Dadashmohammad22 اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Dadashmohammad22 اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب
سلام دوستان یک سوال داشتم یوزرنیم و پسورد برای اکانتینگ اندیشه کدوم یوزرنیم و پسوردمونه ؟هر یوزر و پسی رو که دارم میزنم لاگین نمیشه
با عرض سلام و خسته نباشید. دوستان بدبخت شدم. بعد از ۳ سال سرویس گرفتن از البرز٬ مخابرات @%$ اومد کابل برگردان کرد نمیدونم چه گندی زده که رفتم البرز گفتن فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری.
سوال من اینه که وضعیت سرویس اشنای اول الان چجوریاست و چه کلاه گشادی قراره سرم بره. من ماهی ۳۰-۴۰ گیگ مصرف داشتم با همون ۱۲۸ نامحدود ۲۵ تومنی. حالا اشنای اول که میدونم نه نامحدود داره نه شبانه رایگان. حداقل شبانه نیم بها داره؟ ماهی ۳۰۰ تومن حداقل میره تو پاچم؟
با این که سرعتش برام مهم نیست میخوام بدونم که سرعتی که میده برابر همون سرعت اسمیه یا سرعتش بیشتره؟ اپلودش رایگانه؟ گیگ اضافه بخریم منتقل میشه به ماه بعد؟ میخوام مثلا ۲۰۰ گیگ بخرم که ارزون بیوفته تو ۲ ۳ ماه استفاده کنم٬ میشه همچین چیزی؟
خلاصه یه گزارش کامل میخوام. بسیار متشکر :n02:
امروز برا یه مشکل کوچیک زنگ زدم پشتیبانی صبانت.برخورد بسیار عالی بود و در همون لحظه بستر ADSL من رو تغییر داد و مشکل حل شد.نه مثل اندیشه گفت خطت نویز داره نه هی مودم ریست کن و ا ز این بهانه ها.تازه گفت هر وقت مشکل پیش اومد بلافاصله بهم زنگ بزن.گفتم معمولا شبا اینجوری میشه گفت من تا 12 تو بخش فنی هستم.عالی بود!راضیم ازش!
خیر نیم بها نداره. یه وضعیتی داره که تو پیام توضیح میدم. سرعتش برای من که 2 مگ دارم واقعیه. یعنی حدود 200-240 کیلوبایت.. ولی برای پهنای باندهای کمتر به گمونم سرعت تشویقی داره.. آپلود رایگان نیست در عوض 25% حجمی که میخرید رو تشویقی اضافه بهتون میدن. مثلا 4 گیگ بخرید 5 گیگ اضافه میشه.در مورد حجم اگه سرویس چند ماهه بگیرید منتقل میشه. مثلا 3 ماهه بگیرید فقط بین این 3 ماه منتقل میشه. ولی بعد از این 3 ماه حجم میسوزه.نقل قول:
چیزی که تو تعرفه های سایت در مورد حجم اضافه نوشته کاملا چرت و پرته.. یعنی مثلا اگه 1 گیگ 1000 تومن باشه 10 گیگ میشه 10،000 تومن. تخفیف اینا نداره که مثلا بشه 8000 تومن. اگه شاتل سرویس میده خیلی به صرفه تره برای دانلود. (سرویس 128 نامحدودش)
مخابرات درست شده یا همون سرعت 2مگ ، سرعت دانلود 60 هستش ؟
بهترین سرویس نامحدود برا دانلود چیه؟ برا کدوم شرکت؟
من شرایط اندیشه رو میگم. برای "حداقل تبادل ترافیک" سرعتت چند برابر حالت معمولی هست و بعد از اون سرعت واقعی میشه. میتونی سرویس "انتخابی" برداری تا زمان فعال کردن "حداقل تبادل ترافیک" با خودت باشه. لینک زیر هم قیمت سرویس ها هستنقل قول:
اینا صرفآ اطلاعات بودند و ربطی به بهتر / بدتر بودن, نداره
چرا هیچ isp معلم پورت آزاد نداره؟! شاتل گفت تا آخر ماه ممکنه اضافه کنه. من قبلا شاتل داشتم از پینگش راضی نبودم بعد مخابرات گرفتم همه چیزش عالی تا اینکه شبانه رایگانو برداشت... تا الان تحمل کردم ولی تابستون شبانه رایگان نیاز دارم. حالا کسی خبر داره وضعیت شاتل منطقه 5 چجوریه الان؟ پینگ سرعت قطعی ایناش چجوریه؟
من سرویس اندیشه رو دارم...تا 6 گیگ سرعت حدود 150 دارم...128 نامحدود...
بعد اون حتی یه صفحه رو هم نمیتونه باز کنه! سرعت زیره 10 میره!!