میلاد جان ، به نظر من برو یه آرکید بخر خودتو راحت کن - این اسلیم رو هم بذار برای لایونقل قول:
میلاد جان ، به نظر من برو یه آرکید بخر خودتو راحت کن - این اسلیم رو هم بذار برای لایونقل قول:
سلام بچه ها
میخوام هارد بخرم .میشه قیمتا رو بزارید .
ممنون.
به نظرم منظورش از سخت افزاری همون تعویض درایو اسلیم با فت بوده که هزینه رو بهتون اینقدر بالا گفته..........نقل قول:
اصلا توصیه نمیشه اینکارو بکنید چون برای دستگاه مشکل ایجاد میکنه.......
یا حق
پس به نظرتون اگه منتظر بمونم بهتره؟
اگه عجله نداری منتظر بموننقل قول:
اگه خیلی عجله داری و پول تو دستو بالته یه الیت بخرو حالشو ببر
دوستان اگه یه فلش مموری ویروسی رو به ایکس باکس بزنیم امکان داره که کنسول هم ویروسی بشه؟
نه هیچیش نمیشه !!
من یه ویروسی زدم :31:
مستر پوریا من دو سال پیش شنیدم قراره یه فن جدید ایکس باکس به بازار بیاد که یه طرف ایکس باکس رو میگیره و داخلش رو خیلی خنک میکنه من به خاطر درس زیاد پیگیرش نشدم شما اطلاعی دارید؟
حتما میدونی که یکی از مشکلات ایکس باکس داغ شدن بیش از حد در حین بازیه طوری که بعضی از طرفدارهای ps3 بهش لقب بخاری برقی دادن!:31:
فن رو که میشه تعویض کرد !! ( به تراکتور تبدیل میشه :31: )
تازه اونم برای برد فالکون بود !!
---------
دما هم طبیعی هست !! فقط یکسری نکات هست که باید بهش دقت کرد !!
اون دسته از افرادی هم که میگن بخاری هست ، شما هم در جواب بگید : "دلتون بسوزه ما با یه تیر دو نشون زدیم هم کنسول گرفتیم هم بخاری " :31:
ولی دور از شوخی اصلا نگران گرما نباش ( بیشتر منظورم به جاسپر هست )
به پست پوریا اضافه میکنم که:نقل قول:
بستگی داره ویروس با چه برنامه ای وشته شده باشه........
چون بیشتر ویروس ها مخصوص ویندوز هستن و فرمتشون EXE هستش روی کنسول ها نمیتونن تاثیر بزارن،البته ممکنه بعضی از ویروس های توی فلش به فلشی مکه همزمان با فلش ویروسی روی کنسول هستن نفوذ کنه ولی در هیچ صورت روی کنسول تاثیر نمیزاره........