیستم من در آوردی ایرانه
از چیزهایی که توی بازار ، به اصطلاح آمریکایی بازهای ایران می گن من خبر ندارم
مک وان ماشینیه که فورد طی چند سال و در چند فرم بدنه تولید کرده که فست بک و کروک و کوپه هم شاملش میشه
تو این صفحه در موردش نوشته ، خیلی هم ساده نوشته که دوم راهنمایی هم متوجه میشه :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Mustang_Mach_1
ببین تقی جان توی ایران بعضی موارد اصطلاح شده مثلا من فست بک معمولی هم دیدم ولی چون مک وان های ایران بدنه فست بک داشتن الان همه فست بکهای 71-73 به مک وان مشهور هستن .همونطوری که کارمارو مدل 77 با بالا هر مدلی باشه z28 میگن و مدلهای 70-73 رو ss میگن
مثلا من هم مک وان دیدم هم فست بک معمولی .مک وان یه سری مشخصات متفاوت تزئینات و موتوری داره.ولی من تا حالا توی ایران مک وان
با تشکر می خواستم بدونم این گردههمایی ها چه روزهایی هستنقل قول:
نقل قول:
اينا رو سايت CARNP تعيين ميكنه
سلام
احتمالا این مدل کروکی توسط خود افراد انجام شده..مثلا من پیکان کروکی دیدم!!!امروز هم یک پرشیا کروکی دیدم!!!