میتونی وارد پنل کاربری بشی یا نهنقل قول:
اگر نمیتونی یعنی فرستادند
Printable View
میتونی وارد پنل کاربری بشی یا نهنقل قول:
اگر نمیتونی یعنی فرستادند
اخه اینا دیروز میگفتن فرستادیم الان میگن امروزنقل قول:
بخدا من برنامه ریزی کرده بودم[emoji35] [emoji35] [emoji35]
چند عدد بن تخفیف 25 تومنی جهت ثبت نام اولیه دارم..هر کسی خواست پ.خ بده با قیمت خوب بهش میدم.
دوستان بالاخره تخلیه کامل انجام شد
ممنون از راهنمایی های همتون
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
من یه سوالی برام ایجاد شده ... الان یه طرح داره شهاب با نیم گیگ ترافیک در ماه که 4 تا 10 هم تایم رایگان داره ... قیمتش 15.900 هست یعنی 16 تومن تقریبا بعد شما بری 40 گیگ هم ترافیک براش بخری میشه 64 تومن پول اون 40 گیگ ترافیک ( هر گیگ 1.600 محاسبه میشه به صورت پلکانی) جمع 64+16 = 80 هزار تومن ! بعد طرح خود شهاب با 40 گیگ ترافیک قیمت گذاشتن 99 هزار تومن !! یعنی رسما 20 هزار تومن گرون تر خوب کسی دیوانس بیاد این کار رو بکنه ؟! تازه این ترافیک رو اگر مصرف نکنی به ماه بعد منتقل میشه ... هر دوشونم تایم رایگان دارن یکی 2 تا 8 هست اون یکی 4 تا 10 ... داستان چیه یعنی خودشون نمیشینن حساب کتاب کنن ؟
بعد شما اگر حساب کنید برای تمام حالت های شهاب به صرفه هستش که همین نیم گیگ رو بگیری بعد بری بالای 40 گیگ ترافیک بخری ... مثلا طرح شهاب 10 گیگ ترافیک رو قیمت گذاشتن 43.900 یعنی همون 44 هزار تومن ... اما درواقع با این سیستم شما 16 تومن باید پول ترافیک واسه 10 گیگ رو حساب کنی و 16 هم پول خود طرح میشه میشه جمعا 32 هزار تومن یعنی 12 تومن ارزون تر ! فک نکنم من اشتباه حساب کنم نظر شما چیه دوستان ؟ :n09::n09:
40 گیگ ترافیک اضافه میشه 104640 توماننقل قول:
بعد تو آسیاتک حجم به دوره بعد انتقال پیدا نمی کنه
سلام
دوستان وضعیت شما چه جوریه؟؟
سرعت رو میگم
بله کاملا حق با شماس ... محاسبات من اشتباه بودنقل قول:
اما خیلی مسخره اس چرا به دوره بعد منتقل نمیشه جدا ؟؟!
من قیمت هایی که گفتم از تو خود سایت بود نه 1544.ir که وقتی از پنل چک کردم دیدم اصلا اینجوری نیست قیمت هاش پس این چیه تو سایت گذاشتن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پینگ آسیاتک چطوره؟
اگه میشه از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بگیرید
ممنون:n16:
از هر4 پینگ دو تاش انجام نمیشه و کلا برای همینم برای بازی های انلاین اسیاتک خوب نیست فقط برای سرور های داخلی خیلی خوبهنقل قول: