بچه ها الان که همه ispها مشکل دارن و بهترین راه هم اینه که بریم تو سایتشون و بهشون ایمیل بزنیم و اینجوری خودشون زنگ میزنن
اگه همه همکای کنن به نتیجه میرسیم.
ممنون
Printable View
بچه ها الان که همه ispها مشکل دارن و بهترین راه هم اینه که بریم تو سایتشون و بهشون ایمیل بزنیم و اینجوری خودشون زنگ میزنن
اگه همه همکای کنن به نتیجه میرسیم.
ممنون
تو روی من داره شر میگه...
به خدا من که تحصیلات آکادمیک ندارم تو آی تی و نتورک هزار برابر بیشتر از اینا سرم میشه
یا نمیفهمن یا دارن مردم رو دست میندازن !!!
یارو میگه IDM ات خرابه !!! میگه ام تی یو عوض کن...
میگه نه دانلود لینک آی تیونز نا معتبره شما باید با ایران لاین دات نت چک کنی !!!
بله قربان شما 512 خریدی باید بین 50 تا 60 دانلود کنی ( خیلی سرعت های ما تو ایران 20- 30 مگ هست خیلی راحت 14 کیلوبایت رو سانسور کرد )
حالا که داری 70 تا دانلود میکنی خیلی اوکی هست !!! شرکت پارس آنلاین لطف میکنه خط شما رو رو 4 می بنده باید کلاتم بندازی هوا !! شما 512 خریدی باید سرعت اسمی بگیری !!!
طرف فکر کرده ما خریم....آره عزیزم اینترنت گرفتم که 400 تا دانلود کنم !!! وگرنه از مخابرات می گرفتم...
پینگ تا 500 اوکی هست... آخه فلان فلان شده یکی بتو بگه تو حتی پالیسی شرکت خودتم نمیدونی.. و دوستان از چیزای خنده دار دیگه ای که شنیدم :
ببخشید پینگ بالا رفته :
- شما گیم بازی می کنید ؟
= بله چطور؟
- ما گیم ساپورت نمی کنیم.
ببخشید https و چیز پی ان خرابه
- ما وی پی ا.ن سا پورت نمیکنیم. ما https ساپورت نمیکنیم
آخه یکی به اون بیسوادا که مارو خر فرض کردن بگه ما گیم ساپورت نمیکنیم یعنی چه ؟ آقا گیم یه پارامتره ؟ یه متغیره ؟ چیه !؟ به شبکه مربوطه ؟
من این حرف رو میشنوم دیوونه میشم !!! آقا گیم به پینگ مربوطه..پینگ هم فقط برای گیمه مگه ؟ بیچاره مردم عادی که متوجه نیستن این احمقا بهشون میگن ما فلان چیز رو ساپورت نمیکنیم..
یا میگه ما وی پی * ساپورت نمیکنیم !! انگار ایشون باید ساپورت کنه !! آقا یا یه پورت و درگاه بازه یا بسته دیگه ؟؟؟ اصلا چه ربطی به پارس داره که این کلمه ساپورت رو میاره !؟؟؟ فکر کرده مردم خرن..
آقا اینا تقصیری ندارن
از اون بالاها اینطور گفتن بگن دیگه
وگرنه اونم یه کارمند سادس بیچاره از ترس اینکه اخراج نشه مجبوره بگه اینارو
مرد میخوام بریم وزارت ارتباطات رو تخته کنیم
سایت دیجی کالا نمیره! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
ببخشیدا خیلی ببخشیدا جون من ببخشیدا ولی بذا بگم دلم خنک شه
کاره اینا از شکایت اینا گذشته
اینا ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررریدن. وقتش شده پوشکشون عوض بشه
:n24:
digikala که بدون مشکل باز میشهنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنین. :11:نقل قول:
از صبح باز نمیشد! دیدی ضایعم کردن!نقل قول:
الان درست شده
از صبح 4 بار خواستم برم 3 بارش وصل نشده
ممنون جهت اطلاع
شما قطع شدن هم دارید؟نقل قول:
مثلا اینترنت قطع بشه یا تلفن قطع بشه؟
بله ، معمولا تلفن زنگ که میخوره اینترنت قطع میشه برای چند لحظه. البته از اسپیلیتر هم استفاده میکنمنقل قول:
ببین اسپلیتر رو به صورتی وصل کن که فقط به تلفن وصل بشه
یعنی مودم رو مستقیم به پریز وصل کن
اگه جواب نگرفتی اجتمالا سیم کشی تلفن خونه با سیم برق در جایی به هم خوردن یا اتصال کردن! (بعضی وقتا این باعث همچین چیزی میشه. سره خودم اومده این قضیه)