مال من که اینکار جواب نمیده :41:نقل قول:
Printable View
مال من که اینکار جواب نمیده :41:نقل قول:
عزیزم مسیج شما باید با حروف انگلیسی نوشته شده باشه!!یعنی یک مسیج فنگلیش به راحتی توسط موبایل خوانده میشه!البته در تنظیمات کمی سرعت گوینده رو کم کن تا متوجه عباراتی که میگه بشی!
سلام
چندتا سوال(ببخشید شاید سوالات پیش پا افتاده باشه ولی من بلد نیستم):
1- چطوری میتونم در 5700 برنامه ای را که نصب کرده ام آنیستالش کنم؟
2-چطوری میتونم جای دوکلید آبی بالایی را عوض کنم مثلا با فشردن یکی دفتر تلفن بیاید؟
3-جایی خوندم کلید pen در 5700 # است. این کلید اساسا به چه دردی میخوره؟
4-کاور کریستالی برای موبایلم خریدم احساس میکنم یک کمی فاصله بین دوتیکه میندازه یعنی موجب لق شدن حالت چرخش میشه، همینطوره؟
متشکر از راهنماییتون
سلام دوستان..
لطفا تنظيمات لازم براي Gprs & Mms ايرانسل رو شرح بديد
باتشكر
سلام دوست مننقل قول:
3-جایی خوندم کلید pen در 5700 # است. این کلید اساسا به چه دردی میخوره؟
4-کاور کریستالی برای موبایلم خریدم احساس میکنم یک کمی فاصله بین دوتیکه میندازه یعنی موجب لق شدن حالت چرخش میشه، همینطوره؟
این کلید به درد مارک کردن سریع میخوره....یعنی شما روی هر فایلی بری برای انتخابش دیگه نیازی به زدن آپشن و رفتن به روی گزینه مارک نیست ...با این دکمه سریع این کار رو میشه انجام داد....البته کارای دیگه هم میکنه...
در مورد سوال آخر ببینم منظورتون اینه که یعنی قاب یه فشاری وارد میکنه و بین دوتیکه فاصله میندازه و یا نه به راحتی جا میره.؟؟؟
یافتم یافتم یافتم!!مبارک باد این پیروزی!!!روش خروج کامل از موزیک پلیر را یافتم!!هر چند میدونم نیازی به خروج کامل از موزیک پلیر در 5700 نیست ولی برای کسانی که دوست دارند به طور کامل خارج بشن بدرد میخوره!!
گوش کنید:ابتدا بر روی یک اهنگ گزینه ی option رو بزنید سپس گزینه ی album art رو بزنید!سپس گزینه ی option رو بزنید گزینه ی change رو بزنید!گالری عکسها باز میشه!شما رو گزینه ی اول که اسمش download graphic هست کلیک کنید!!سپس option رو بزنید و گزینه ی exit رو بزنید خواهید دید که موزیک پلیر بسته میشه و حتی علامت ابی رنگ که نشانه ی باز بودن فایل هست از روی ارم موزیک پلیر میره و در task manager نشون موزیک پلیر دیگه نشون داده نمیشه!!البته مشکل بسته نشدن موزیک پلیر رو در ان73 های موزیکال جدید نیز دیده ام!!موزیک پلیر رو شبیه به 5700 کرده اند و موزیک پلیر هیچ وقت بسته نمیشه ولی باز هم میگم که این عیب نیست و فقط 8 کیلو بایت از فضای rom گوشی اشغال میشه!!
ایول ...نقل قول:
اینم برای اونایی که اینو میخواستند....
به نظر من که باز باشه بهتره.....خیلی بهتره...
راحت جامیره ولی توی چرخش لبه های بالای قاب(کاور پایین) با لبه کاور بالایی سایش کمی دارد.نقل قول:
در ضمن به همه سوالات من جواب نداید.
اگر فشار نمیاره و فقط در حد یه ساییدگی هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه....نقل قول:
بقیه سوالات رو هم نمیدونم...
من هم قاب کریستال گرفتم..یه کم سایش بین قسمت چرخشی گوشی داره..اما فکر نکنم..اسیبی به گوشی بزنه!!
راستی کسی اون ترفند sms که شماره برای طرف مقابل به صورت e_mail میره را میدونه؟؟