مرسي كه جواب داديد ... يكي از دوستان ميگن كه شهريه ثابت ترم مهر رو ميگيرن و ترم مهر رو مرخصي حساب ميكنن o_Oنقل قول:
ماشاالله تلفن دانشگاه ها هم واسه قشنگي گذاشتن [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
مرسي كه جواب داديد ... يكي از دوستان ميگن كه شهريه ثابت ترم مهر رو ميگيرن و ترم مهر رو مرخصي حساب ميكنن o_Oنقل قول:
ماشاالله تلفن دانشگاه ها هم واسه قشنگي گذاشتن [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
این جور چیزا توی دانشگاه آزاد کاملا طبیعیه.. تا دو ترم تحصیلی رو می تونید مرخصی بگیرید که البته باید شهریه ثابت ترم ها رو بپردازید.. حتی میتونید ثبت نام هم نکنید و 1 سال دیگه پاشید برید و ثبت نام کنید؛ قبولیتون محفوظ میمونه، شهریه ثابت هارو به حساب عزیز دانشگاه واریز می کنید و دانشگاه این ترم هارو مرخصی رد می کنه براتون.. در مورد قضیه تلفن قشنگتر از ایناشم هست.. توی بعضی از مراکز آموزش علمی کاربردی خیلی شبک سیم تلفن رو می کشن و در اتاق رو می بندن و داخل می خوابن.. چند بار جلوی چشم من اینکاررو انجام دادن، وقتی می پرسی چرا تلفنو قطع می کنی، تازه شاکی هم میشن که ما که چند تا دست نداریم که هم جواب ارباب رجوع رو بدیم هم کار شما رو انجام بدیم! :n01:نقل قول:
من کارشناسی حقوق رو به زودی به پایان می رسونم و می خوام برای کارشناسی ارشد سراسری امتحان بدم . به سایت سنجش رفتم ولی راهنمایی برای این کار ندیدم . کسی چیزی میدونه ؟
میدونم آزمون زمستون هست ولی از منابع بی اطلاع هستم و اینکه آیا رشته تخصصی رو قبل از آزمون باید تا حدی مشخص کرد ؟ یه توضیحی بدید .
منابع آزمون کارشناسی ارشد تغییری نکرده اند، دفترچه کنکور سال های گذشته رو دانلود کنید، درس هایی که باید امتحان بدین و ضرایب گرایش های مختلف رو توضیح داده.نقل قول:
شما با توجه به گرایشی که میخواهید پذیرفته شوید، سر جلسه کنکور سئوالاتی که در اون گرایش ضرایب بیشتری دارند را باید بهتر جواب بدین.
بنابراین موقع خواندن دروس هم از الان تمرکزتون روی دروس با ضرایب بالاتر در اون گرایش خاص باشه.
سلام من کارشناسی مدیریت دارم و میخوام ارشد سراسری شرکت کنم به نطر شما اگر بخوام غیر مدیریت رشته ای رو شرکت کنم شما چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید که از پسش بر بیام.
بستگی به خودت داره ...نقل قول:
اگر تواناییشو داری حقوق شرکت کن اما نمیتونی برای قضاوت و وکالت امتحان بدی حتما باید کارشناسی مرتبط داشته باشی . ;که شاید بتونی بگیری یا ... اونو خبر ندارم ...
روانشناسی هم خوبه ... از لحاظ بازر و آینده کار .
مدیریت هم نباید بد باشه .
سلام دوستان، آیا کسی که کارشناسی را در رشته نرم افزار گذرانده می تواند در مقطع ارشد کنکور انسانی دهد و وارد یکی از رشته های انسانی شود ؟ گرایش های مد نظر ، الهیات، فلسفه غرب،فلسفه اسلامی و عرفان هستند.
آیا امکان پذیر است ؟
از مهندسی ها کدوم خوبه؟ می خوام شباهت به مدیریت داشته باشه؟ مهندسی صنایع - سیستم خوبه؟ دروس امتحانیش که خیلی شبیهن!نقل قول:
سلام بچه ها...
یه سوال داشتم...
من اگه رشته کارشناسیم یه چیزی مثل حسابداری باشه...برای ارشد میتونم یه رشته ای که مربوط به کامپیوتر باشه رو انخاب کنم؟ مثل برنامه نویسی یا IT
آخه من مدرک کاردانیم برنامه نویسی هست...برای کارشناسیم مجبور شدم حسابداری بخونم... :/
ممنون
از لحاظ بازار کار بهترین رشته که شما هم بتونید از پسش بر بیایید حسابداری هست .نقل قول:
اگر ریاضیات و زبان قوی ( خیلی خیلی قوی !!) دارید رشته MBA بهترین انتخاب خواهد بود .
اگه به مهندسی علاقه دارید ، رشته مهندسی صنایع (صنایع - صنایع و مهندسی مالی و مدیریت سیستم و بهره وری) هم میتونید شرکت کنید .( بهترین ها به ترتیب : مهندسی مالی و صنایع-صنایع و سیستم و بهره وری هستند که ضرایب مهندسی مالی و صنایع -صنایع مثل همه) . توجه کنید که رشته مهندسی مالی مربوط به طراحی ابزار های مالی مثل اوراق اختیار خرید و فروش یا قرارداد های آتی و غیره هستش . در کل ، میره توی بازار پول و سرمایه . شبیه مدیریت مالی هستش با این فرق که شما در مدیریت مالی از ابزار های مالی استفاده میکنید ولی در مهندسی مالی توانایی خلق این ابزار ها رو پیدا خواهید کرد . بسیار رشته باکلاس و خوش آتیه ای هست مخصوصا در خارج از کشور با توجه به رونق بازار بورس . صنایع-صنایع بیشتر مدیریت منابع و بهره وری بهینه در کارخانجات هست که بیشتر از مدیریت به امور فنی گرایش داره . مدیریت سیستم و بهره وری هم باز برمیگرده به صنعت ولی تکیه اش بیشتر روی مدیریته .
من حسابداری رو پیشنهاد میکنم . تغییر رشته کار آسونی نیست !!!
موفق باشید .
هر رشته ای که بخواهید میتونید شرکت کنید . فقط باید لیسانس( هر لیسانسی) داشته باشید و بتونید از پس کنکور هم بر بیایید .نقل قول: