چرا برای هر پروداکت کدی یه حجمی داره ....؟
مثلاً برای این بنده خدا 107 مگ هست ولی برای من با کد 0549487 حجمش 110 مگ هست ؟؟؟؟؟
Printable View
چرا برای هر پروداکت کدی یه حجمی داره ....؟
مثلاً برای این بنده خدا 107 مگ هست ولی برای من با کد 0549487 حجمش 110 مگ هست ؟؟؟؟؟
قبل از اینکه آپدیت کنم بک آپ بگیرم؟؟
بعد از آپدیت حتما گوشی رو فرمت کنم؟ تم ها هم پاک میشه؟
بعد از آپدیت اگه بک آپ رو برگردونم تم ها هم برمیگرده؟؟
berid in topic
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259881
فکر کنم به خاطر زبان گوشی باشه .نقل قول:
تغییرات ورژن جدید :
سرعت گوشی یه مقداری بالا رفته . (نمیدونم به خاطر اینه که گوشی به نوعی فرمت شده یا به خاطر آپدیته)
موزیک پلیر بزک شده . رنگ دکمه ها بعضی قسمتاش عوض شده.
قسمت Game متحول شده (چون اهل بازی نیستم،نمیدونم چی شده!!)
البته هنوز زیاد تو گوشی وول نخوردم . اگه تغییر دیگه ای دیدم میگم .
می تونی یه عکسی از این قسمت بزاری؟!نقل قول:
بیشتر توضیح بده...نقل قول:
سلام.
منم تایید میکنم.
هم سرعت بالا رفته و هم مصرف باتری کم شده.
کلاینت ان گیج هم ورژن
[PHP]1.01(1283)[/PHP]
شده!
اینم عکس از گوشی خودم:
این stand by قبلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جدیدش:
اینم ورژن گوشی:
اینم ان گیج البته بگم که آیکونش هم آبیه:
این هم قسمت Maps که عوض شده:
یه چیزی هم به نام My Nokia تو Applications اضافه شده!
بعدا اگه چیزی پیدا کردم بازم میذارم.
مهمترین تغییری که در این گوشی اتفاق افتاده بالا رفتن سرعت و کم مصرف شدن باطری و کم شدن مدت زمان شارژ این گوشی هست.
وقتی هم وارد سایت Youtube بشید دیگه با مشکل پخش نشدن فیلم روبرو نمی شید.
انگیج بازی ورژن 1.0.1
قسمت دانلود گوشی با تغییرات زیاد روبرو شده و وقتی که این قسمت به روز می شه آپدیت نقشه نوکیا هم داخلش هست در ضمن چند بازی جدید هم اضافه شده که دو تا از ازیها هنگام انجام دادن باید آنلاین باشند.
موزیک پلیر: ما دو تا گوشی را که یکی ورژن 20 و یکی 30 هست را با هم مقایسه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که از نظر اندازه تغییری نکرده و صدای ورژن 30 کمی بهتر و زنده تر هست و رنگ دکمه های موزیک به آبی تغییر کرده اما در بیس تغییری وجود نداره.
My Nokia هم که اضافه شده به درد ما ایرانیها نمی خوره.
Share Online هم که سرویس جدیدی توش نیست و باید منتظر آپدیت شدن لیستش باشیم.
و یک چیز مهمتر که فهمیدم این که چون من با Lan گوشی زیاد کار می کنم دیگه مشکل قبل را نداره و خیلی سریعتر کانکت میشه و اینکه مصرف لن خیلی پایین اومده و زیاد داغ نمی کنه.
بروزر اینترنت: در این قسمت XML به جستجوگر اضافه شده که دیگه سایتهای داینامیک کمتری ارور میده.
Setting Wizard: این برنامه هم به نسخه 2 ارتقا پیدا کرده .
فایلهای مورد احتیاج برای برنامه ها که C++ بوده نیز به صورت پیش فرض به گوشی اضافه شده که دیگه راحت برنامه های نصب شده اجرا بشن.
دیگه با سایت AOL مشکلی نداره.
دو قسمت به سیمبیان اضافه شده که Symbian OS PIPS و Symbian OS هست و کار اینها برای کم کردن مصرف انرژی هست.
ولی من که پلاگین گوگل را ندیدم بر عکس چیزی که در سایت نوکیا گفته شده!!!
قبلا اگر می خواستید از قسمت Log تمامی چیزها را پاک کنید برای اولین بار که این کار را می کردید پاک میشد ولی 1 پیغام خطا میداد که این پیغام هم اشتباه بود چون می گفت در حال اجراست و پاک نمیشه ولی در اصل پاک می شه. این مشکل در ورژن 20 نمایان شده بود که دوباره در ورژن 30 از بین رفت و دیگه اون ارور را نمی بینیم و به راحتی این کار انجام میشه.
با اینکه Flash Player ارتقا پیدا کرده ولی هنوز قادر به اجرای فایلهای فلش با حجم بالاتر از 2.5 مگا بایت نیست و ارور کمبود حافظه بار گذاری را میده .
وقتی گوشی را روشن می کردیم در مدت 17 ثانیه بالا میومد ولی الان به 22 ثانیه رسیده که نقطه ضعف آپدیت هستش.
دیگه چیز خاصی ندیدم :)
موفق باشید :)
راستی چه جور میشه دوربین جلوی گوشی رو فعال کرد؟؟؟؟؟
Camera رو باز کن
Option
Use Secondary Camera