شناسنامه حودتو باباتو ببر قکر کنم کارتو راه بندازه ، اگه نشد باباتو بفرست !نقل قول:
فکر کنم همون روز ، فوقش تا فرداش !
Printable View
شناسنامه حودتو باباتو ببر قکر کنم کارتو راه بندازه ، اگه نشد باباتو بفرست !نقل قول:
فکر کنم همون روز ، فوقش تا فرداش !
من نامحدود سرعت بالا نمیخوام ولی خب میخوام سرعت در حد معقول وبگردی باشه و حداقل به خاطر تموم شدن حجم قطع نشه.نقل قول:
فکر کنم منظورتون این بود که بعد از ۲۳ مگابایت (البته ۷۰۰۰ مگابایت تقسیم بر ۷ میشه ۲۳۳) سرعت میشه ۴ «کیلو»بایت، درسته؟
البته اگه این طوری باشه که به درد خودشون میخوره. :n04:
بله می شه ۲۳۳ مگابایت.که اونم برای روز خیلی کمه.دقیقا بدرد خودشون می خوره.ببین سرویس های نا محدود در ایران همشون به طریقی هم به لحاظ سرعت و هم به لحاظ حجم محدود هستند.حتی گرون ترین سرویس ها.بنابراین شما سرویس حجمی بگیرید.اسیاتک تمام سرویس هاش در روز بالاترین سرعت ممکن رو میده و تفاوت سرویس های اسیاتک در سرعت دانلود در ساعات رایگان است.شما چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ بگیری چه ۱۰ مگ توی روز یک سرعت رو داری ولی اگه اهل دانلود شبانه هستی باید سرویس بالاتر بگیری که حدش ۱۰ مگ با سرعت دانلود ۲۵۶ است.بقیه سرویس پایین تر می یاد.نقل قول:
خب دوستان بالاخره بعد از کلی پیگیری و داد و بیداد درخواست تخلیه خط رو برای مخابرات فرستادن.
حالا بنظرتون تا چند روز دیگه تخلیه انجام میشه؟
جالب اینجاست که من بخاطر قطعی های زیاد و طولانی مدت(مثلا دیروز از چهار بعد از ظهر تا چهار بامداد قطع بود)خطمو تخلیه کردم . وقتی هم به پشتیبانی گفتم تو این چهار روز بالای بیست بار قطعی داشتم بهم میگه شانسته مرکز مخابراتیتون تو این چند روز مشکل پیدا کرد ولی دیگه حل شدا
حالا امشبم بعد از درخواست تخلیه بازم همون آش و همون کاسه هست
پ.ن: این پنج روز که از اسیا تک سرویس داشتم بدترین تجربه اینترنتیم بود
نقل قول:
کدوم مرکزی ؟
با idm سرعت فوقش به 300-400 برسه.این چند وقت سرعت داغون شده..ناشی از کمبود پهنای باندهنقل قول:
حالا با همین سرعت 250 شبی میتونی حدود 4-5 گیگ دانلود کنی
سلام
دوستان برای من امشب سرعت دانلود از مولتی شیر و4upld به شدن پایین ودارای نوسان هست وبه زور به 60 کیلوبایت میرسه
در حالی که هر شب با سرعت 800-1 مگ دانلود می کردم
برای شما هم اینطور شده یا مشکل از خط خودمه؟
کدوم منطقه قم هستید شمانقل قول:
+
مثل اینکه آسیاتک روی سرورهای شاتل محدودیت گذاشته
توی تابپک 4upld بحثش هست
مرکز مالک اشترنقل قول:
البته الان مولتی شیر درست شده ولی 4upld همونه
احتمالا همونطور که شما گفتید ممکنه محدودیت گذاشته باشن
دوستان همین الان از اسیا تک تماس گرفتن ازم پرسید که واسه چی میخوای تخلیه کنی؟
جوابشو دادم بعد گفت همین الان فرستادم!!!
ما که نفهمیدیم اینا بالاخره فرستادن یا نه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk