سلام مرتضی جان
پخش های دیگه هم کم کم وارد میشن... آلپاین قراره بیاد که FLAC ساپورت می کنه.
بنده خودم آمپ رفرنس رو با قطعاتی گرانقیمت ارتقاء دادم. زحمت کار هم به عهده ی مهندس جباریان از همدان بود.
دنیا به آخر نرسیده داداش گلم. شما تو P.M یه پیغام بدید تا عرض کنم چه صداهایی میشه از سونی X100 فقط با انجام ریکپ گرفت. تضمینی... اون هم با 50 هزار تومن هزینه.
این نکته رو هم عرض کنم که در برخی از آهنگ های FLAC که نرخ Sample شون 16Bit و 44KHz هست، تفاوتی با MP3 320 احساس نمیشه.
چون FLAC واقعی نیستند. ولی فرمت WAV با همین نرخ پردازش، حدود 3 برابر کیفیت، وضوح و تفکیک صدای بهتری نسبت به MP3 320 دارد.
سلام قربان
بنده اطلاع ندارم که آیا میشه در درب های ساندرو بدون برشکاری و به صورت فابریک کامپوننت 16 سانتی نصب کرد. این موضوع رو باید خودتون بعد از تحویل ماشین متوجه بشید.
مثلاً در L90 تقریباً بدون دستکاری نصب میشه.
راستش رو بخواهید بودجه ی شما با انتظاری که از صدا دارید یکم فاصله داره. واقعاً سیستم ارزان قیمت و کیفیتی انگشت شمار هست.
من پیشنهاد می کنم کامپوننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو در گزینه هاتون جا بدید. یکی از بهترین 13 سانتی هاست. توئیترش عالیه و خیلی نرمه.
کیفیت ساخت بالایی داره.
دیگه دغدغه ی برشکاری و آسیب زدن به ماشین رو هم ندارید.
ساب اکتیو اصلاً راضی تون نمی کنه، حداقل گلیدن RS Free Air روی طاقچه نصب کنید. ولی بهتره از یه ساب 10 اینچی داخل باکس سیلد 20-25 لیتری داخل باکس سیلد استفاده کنید.
چون میدونم محدودیت فضا دارید.
برای آمپ G Four خوبه. گلیدن ML95.4 هم همینطور.