دوستان آسیاتک بوشهر(خورموج) هم سرویس میده ؟!
دانلود شبانش ( سرویس 10مگ ) سرعتش چنده حدودا ؟!
دوستان آسیاتک بوشهر(خورموج) هم سرویس میده ؟!
دانلود شبانش ( سرویس 10مگ ) سرعتش چنده حدودا ؟!
با توجه به اخباری که منشتر شده بود هر گیگ ضبدر ۷۰میشه و ۷۰ برابر گرونتر دست ما میرسه حالا فرض هر گیگ رو ۳۸۸۰ تومن حساب کنید تقسیم بر ۷۰ کنید میشه هر گیگ ۵۵ تومن اگه درست حساب کرده باشم فوقش تحریم برداشتن در بیاد هر گیگ ۴۰ تومن میان هر گیگ ۳۸۸۰ تومن رو ارزون کنن خب مسلما خیر سود خودشون بیشتر میشه در حقیقت نبود تحریم بیشتر بجای ماها به خودشون سود داره که میتونن با شرکت هایی که رقیب هستن و با قیمت کمتر بهشون سرویس میدن ازشون سرویس بگیرننقل قول:
شما تا حالا تو ایران چی دیدی ارزون بشه وقتی سود خوبی به خودشون داره مسلما هیچی ....
فقط زمانی میتونه تاثیر داره که ISP های خارجی هم بیان ایران و قیمت ها رقابتی بشه نه رفاقتینقل قول:
بن رایگان اگه کسی داره بزاره استفاده کنیمنقل قول:
سپاس دوستان
سلام
من الآن داشتم تعرفههای این شرکت رو نگاه میکردم،
2048، 60 گیگ در ماه، 2 تا 8 رایگان ----> 130900 تومان
2048، نامحدود برنزی، با امکان تبادل حداقل 81 گیگ در ماه ---> 105900 تومان
این چرا قیمت نامحدودش از محدودش کمتره؟
سرعت نامحدودش مگه کمتر از سرعتیه که باید بدن؟ چون اگه 256 دانلود بدن، روزی چهار ساعت که سیستم روشن باشه حدود 3.5 گیگ دانلود میکنه، در ماهش هم حدوداً 105 گیگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطمو رو 2 مگ بستن راهی برای افزایشش
بجز تماس با 1544 وجود داره؟
زنگ بزن پشتیبانی شهرتون.نقل قول:
من خطم روی 6 مگ بسته شده بود
ولی دیشب فهمیدم رفته روی 10 مگ
برا همه زیاد شده یا فقط برای من؟
میگم چند روزه حجمم تند تند تموم میشه :n27:
خطت خوب بوده برات بردن بالا چیزی نیست.درباره مصرف حجم هم اینکه می گن هر چی سرعت بره بالا حجم هم زودتر تمام میشه.شاید سیاست شرکت ها باشه تا کاربر زودتر حجمش تموم بشه و حجم بخره.نقل قول:
سلام دوستان. من الان اینترنت مخابرات مشهد طرح 2 مگ شبانه رایگان دارم و خیلی هم ازش راضیم ولی چند روز دیگه تموم میشه و متاسفانه این طرح و بقیه طرح های شبانه رایگان برداشته شده برای همین میخوام از اسیا تک سرویس بگیرم. الان که طرح ها را دیدم طرح شهاب منو شگفت زده کرد به خصوص اینکه شبانه رایگان هم داره . دوستان اگه میشه لطف کنید به این سوالاتی که در زیر پرسیدم جواب بدید و یک مشورت خوب بهم بدید
1- من خودم که اینترنت 2 مگ مخابرات دارم سرعت دانلود شبانه و روزانش برابر 256 کیلو بایت بر ثانیه هست یعنی حدودا هر 4 ثانیه یک مگ دانلود میشه کرد. سرعت روزانه و شبانه طرح 10 مگ یا همون طرح شهاب چطوری هست؟
2-ایا اسیاتک مثل شاتل محدودیت دانلود شبانه رایگان داره؟
3-ایا قطع شدن اینترنت و کند شدن سرعت وجود داره؟
4-بین این دو سرویس کدوم را پیشنهاد میدید؟
سرويس DSLBOX قرمز با سرعت تا10مگ و 12گيگ حجم+ 4 تا 10 صبح 200 گيگ = 12 ماه 190 هزار تومان
سرویس شهاب 0.5 گيگ در ماه 4 تا 10 صبح رايگان= 12 ماه 180 هزار تومان