واقعا ممنونم بچه ها...
حالا لطفا راهنمایی کنید که فعلا بهترین firmware کدوم ورژن هست و اگه ممکنه لینک دانلودش رو بذارید...ممنون...
Printable View
واقعا ممنونم بچه ها...
حالا لطفا راهنمایی کنید که فعلا بهترین firmware کدوم ورژن هست و اگه ممکنه لینک دانلودش رو بذارید...ممنون...
این جاش دیگه یه ذره سلیقه ای می شه!!
فریمور های زیادی برای a1200 هست که به نظر من هیچکدومشون کامل نیستن!
هر کدوم هم مشکلاتی دارند!
طبق نظر عموم مدت ها اکستریم الایت امین بهترین بود!!
بعد پاسارگاد سامان اومد که اون مشکل فارسیو نداشت و کاملا فارسیو ساپورت می کرد! البته مشکلات دیگه ای هم داشت!(لازم به ذکره که این آقا سامان همین ًQua هستند که افتخار دادند و به اینجا هم سر زدند)
فریمور های دیگه ای هم هست که هر کدوم مشکل خودشونو دارند مثلا فریمور های آقا صادق یا نوین و...
این وسط همین دوست خوبمون آقا سامان لطف کردند و یه گروهی رو با عنوان mld تشکیل دادند که یکی از اعضای اون دوست مهربون آقا پیمان فریموری رو با عنوان mld تولید کردند!
که بنده الان این فریمور رو دارم!
به تازگی متوجه شدم که امین جان بعد از مدت ها دوباره دست به کار شدند و فریمور جدیدی با عنوان green ... عرضه کردند!
من خودم به این فریمور فلش نکردم و نمی دونم چی جوریه!!!
در هر صورت انتخاب با شماست!!
لینک دانلود و توضیحات در باره ی mld در لینک زیر:
موفق و موید باشیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140430&page=222
مرسی عزیز ولی من در گوشی رو میخوام نه خود گوشی رو:31: ,گوشی رو 2 سال پیش خریدم خیلی وقت هم هست که صدا رد نمیکنه میخوام دوباره راهش بندازم به یاد قدیما:27:نقل قول:
ممنون...
اگه اشتباه نکنم فیرم ویر قبلی من 24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis بود. آیا الان میتونم MLD رو بدون هیچ مشکلی نصب کنم؟
نظر بچه های دیگه راجع به MLD چیه؟ همه ازش راضین؟
و اینکه اگه میشه لینک بهترین ورژن RSD Lite و درایورهای لازم برای نصب فیرم ویر رو برام بذارید...خیلی ممنونم از همه...
خواهش می کنمنقل قول:
ممنون...
اگه اشتباه نکنم فیرم ویر قبلی من 24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis بود. آیا الان میتونم MLD رو بدون هیچ مشکلی نصب کنم؟
نظر بچه های دیگه راجع به MLD چیه؟ همه ازش راضین؟
و اینکه اگه میشه لینک بهترین ورژن RSD Lite و درایورهای لازم برای نصب فیرم ویر رو برام بذارید...خیلی ممنونم از همه...
من نمی دونم فریمور قبلیه شما چی بوده ولی چون این فریمور رده ی c هست و هم برای سریه r و هم e تولید شده مسلما هیچ مشکلی پیش نمی یاد!
نظر بقیه هم همونطور که گفتم سلیقه ایه با این حال من ندیدم کسی مشکل اساسی داشته باشه!
درباره RSD lite و درایور ها هم با پیغام خصوصی جواب دادم! چون ....
موفق و موید باشی
سلام به همه. من یه a1200 دارم.
تقریبا 10 روز پیش رفتم یه جایی که گوشیم آنتن نمیداد و وقتی از اون محل خارج شدم و آنتن اومد گوشیم مشکلات عجیبی پیدا کرد.
lcd از کار افتاده و نمیتونم روی چیزی بزنم.
شارژ گوشی خیلی زود تموم میشه !
اگه روی ویبره بذارم تقریبا هر 1 ساعت 1 بار یه ویبره میزنه خود به خود!
و اگه روی صدا بذارم هر 1 ساعت یه صدای خیلی آرومی از خودش در میاره!
گوشی رو 2 بار فلش کردم به 2 فیرم ور مختلف اما هیچ نتیجه ای نگرفتم...
ممنون میشم اگه راه حلی هست بهم بگید...
خیلی بعید می دونم به این ربطی داشته باشه!!!!نقل قول:
تقریبا 10 روز پیش رفتم یه جایی که گوشیم آنتن نمیداد و وقتی از اون محل خارج شدم و آنتن اومد گوشیم مشکلات عجیبی پیدا کرد
این که موضوعه خاصی نیست!نقل قول:
اگه روی ویبره بذارم تقریبا هر 1 ساعت 1 بار یه ویبره میزنه خود به خود!
و اگه روی صدا بذارم هر 1 ساعت یه صدای خیلی آرومی از خودش در میاره
اگه misscall یا اس ام اس نخونده یا هر چیزی تو همین مایه ها داشته باشی اینجوری می شه!! که احتمالا هم دارید دیگه(با توجه به این که تاچ صفحه کار نمی کنه!)
یه جور آلارمه!!
شما مطمئنید مشکل نرم افزاریه که فلش می کنید!!نقل قول:
گوشی رو 2 بار فلش کردم به 2 فیرم ور مختلف اما هیچ نتیجه ای نگرفتم...
شاید ضربه ای چیزی .....
این که ال سی دی کار نمی کنه می تونه مشکل سخت افزاری باشه !!!
در هر صورت من کاری جز دعا نمی تونم بکنم!!!!!:دی
موفق و موید باشید!
سلام. ممنون از لطفتون...
بله مطمئنم که ضربه نخورده...چون دقیق یادمه گوشی توی دستم بود دیدم آنتن نداره اومدم بیرون دیدم اونجوری شده!
حالا به نظرتون کجا ببرم نشون بدم؟
من برای کار خودم تو همین فروم یه تاپیک زدم که تعمیرکار خوب کی می شناسه!!
کسی جواب درست حسابی نداد!!!
دوست خوبم همونطور که دمپایی جان فرمودن اون آلارمی که مرتب تکرار میشه مربوط هست به reminder که اگه اس ام اس یا missed call باشه تکرار می شه.منم فکر می کنم مشکل سخت افزاری هست و احتمالا به طور اتفاقی همزمان شده با آنتن ندادن. شما بفرمایید کجای ایران هستین.ا گر تهران باشین من میتونم بهتون جایی رو معرفی کنم.