خوب معمولاً خط رو روی چند میبندن؟نقل قول:
Printable View
خوب معمولاً خط رو روی چند میبندن؟نقل قول:
خداییش کارشون درسته اول سرویس هر روز سرویس رو 8 مگ دانلود داشت تو تایم شبانه از سرور های خود آسیاتک اما الان مثل اینکه محدود کردن و بیش تر از 2 مگ نمیشه ! ... دیگه زورم گرفت اینو مستند کردم که واسه خودشونم بفرستم اینقدر با افتخار همه جا نگن یک اتفاق مهم ! چون لاقل واسه ما که چند روز بیش تر اتفاق نیفتاد :n02::n02: ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چند نکته حائز اهمیت هستنقل قول:
1- لطفا یه تصویر از SNR و RATE خططون بگذارید تا نهایت سرعتی که خط شما کششش رو داره معلوم باشه
2- در برخی مراکز به دلیل مشکلات شرکت زیرساخت و مخابرات امکان افزایش پهنای باند نیست و درصورتی که مشترکین پرمصرف باشند شبکه دچار افت کیفیت میشه
وقتی میای پست از سرعت خوبت اینجا میزاری باید انتظار چنین چیزی رو داشته باشی..متاسفانه همه اینا تبلیغات شرکت هست تا بوسیله تعریف شما کاربراش رو جذب کنه و دوباره سیاستهای شومشو اجرا کنه.نقل قول:
از من به شما نصیحت: بهترین سرعت ایران رو هم بهت دادن صداشو در نیار! تجربه نشون داده هر وقت از سرویست تعریف کنی بعد از یه مدت خراب میشه...
معلوم نیست آسیاتک این چند وقته چه خبره
با سرویس 10 مگ
شبانه سرعت 200
روزانه هم 600
اصلا این توجیه که پهنا باند مرکزتون کم هست درست نیست
چونکه پهنا باند که یک روزه کم نمیاد یعنی نمیشه امروز سرعت 1.2مگ باشه بعد فردا یک هو بشه 600 تا
من نمیدونم سرعت روزانه رو دیگه چرا کم کردند:n03:
دوستان همونطور که پیشبینی میشد نمایندگی خرمشهر با قلدری تمام گفت خطو تخلیه نمیکنیم
با تهران هم تماس گرفتم فقط پاسکاری میکنن
یه شکایت تو ۱۹۵ ثبت کردم
حالا به نظرتون چکار کنم که هرچه زودتر خطم تخلیه بشه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
زنگ زدی صدای مشتریان اونجا معمولا کار بهتر راه میندازدنقل قول:
+
تو همون 195 شکایت کردی کافیه معمولا روز بعدش بهت زنگ میزنند
یالاخره ما نقهمیدیم سرعت ساعت رایگان چند هست؟ ایا سرعت سرور های داخلی هم اسمی شده؟ میخام از های وب کوچ کنم به اسیا
اگه بخاطر شبانه میخوای بیای به نظرم نیا! از ماه رمضان کیفیت شبانه خیلی ناپایدار شدهنقل قول:
سرویس 10مگ 4 تا 10صبح رایگان!
اینم تست دو شب پیش هست:
والا من الان 10 مگ دارم که 2 تا 8 رایگان
تا چند روز پیش سرعت از سرور های داخلی خیلی خوب بود و معمولا رو 600 - 700 بود ولی چند روزی میشه که روز چه سرور ایرانی چه خارجی رو 600 هست ولی شب چه سرور ایرانی چه خارجی هر دو رو 200 هستن. از وقتی گفتن سرعت تو سرویس های داخلی نامحدود هست برای من بدتر شده