این سایت پکیدهنقل قول:
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
این سایت پکیدهنقل قول:
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟ :31:نقل قول:
خب میلاد جان شما یه لینک بده حداقل !! ممکن شما درست موضوع رو متوجه نشده باشی ما هم بریم بگردیم یه چیز دیگه رو گی بیاریم و بخونیم .نقل قول:
ویروس ها مقصد دارن و مقصدشون هم سیستم عامل Xbox نیست . حتی اگه روی حافظه ی دستگاه یا Cache هم برن مثل فایل های Temp میمونن و پاک میشن.نقل قول:
البته اگه فایلی که میخواین بریزین رو دستگاه ویروسی باشه , با کپی کردن اون از روی دستگاه روی PC یا Share کردن اطلاعات رو PC امکان انتقال داره که یکی از بچه های اینجا هم مدتی سره این قضیه اذیت شد. ولی خب در کل خیلی نادر هست این اتفاق.
اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.نقل قول:
نقل قول:علیرضا این تبدیل ها همه driver میخواد !! چطوری تونستی به Xbox وصل کنی ؟!نقل قول:
ولی همون اویل ها نیست ، یک مقداری داستان بازی رو دستکاری میکنند و Remake اش میکنند .نقل قول:
Remake نسخه 1 رو روی Wii بازی کردید ؟
خیلی باحال تره :31:
کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
:31:نقل قول:
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا دیگه حرف انحصار ps رو نزنید که حالم بهم میخوره !! :2:نقل قول:
اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.
ه-ک-ش اومده !!نقل قول:
کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
ه-ک شده رفیقنقل قول:
البته برای درایوهای 9504
دوستان من دیروز بیکار بودم نشستم از ساعت 1 بعد از ظهر تا 8 شب گاز کوب بازی کردم.بعد یه دفعه ای ایکس باکس خودش خاموش شد اولش ترسیدم فکر کردم سه چراغه شده اما بعد روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نداره البته اینم بگم به خاطر قطع یا ضعیف شدن برق هم نبود.
به نظر شما مال چی میتونه باشه؟
ایراد نداره ، اگه بردت جاسپر باشه برای گرما هست !! ( فکر کنم :31:)
-------
خارج از گود : من یه بار از ساعت 11 شب الی 4 صبح داشتم بازی می کردم ، عجب حالی هم میداد !!
---------
ه-ک نرم افزاری اومده یا باید سخت افزار عوض کنیم ؟!
دوستان جواب من رو ندادید:20:نقل قول: