اقا از چه سروري و سايتي دانلود مي كني برا ما كه همه جاها ----- شده ديگه نمي دونيم چي دانلود كنيم
Printable View
اقا از چه سروري و سايتي دانلود مي كني برا ما كه همه جاها ----- شده ديگه نمي دونيم چي دانلود كنيم
همچنان همین وضغهنقل قول:
الان به پشتیبانی گفتم چک کرد میگه برای مرکز مشکل پیش اومده شدیدا زیر بار ترافیکی هست
حد اکثر تا صبح درست میشه
ادم واثعا حرصش میگیره
یک طوری هم میگه انگار مساله مثبتی هست و داره بهش افتخار هم میکنه
از دوستان کسی از شاتل کرمانشاه سرویس گرفته ؟
تنها مشکلی فعلا با شاتل دارم قطعی های پیای پی هست و عوض شدن IP ....
نمی دونم شما هم این مشکل رو دارید یا نه ولی حداکثر زمان اتصال من ۲ روز هست در صورتی که با سپنتا حداقل ۲ هفته بود ! ...
این آمار کانکت های من در مرداد ماه که تا اینجا شده ۱۴۵ مورد !
اگر کسی این مشکل رو نداره یه فکری به حال مودم ام بکنم شاید با شاتل سازگار نیست ...کد:http://www.image-upload.net/images/26vt0z1jh3jmdoj9f9kn.jpg
سلام مدتي است كه سرعت دانلود من در طي روز از 50 يا 60 كيلوبايت رسيده به 10 يا حتي پايينتر علت چيست ?
سيستمم اكو 128
ممنون
هر شب شیر یه منطقه رو می بندند ماله یه منطقه دیگه رو باز میکنندنقل قول:
من فقط منتظرم پارس آنلاین توی شهر ما راه بیفته ! ( دارن تجهیزاتشون رو نصب میکنن ) برای همیشه با این شاتل لعنتی خداحافظی میکنم !
در ضمن این ماه پول بنده رو شاتل و نمایندش بالا کشیدن !
چه جالب ولی من که اصلا مشکل ندارم:31: فعلا نه قطعی داره هم سرعت شبانه بالاست. فکر کنم طرفای ما معجزه است نه؟ البته اگه چش نخوریم گاهی پایین میاد که اونم دائمی نیست تازه فکر کنم مربوط به سایتی که می رم باشه. فعلا که خیلی خوبه مگه بعدا بزنن تو ذوقمون:19:نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
سرعت من که خوب بود. 60 تا 80:46:نقل قول:
سلام
دوستان بنده در تاریخ 2 تیر سرویس ART1 خودم رو بمبلغ 28800 تومان شارژ کردم که تا تاریخ 10 تیر داشتم استفاده میکردم یعنی ( 8 روز ) فردای اونروز یعنی در تاریخ 11 تیر سرویس بنده بی دلیل توسط نمایندگی شاتل در میبد غیر فعال میشه ( من در این تاریخ میرم مسافرت و نمایندگی هم خبردار میشه ) تا تاریخ 2 مرداد یعنی بنده مبلغ 28800 هزینه دادم فقط 8 روز ازش استفاده کردم !
وقتی از سفر برمیگردم و میبینم اوضاع اینجوری شده میرم نمایندگی برای بررسی ولی میبینم که داره نمایندگی عوض میشه !
تا امروز من منتظر عوض شدن نمایندگی قدیم شاتل و اومدن نماینده جدید و شروع بکارش بودم !
بررسی و شکایت بنده به هیجا نمیرسه ! نه در نمایندگی و نه در شاتل تهران !
یعنی از یک دوره سرویس یک ماهه آرت بنده فقط 8 روزش رو استفاده میکنم و بقیش رو شاتل میکشه بالا !
امروز تصمیم میگیرم اکانت خودم رو دوباره شارژ کنم و بدون توجه به پیش فاکتور سرویس میرم پرداخت آنلاین میزنم بملبغ 19800 تومان ( 8000 تومان هم در فاکتور تخفیف خورده )
ولی الان متوجه میشم که تاریخ فاکتور از 2/5/89 شروع شده !
امروز هم 19/5/88 هست ! یعنی 11 روز دیگه اکانت بنده تموم میشه !
ممنون میشم یه راه حلی بذارید جلوی پای من نمیدونم چیکار کنم تا الان 48600 تومان پرداخت کردم برای 18 روز !
دوستان سلام....:11:
شاتل يه مودم به من داده مدل fbr-1161 و مارك level one....الان مي خوام وصل كنم به ويندوز 7 ولي تو سي دي درايور براي 7 نداره....زنگ زدم پشتيباني گفت برو درايور رو از سايت سازنده مودم دانلود كن...
ولي اونجا هم فقط براي ويستا داره...گفت اگه براي 7 نداره مودم رو عوض بايد بكني:19:
راه حل چيه؟