عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیمنقل قول:
حالا سرعتم از 200 امده 90 :n03:
راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)
Printable View
عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیمنقل قول:
حالا سرعتم از 200 امده 90 :n03:
راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)
من هستم فقط پارس آنلاین و شاتل مشکل دارننقل قول:
بقیه خوبن
اوضاع برای من ظاهرا یه مقدار بهتر شده. سرویس 512 محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا مگ رو همین امروز خریدم
وقع دانلود با IDM تا 450 میره بعد یهو میاد پایین،بعضی وقتا که از 450 این طورا میاد رو صفر بعد دوباره میره بالا،ولی قطعی از مودم ندارم
دلیلش چی میتونه باشه؟
SNR:
Down:16
Up:20
بسته به نوع سرور دانلودتون هم داره. افت و تلورانس زیاد سرعت در این چند روز اخیر برای اکثر کاربرا وجود داشته.نقل قول:
آره عجیبه من با اینکه 128 پارس آنلاین رو دارم از دیروز تا حالا هر چی فایل دانلود میکنم سرعتم بین 350 تا 400 متغیره برای خودم باور کردنی نبود با این سرعت دانلود کنه.
پینگ چی برات 550 بود؟ googole?نقل قول:
سایتای دیگه مثل yahoo چنده؟
نمیدونم وضع شرکتهای دیگه چجوریه و اونا هم افت سرعت و قطعی مکرر دارن یا نه اما چند روزیه که یاد و خاطره دیال آپ برا من زنده شده و با این قطعی های مکرر و پینگ افتضاح یاد اون قدیما افتادم که میرفتم از مغازه کتاب فروشی محلمون یه کارت اینترنت 7 ساعته به قیمت 2000 تومن میخریدم و مینشستم پای اینترنت.بازم صد رحمت به اون روزا.حداقل با همون سرعت 4 کیلوبایت وصل میشد و قطعی هاش کمتر بود.این به اصطلاح ADSL که یه بار به کلی قطعه یه بار پینگش بده یه بار با گوگل مشکل داره.
نقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم به پشتیبانی هم هر وقت رنگ زدم 20دقیقه معطل کرده و هیج کاری انجام نمی دن
ping 4.2.2.4 بود 550
گوگل 450
یاهو 380
همش هم قطعی داره پشتیبانی هم هیج کاری نمی کنه