اين سرعتا براي گروه شما:نقل قول:
سرويس 512:روزا سرعتش 250كيلوبايت و شبا 64كيلوبايت
سرويس 1مگ:روزا سرعتش 380كيلوبايت و شبا 130كيلوبايت
Printable View
اين سرعتا براي گروه شما:نقل قول:
سرويس 512:روزا سرعتش 250كيلوبايت و شبا 64كيلوبايت
سرويس 1مگ:روزا سرعتش 380كيلوبايت و شبا 130كيلوبايت
اقا میشه از روی این تشخیص داد نویز داره یا نه اگه داره چقدر...
همه کار کردم از تعویض کابل تا مودم و... دانلود ما روی همون 50 وخورده ای موند که موند هر چی هم میگم، میگن که نویز شدید داری!
البته ناگفته نمونه قبلا دان استریم زیر 10 بود اما الان اومد بالا ولی تغییری تو این دومگ ما نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار هم نیست تغییری ایجاد بشه. الان خط شما دانلود رو تا 10 مگ میکشه. اپلود تا 2 مگ.نقل قول:
الان از طرف شرکت براتون دانلود روی 2 مگ و اپلود روی 512 تنظیم شده. الان باید سرعت دانلود 220 و اپلود 60 دریافت کنید.
نقل قول:
ممنون ..پس ممکنه مشکل از سمت من باشه با اینکه هم کابل وهم مودم وهم نویز گیر رو تغییر دادم باز نویز داشته باشم ...یا نه یه سری تغییرات از اون ور نیازه ؟
الان دقیقا شما چی میخواید؟ سرعتتون زیاد بشه؟ یا زیاد با تلفن حرف میزنید صدای خشش اذیتتون میکنه؟نقل قول:
تو پست اولم گفتم سرعت دانلودم پایینه ... یه سری تغییرات دادم یه سری هم 2020 تغییرات داد اما با تمام ابن کار که توضیح باز هم سرعت دانلود تغییر نکرد حتی با تعویض کابل و مودم وحرف اپراتور هم اینه که خط شما نویز شدید داره ...اون عکس استاتسوس مودم را به قولی گذاشتم که ببنید مشکلی داره یا نه ؟ وایا میشه ازش فهمید نویز داره یا نه؟نقل قول:
و اگر راه حلی فکری چاره ای به نظر تون میاد بگید مااستفاده کنیم دم عیدی ، یه عیدی از شما داشته باشیم :n02:
2020 جدیدا خیلی حرفه ای شده با وایپر هم همین کارو کردن , الکی بهش گفتن خطت نمیکشه:n02:نقل قول:
شما ممکنه با 10 مگ پرش لینک بگیری اما بگو واست بزارن روی 5 مگ هم خطت به راحتی میکشه هم میتونی کامل سرعت 2 مگو که 520 کیلو باشه بگیری
در غیر این صورت اگر بری مودم و کابل از امریکا هم بیاری چون دان استریمت 2 مگه بیشتر از 220 کیلو نمیتونی بگیری مثل این میمونه که یه لیوان داشته باشی بخوای یه سطل اب توش جا بدی خوب معلومه که نمیشه:n02:
ببینید الان با این تنظیمات باید سرعت 220 بگیرید. درحالی که گفتید سرعتتون 50 هست. سیستم خودتون رو با کابل Lan متصل کنید به مودم که مطمءن باشیم مشکل از وایرلس نیست. بعدش به سایت speedtest.Net برید و یک تست بگیرید و عکسش رو بزارید اینجا. خیلی عجیبه که شما میگی سرعتت 50 هست. چون مخابرات سیستم محدودیت سرعت نداره و طبق تنظیمات مودم الان باید 220 دریافت کنید. احتمالا مشکلی در نوع اتصال شما هست.نقل قول:
ببینید شما ایا میدونید نویز چیه. بزارید توضیح بدم. ببینید خط تلفن شما تا که میزان سرعتی کشش داره. اگر بیشتر از اون تنظیم بشه اصطلاحا لینک میپره. یعنی ارتباط شما قطع میشه. پرش لینک یعنی مثلا شما داری با تلفن حرف میزنی یه دغعه قطع و وصل بشه و ارتباط با طرف مقابل کامل قطع بشه. مواقعی این اتفاق میافته که خط بیش از کشش تنظیم شده باشه. خط شما تا حدودا 10 مگ میکشه. سرعت 10 مگ یعنی 1 مگابایت در ثانیه یا 1024 کیلوبایت در ثانیه. اما الان خط شما روی 2 مگ تنظیم شده. پس مشکلی از بابت قطعی و پرش نیست. سرعت هم ربطی به نویز نداره. منظورم اینه هر چقدر کشش خط باشه سرعت هم همونقدر بالا میره.
بازم که این پرتک قطه .من نفهمیدم دلیل قطعیش چیه ؟ یعنی دارن زیر ساختشو گسترش میدن که یه روز درمیون قط میشه ؟ دارن اپدیتش میکنن ؟ دارن ارتقاعش میدن ؟ مرض دارن ؟ برقش قط میشه ؟
هیچ دلیل منطقی براش وجود نداره:n02: