چطور (با چه برنامه ای) فرمت dvr رو تبدیلبه فرمت قابل پخش
و یا با چه برنامه ای می تونم این فرمت رو ببینم
این فرمت هم خروجی ماهواره دوستم روی فلش هست
Printable View
چطور (با چه برنامه ای) فرمت dvr رو تبدیلبه فرمت قابل پخش
و یا با چه برنامه ای می تونم این فرمت رو ببینم
این فرمت هم خروجی ماهواره دوستم روی فلش هست
WAV MP3 Converter نرم افزار خوبیه ! فرمت های زیر رو پشتیبانی می کنه :
فرمت های ورودی پشتیبانی شده توسط WAV MP3 Converter :
۳GP ، ۳G2 ، SWF ، AAC ، AIFF ، AIF ، AIFC ، AFC ، AMR ، AWB ، AU ، SND ، AVI ، CDA ، VOC ، ADX ، AC3 ، DTS ، DV ، DIF ، VOB ، DVD ، CDATA ، FLV ، FLAC ، M2TS ، MTS ، MKV ، MKA ، DVR-MS ، MJPG ، MJPEG ، MMF ، MOD ، XM ، IT ، S3M ، MTM ، UMX ، MO3 ، APE ، APL ، MAC ، MIDI ، MID ، RMI ، KAR ، MP3 ، MPA ، MPGA ، M2A ، MPG ، MPE ، MPEG ، M1V ، MP2 ، M2V ، MP1 ، MLV ، M4A ، M4B ، MP4 ، TS ، M4V ، MPV ، PSP ، MPC ، MP+ ، MPP ، NSV ، NSA ، NUT ، OGG ، OGA ، OGM ، OGV ، OGX ، MOV ، QT ، H261 ، H263 ، H264 ، ۲۶۴ ، RA ، RAM ، RM ، RMVB ، SPX ، TTA ، DAT ، WAV ، WV ، WMA ، ASF ، WMV ، WM ، WMD ، XWMV ، YUV
فرمت های خروجی پشتیبانی شده توسط WAV MP3 Converter :
MP3 ، WAV ، WMA ، OGG ، AMR ، AWB ، AAC ، MP4 ، M4A ، M4B
اگه به Mp3 تبدیل کنید می تونید با Windows Media Player که خود ویندوز داره پخش کنید !
دانلود : ( آخرین نسخه )
کد:http://www.wav-mp3.com/wavmp3_converter.exe
سلام یه برنامه درست حسابی میخواستم برای تبدیل فرمت trp به فرمت های دیگه اکثر نرم افزارا رو انتخاب کردم اکثرا کار نمیکنن دو سه تا هم که کار کرد تصویر و صدا هماهنگ نبود
Wondershare Video Converter Ultimate 5.4.4نقل قول:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5584542&postcount=16
ممنون از برنامه ی خوبی که معرفی کردی . کار باهاش خیلی راحته ، دستت درد نکنه که زحمت کشیدی و معرفی کردیشنقل قول:
الان یک مشکل دارم : فایلی که از ----- ضبط می کنم فرمتش MPEG هست ولی این برنامه فایل رو نمی خونه و فقط فایل های با فرمت WMV رو می خونه . شما می دونین مشکل از کجاست ؟
در ضمن لطفا بگید با چه برنامه ای می تونم لوگو روی فایل بگذارم ؟
غیر ممکنه !!! :18:نقل قول:
من خودم از این برنامه استفاده میکنم و فرمتهای MPEG رو هم باز میکنم هم جدا میکنم.
شاید این ویدئو رو سالم ریکورد یا استخراج نکردید . به هر حال برنامه در این مورد مشکلی نداره هر مشکلی هست از فایل ویدئویی هست.
VideoCharge Studioنقل قول:
در ضمن لطفا بگید با چه برنامه ای می تونم لوگو روی فایل بگذارم ؟
ویژگیهای کلیدی نرم افزار:
- باز کردن فایل های ویدیویی برای ایجاد تغییرات مختلف تنها با کشیدن و رها کردن آنها درون برنامه
– ویرایش صدا و تصویر فایل ها به کمک ابزار های برنامه
– قرار دادن افکت های مختلف جذاب و زیبای تصویری بر روی فایل ها
– ویژگی Watermarking فایل های ویدیویی
– ادغام ۲ تصویر بر روی یک دیگر به صورت محو
– قابلیت بریدن تصاویر و یا چسباندن چند تصویر مجزا به یکدیگر
– پشتیبانی از فرمت های WMV, AVI, MPEG, MOV, FLV, SWF, MP4, 3GP, 3G2, MKV
– قابلیت ساخت فایل های تصویری برای VCD و DVD
– امکان نزدیک نمایی و چرخش تصاویر
- و …
حجم فایل : ۲۸٫۴ مگابایت
پسوورد و منبع :کد:http://dl.sibdownload.com/Ramin/Softwares/VideoCharge%20Studio/VideoCharge%20Stidio%202.9.5.643%20%5Bwww.Sibdownload.com%5D.exe
کد:www.sibdownload.com
ممنون برای معرفی این برنامه . بعد از دانلود و استفاده نتیجه اش رو میگمنقل قول:
در مورد برنامه قبلی باید بگم من با ----- آی کلاس برنامه رو روی فلش مموری ضبط می کنم . یک پوشه هست به اسم PVR ، بازش که می کنم پوشه فایل ضبط شده توش هست که داخلش یکی فایل MPEG هست یک فایل هم هست که فرمتش TPS هست وقتی با برنامه Boilsoft فایل MPEG رو باز می کنم میگه نمی تونه بخونه
در ضمن برنامه رو هم رجیستر کردم
حالا تنها راهی که برام مونده اینه که فایل ضبط شده رو به فرمت WMV تبدیل کنم تا بتونم ازا ین برنامه استفاده کنم
سواالم اینه که الان برای تبدیل فرمت از جت ادیو استفاده می کنم آیا همین برنامه برای اینکه ویدئو و صدا افت کیفیت نداشته باشه مناسبه یا برنامه بهتری برای تبدیل فرمت می شناسین که افت کیفیت نداشته باشه ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
اگر امکان دارد جدیدترین ورژن برنامه Xilisoft Video Converter را به همراه کرک و یا سریال برای من قرار دهید!
با تشکر! اگر تست شده باشد که بهتر!
آخه خودم دارم کرکش هم از اینترنت دانلود کردم یک مدت کار کرد اما حالا دیگه کار نمی کنه!!!! ویندوز 7!
با تشکر از شما!
بفرمایید : ( Xilisoft Video Converter ) بهمراه کرک و تست شده ! :
از صفحه زیر می تونید دانلود کنید :
کد:http://tinyurl.com/38xudnu
یه فیلم فول hd دارم با حجم 2.8 Gb با فرمت mp4 که میخوام بدون افت کیفیت تبدیلش کنم به dvd
چه نرم افزاری میتونه این کار رو بکنه؟