سلام دوستان وقتتون بخیر
من قبلا 5 ماه خدمت کردم و از پسفردا باید ادامه خدمتم رو برم
آموزشی از پسفردا شرو میشه (نیروی انتظامی مالک اشتر اراک)
کسی میدونه چند روز آموزشی هست؟مثل دوره آموزشی سربازا تازه وارد به آدم سخت میگیرن؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان وقتتون بخیر
من قبلا 5 ماه خدمت کردم و از پسفردا باید ادامه خدمتم رو برم
آموزشی از پسفردا شرو میشه (نیروی انتظامی مالک اشتر اراک)
کسی میدونه چند روز آموزشی هست؟مثل دوره آموزشی سربازا تازه وارد به آدم سخت میگیرن؟
مرسی
دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم،لطفا جواب بدین.
اگه کسی چن ماه خدمت کرده باشه و علاوه بر اون چن ماه خدمت کسری هم تو پروندش ثبت شده باشه و در حین خدمت برای ادامه تحصیل ترخیص بشه آیا بعد اینکه دوباره برگشت اون کسری ها پا برجا خواهد بود؟
:n16:
آقایون من شنیدم که برخی از پست های ارشد شدن خیلی عالیه،مثلا اگه ارشد فلان بشی دیگه صبحگاه نداری و یا مثل بقیه سربازا بهت فشار نمیارن،اینا همش الکیه؟
این چیزا سلیقه ای هستشنقل قول:
دوره ما فرمانده گردان گفت که فقط مسئولای غذا رو واسه نگهبانی نزارن
بقیه نگهبان بودن
نظام جمع و رژه کار میکردن
کلاس میرفتن
اردوگاه میرفتن
تیراندازی میرفتن
شما مگه 5 ماه خدمت نکردی؟ پس آموزشی هم قاعدتا رفتی دیگه قبلا! پس می روی محل آموزش و نهایتا روزه اول برگه معرفی به یگان تحویلت داده می شود و ادامه ی خدمت در یگان را می گذرانی! آموزشی دیگه نداری!نقل قول:
همش الکیه. ارشد دردسره. همش اول همه باید بیدار بشی بری تو اصله ماجرا. برای تنبیه هم اوله همه باید جوابگو باشی :n24:نقل قول:
واسه کسایی خوبه که دوست دارن همه جا یک پست و مقامی داشته باشند. :n08:
جوابشو نمی دونم :n07: اما فکر کنم باید مجددا برای کسری اقدام کنی.نقل قول:
نقل قول:
اگر کسری ثبت شده باشه روی پرونده دیگه لازم نیست دوباره اقدام کنید . . . .
نقل قول:
ممنون از پاسخت
از دیگران شنیده بودم که ب مدت 3 هفته آموزشی میزارن دوباره
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
موقع پر کردن برگه اعزام به خدمت یه قسمت داره با عنوان " تاریخ پیشنهادی اعزام " ، بعد از اونجایی که من می خوام برج 10 اعزام بشم اگر توی این قسمت برج ده رو وارد کنم حتما اعزام من میوفته برای برج 10 یا اینکه ممکنه برگه سبز رو که داداعزام بیوفته برای برج 8 ؟؟ با توجه به اینکه من تا 11/93 فرصت دارم خودم رو معرفی کنم ...
از بچه ها کسی قبلا توی فرماندهی انتظامی سیستان خدمت کرده؟
مرخصیش چطوره؟ مثل جاهای دیگست؟