مخابرات خط نوری شاتل رو قطع کرده و دارن کابل رو عوض می کنند ، فعلا کل کرج قطعه ، من هم با ایرانسل وصلم
Printable View
مخابرات خط نوری شاتل رو قطع کرده و دارن کابل رو عوض می کنند ، فعلا کل کرج قطعه ، من هم با ایرانسل وصلم
این شبانه شاتل فقط بدرد تبلیغ میخوره, برای من کاربر که فایده ای نداشته جز اعصاب خوردی!
همچنان شبا سرورای خوب محدود میشن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکای مدیافایری که ساعت یک میذارم برای دانلود بعد از 10 دقیقه expire میشن...حتی نمیشه از خود مدیافایر لینک جدید گرفت!
میگن اشکال از سروره ( :eh: )...الان همون لینک رو resume بزنم با سرعت بالا میگیره.
ظاهرا کلاهبرداری یه واقعیت روزمره و ساده شده برای هممون!!...چون هیچکدوم پیگیر حقمون نیستیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واسه منم دیشب چراغ قرمز بود بعد درست شد. واقعا معلوم نیست چه میکنن اینا...
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
ای وای الان هم هر2 دقیقه 1بار قطع میشه :41:
سلام
لطفا راهنمائی کنید در مورد اکانت رایگان سه گیگ که در سایت شاتل نوشته هدیه میدهد
مثلا کسی که 20 روز دیگه باید هزینه ماه جدید را بدهید برای سرویس اکو دیگه نمیخواهد پول بدهد میشود راهنمائی کنید یعنی این ماه نباید پول بدهیم یا باید کمتر بدهیم یا مثلا پول هر ماه را میدهیم ولی سه گیگ هم اضافه میدهند ؟
ممنون
خداحافظ
سلامنقل قول:
پول هر ماه را میدهیم و سه گیگ هم اضافه میدن
دوستان یه سوال داشتم ...نقل قول:
در سرویس های ART میزان ترافیک مصرف شده ، در اول هر ماه ریست می شود.
بنده سرویسم رو ( آرت 1 ) دیروز یعنی 19/5 شارژ کردم و طبق متن بالا یعنی اگر من تا اول ماه 12 گیگم رو مصرف کنم اول ماه ترافیکم ریست میشه و دوباره بهم 12 گیگ میده ؟! که دوباره میتونم تا 19/6 همش رو مصرف کنم ؟
کسی منو روشن میکنه ؟
بنده سرویسم رو ( آرت 1 ) دیروز یعنی 19/5 شارژ کردم و طبق متن بالا یعنی اگر من تا اول ماه 12 گیگم رو مصرف کنم اول ماه ترافیکم ریست میشه و دوباره بهم 12 گیگ میده ؟ آره چه مصرف کنی چه نکنی 12گیگ بت میده باقی مونده سرویس قبلی میپرهنقل قول:
که دوباره میتونم تا 19/6 همش رو مصرف کنم ؟اون 12گیگ جدیدو میتونی تا آخر همون ماه مصرف کنی
شما هم با نرم افزار یور فریدام مشکل دارید؟
چند روزه من به مشکل خوردم
سلام
سرعت دانلود سرویس اقتصادی 128، 256 و 512 الان چقدره؟
وضعیت تو شب چطوره؟ افت سرعت داره یا نه؟
من دقیقا اطلاع ندارم ولی میدونم هر چقدر که باشه کمتر از اکو هست