قضیه این آپدیت جدید چیه؟که میگن اگه بشه هیچ کدوم از سی دی های کپی قدیم و جدی را نمیشه رو کنسول -- شده اجرا کرد؟؟!!(البته هنوز نیومده نمی دونم شایدم اومده ولی میگن نسخه بتا هست!!! )منکه گیج شدم
قضیه این آپدیت جدید چیه؟که میگن اگه بشه هیچ کدوم از سی دی های کپی قدیم و جدی را نمیشه رو کنسول -- شده اجرا کرد؟؟!!(البته هنوز نیومده نمی دونم شایدم اومده ولی میگن نسخه بتا هست!!! )منکه گیج شدم
دوستان کسی نیست جواب سوالم رو بده(داخل صفحه قبلی هست)
حالا یه سوال دیگه دارم بازی های دو سی دی هم مگه ایکس باکس داره آخه یه سری بازی ها می زنند دو دیسک؟:18:
خبر ندارید ثبتش کرده یا نه ؟ این اختراع حیفه :31:نقل قول:
خیلی وقته که اکثر بازی های بزرگ رو 2 دیسک هستندنقل قول:
تازه کجای کاری؟ فاینال فانتزی 4 تا دیسکه!
اولین تصاویر منتشر شده از روند بازی Resident Evil Operation Raccoon City
این بازی نزدیک 6 ماه دیگه عرضه میشه
کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3344
عجب چیز خوفیه !نقل قول:
لیون همون لباس قدیمیش تنشه ، این همون 6 هست یا فرق داره ؟
خیلی باحاله :31:
مثله اینکه همون 6 هستنقل قول:
ولی من شنیدم اویل 4 ps2 رو هم قراره بصورت hd روی 360 & ps3 بدن
طریقه کار کرد دیسک ها چه جوری هست مثلا دیسک یک تموم شد دیسک دو رو می زاری :18: فکر کنم قبلا یه همچین چیزی رو دیده بودم حال دوست عزیز سوال قبلیم رو جواب نمی دی:31: داخل صفحه قبلی هست
این بازی ها باید اول از همه نصب بشن به این صورت که شما دی وی دی اولی رو میذاری بعد یه پیغام میاد مبنی بر اینکه باید دی وی دی دوم گذاشته بشه بعد نصب که تموم شد دی وی دی اول رو میذاری و بازی میکنی همین!نقل قول:
راستی ایکس باکس شما چقدر حافظه داره؟
البته اویل 4 اول اولش مال نینتندو بود ، بعد نیتنتدو نتونست اون فروشی که تضمین کرده بود رو داشته باشه بازی از انحصاری خارج شد و مالتی شد ولی به جاش اویل 0 و اویل 1 ریمیک کماکان انحصاری نینتندو موندند و دو تا از شاهکار های اویل محصوب میشند .نقل قول:
ولی فکر کن اویل 4 HD چه شود :40: