سلام
اینو بخونید از یه سایتی گرفتم
گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید و بخندید
( البته یه کوچولو از حرفاش راسته )
«
سلام بر همگی
من همین الان دوست دارم که به عنوان اولین چیزی که میخوام بگم حرف آخرم باشه:
لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!
2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.
3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!
4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:
-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.
-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
-اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
-1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
-2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.
5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))
الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره....
حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .
"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
حرف آخر:
به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه...