احتمالا مخابرات این پیام رو برای مشترکین پس پرداخت (به طور کلی) ارسال کرده. کسانی که قبل از این خودشون به طرح های جدید تغییر دادند که هیچی، کسایی که بواسطه پس پرداخت بودن هنوز از طرح های قدیمی استفاده میکنن سرویس هاشون تغییر خواهد کرد.نقل قول:
Printable View
احتمالا مخابرات این پیام رو برای مشترکین پس پرداخت (به طور کلی) ارسال کرده. کسانی که قبل از این خودشون به طرح های جدید تغییر دادند که هیچی، کسایی که بواسطه پس پرداخت بودن هنوز از طرح های قدیمی استفاده میکنن سرویس هاشون تغییر خواهد کرد.نقل قول:
بودجتون ماهی چقدره؟نقل قول:
کشش خط چقدره؟
دانلود شبانه میخواید یا نه؟
ماهی 25-30نقل قول:
فکر کنم 2 مگ هست
دانلود شبانه اگر رایگان باشه اره ولی نیم بها نه
راستی یک سوال تمام سایتها با دامنه ir ترافیک داخلی حساب میشن یا نه فقط همون لیست خود مخابرات داخلی حساب میشه ؟
نقل قول:
2 مگ بعیده کشش خط باشه مگه اینکه خیلی وضعیت خط خراب باشه. ولی من همین 2 مگ رو هم لحاظ میکنم...
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 20 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه -- ماهانه 15 تومن (45 تومن کل دوره)
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 30 گیگ روزانه + 60 گیگ شبانه -- ماهانه 25 تومن (75 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 35 گیگ روزانه - 70 گیگ شبانه - ماهانه 30 تومن (90 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 50 گیگ روزانه - 100 گیگ شبانه - ماهانه 40 تومن (120 تومن کل دوره)
تو لینک تعرفه های مخابرات تهران اینو که شما گفتی نداره ولی گزینه زیر رو داره :نقل قول:
2 مگ - 40 گیگ - 25تومانکد:http://tehran.tci.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=1771
اینهایی که گفتم جشنواره فعلی مخابرات به اسم رنگین نته. با 2020 تماس بگیرید برای اطلاعات دقیقتر.نقل قول:
حجم رو که خیلی وقته تقسیم بر 4 می کنننقل قول:
چند ماهی میشه و از وقتی که پنل عوض شده
برای شما هنوز کلش بین الملله؟
حالا چرا تو این رنگین نت طرح اقتصادیش رو برداشتن الان فقط سرشار - شب خیز و صیح خیزش مونده
با 2020 تماس گرفتید یا صرفا به پنل خرید مراجعه کردید؟ بعضی طرح ها در پنل نیست و از 2020 یا نمایندگی ها قابل خرید است.نقل قول:
این پنل قدیمی مخابرات کلا دیگه کار نمیکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا مشخصات سرویسمو ببینم ؟!