الان زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک یه آقایی برداشت خیلی کارش درست بود اول که دمش گرم upstream رو برد رو 783 کیلوبیت ... قبلا 500 بود واقعا تو اسکایپ و اینا اذیت میکرد الان یه کم بهتر شده ...
سری پیش زنگ زدم یه خانومی بود سرعت رو برد بالا تقریبا 1 مگ بود آپ ولی دانلود سرعتش نصف شد ... که هر چی گفتم خانوم یه کاری کن سرعت دانلود نیاد پایین اما آپلود بره بالا گفت نهایت 500 میشه اما امروز دیدیم شد 780 هم میشه بدون کاهش downstram :n02::n02:
در مورد سرعت شبانه ام پرسیدم گفت بله محدود میشید در صورتی که مرکزتون ترافیک بالایی داشته باشه برای کنترل امکانش هست که شما رو محدود کنه و با اینکه مثلا بتونید 8 مگ باشه ممکنه رو 2 مگ یا پایین تر سرعتتون رو تعیین کنه ... اما در صورتی که بار ترافیکی کم بشه در مرکز دوباره محدودیت رو بر میداره اما ربطی به میزان دانلود شما نداره که مثلا فرض کنید من یوزر پر مصرف باشم منو محدود کنن رو 2 مگ ولی یوزر کم مصرف رو تو همون مرکز محدود نکنن و سرعت اون 8 مگ باشه ! سرعت همه نهایت تو این مرکز میشه 2 مگ شب (یعنی شبیه شاتل رفتار نمیکنن) ... خیلی صادقانه جواب داد واقعا خوشم اومد :n09: من یه عمر کشتم خودمو شاتل بگه بله شما رو محدود میکنیم آخرشم یارو نگفت ... :n02: ( فرض کنید تو شاتل 7 روز سرعت رو چند مگ بود بعد میشد 5 کیلوبایت اما میگفتن شما محدود نیستید شبکه افت سرعت داره :n38: )
دوستانی که به فکر شبانه هستن بستگی به بار ترافیکی مرکز مخابراتیشون داره دیگه ... من که 10 روزی 8 مگ بود واقعا زندگی بود مثل اواخر پارس آنلاین بود از زندگیم راضی بودم :n31: اما الان کم شده سرعت دیگه کاریشم نمیشه کرد ...