از اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از اینجا :نقل قول:
نه تو پنلم تا 4 5 روز پیش بودش امروز سر زدم دیدم اون طرح اقتصادیش نیستش تو خود سایتم Tci.ir هم برداشتننقل قول:
سلام دوتا سوال داشتم، ما که نامحدود قدیم بودیم، الان تو سایت لاگین کنیم میتونیم طرح جدید پیش پرداخت بخریم یا باید زنگ بزنیم 2020 و مکافات و حضوری و اینها؟ سوال دیگه ام اینه که چطوری باید تو این سایت مخابرات لاگین کنم؟ یوزرنیم و پسوردم نمیدونم چیه اصلا تاحالا لاگین نکردم.
وارد ادرس زیر میشی . یوزرینم شماره تلفنت با کد شهری بدون صفر هست مثلا 2122334455 . پسوردت هم همون پسوردی هست که باهاش به مودم وصل میشی.نقل قول:
بقیش رو خودمم نمیدونم.حیف شد نامحدود رو از دست دادیم.من از صبح تا شب میگذاشتم یوتیوب تماشا میکردم انواع پادکستها که باهاش میتونستم کارهای دیگمم انجام بدم.حالا از غصه فکر کنم بمیرم:n02:
چرا غصه یا مرگ؟نقل قول:
یه کاربری هست اینجا که سرویسهای وی پی ان داخلی میفروشه که اینترنت بین الملل رو داخلی میکنه. و اخرین بار تاکید کرد که روی اینترنت مخابرات همکار میکنه. اگه یوتیوب مصرف بالایی داری میتونی از این سرویس داخلی کننده ترافیک خریداری و استفاده کنی. حجمت رو چهار برابر میکنه در واقع برای مصرف یوتیوب نسبت به چیزی که هست. فک میکنم 100-150 گیگ در ماه برات کافی باشه که روزی 8-9 ساعتی یوتیوب روی 480 ببینی.
سلام
من 256نامحدود داشتم مخابرات و برای کارم بدک نبود کفاف میداد
این طرح جدیدشون چیه؟حجم من تموم شد سرعت کم میشه؟
ذاتا 32کیلوبایتم نمشد سرعت دانلودم:n27:
ممنون، لاگین کردم. مشخص نیست کجا باید چیکار کنیم ولی رفتم رو خرید سرویس زد که شما چون پس پرداخت هستین نمیتونین سرویس بخرین و منطقیه. حالا نمیدونم این 1 خرداد چه اتفاقی برای اکانت های ما میفته. باید بزنگ بزنیم 2020 احتمالا.نقل قول:
اتفاقا منم دیگه دانلود نمیکردم باهاش و یوتیوب میدیدم کیفیت 360. حالا موندم چه سرویسی بگیریم بیارزه. من تاحالا از مخابرات سرویس نگرفتم و از اول همین نامحدود بود، الان مثکه فقط میشه رنگین نت گرفت، درسته؟ ظاهرا گزینه های زیادی نیست، من میخواستم یه زمان کوتاه بگیرم ببینم چی میشه و مصرفم چقدره که ظاهرا گزینه ای جز 270 گیگ برای سه ماه به مبلغ 150 تومن ندارم، بقیه طرح ها دانلود تو ساعات مشخص داره که به درد من نمیخوره چون طرح میزنم رو گوشی 2 تومن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه گرفت که مثلا طرح سرشار داره میده. درسته؟ کسی این سرویس رو گرفته؟ این که نوشته «طرح افزایش سرعت» منظورش از افزایش سرعت چیه؟
تایید میکنم. منم همون سرویس رو روی روتر WR740N ست کردم و اینطوری حتی وایفایم هم نیم بها حساب میشه و مودمی که اینترنت روشه رو کامل وایفایش رو خاموش کردم که هیچی 4 برابر مصرف نشه.نقل قول:
الان سرویس 2مگ با سرعت چهاربرابر و حجم 960 گیگ 6 ماهه رو گرفتم و عین 960 گیگ رو میتونم عادی و بین المللی مصرف کنم.
بنده روزی 2-4 ساعت یوتویب و لیندا 1080 میبینم و به زور ماهی 50 گیگ مصرف میشه. برای دانلود فایل و بازی و فیلم هم سرویس پراک*سی ایرانشون جواب میده و کامل نامحدوده.
اگر سوال های منو بترتیب پاسخ بدین واقعا متشکرم.
سلام وقتتون خوش.. مخلصم یک سوال داشتم من مثلا طرح زیر رو میخرم و یا یک طرح دیگه البته طرح زیر مثال هست ولی همه پس پرداخت یعنی روی قبض تلفن اونم یک ساله:
مثلا سرعت 8 مگ 1 ساله ماهی 25000 تومان بین الملل 40 گیگ(حجم داخلی 4 برابر بین الملل)
حالا سوال من اینه من مثلا هر طرحی مثل طرح بالا بخرم مثلا ترافیکم در ماه تموم میشه ایا ماه بعد اتوماتیک خودش شارژ میشه(سرویس پس پرداخت هست)روی قبض.
سوال دوم اگر تموم بشه میشه خرید روی پس پرداخت؟؟اگر بخریم دوباره به صورت ماهانه اتومات خودش شارژ میشه؟؟
سوال سوم چطوری میتونم وارد پنلم بشم؟؟؟چون من نامحدود 10 سال پیش بودم اصلا با این سیستم جدید وارد نیستم و تو این 10 سال روی قبض پرداخت کردم.تشکر.:n12:
پس پرداخا همه امکاناتی رو گفتید دارهنقل قول:
پورتال سراسری مخابرات باید وارد شید
adsl.tci.ir