دوستان روشی میدونید که با شبانه اینترنت مخابرات از یوتوب بشه دانلود کرد ؟ 3 تا سرویس ک.ر.ی.و v.p.n خریدم همشون بعد از ساعت 1 شب اصلا یوتوب رو باز نمیکنن :n03:!!!
Printable View
دوستان روشی میدونید که با شبانه اینترنت مخابرات از یوتوب بشه دانلود کرد ؟ 3 تا سرویس ک.ر.ی.و v.p.n خریدم همشون بعد از ساعت 1 شب اصلا یوتوب رو باز نمیکنن :n03:!!!
برای دانلود از یوتیوب از نرم افزار itube استفاده کن.لینک مستقیم میدهنقل قول:
یا برای باز کردن یوتیوب از وب فریر استفاده کن نیاز به کیرو و هیتلرکش نیست
دوست عزیز ممنون از پاسخدهی.نقل قول:
اما انگار منظور منو نفهمیدید. رو 8 مگ بستن با 750 دانلود میکنم سرعت اینترتم هم 2 مگه. من اصلا رو 8 مگ بستن نویز ندارم.
اینترنت 1 مگابیت مخابرات : شبانه !! ( دانلود با کریو )
همه لینک ها از تاینی مویز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی به اینا نیسنقل قول:
از سایت های لیچر برای لینک های یوتیوب استفاده کن
تو نت سرچ کنی سایت های لیچ کننده یو تیوب به هدفت میرسی !!
اوه ببخشید.نقل قول:
متاسفانه متوجه نمیشم فرمایشتان چیه.
راه های زیادی هستن که فرمودن من بعد از یک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم.(نیاز سرور خارجی برای راه اندازیش هست.نقل قول:
بعد از ساعت یک کریو به سرورش متصل میشه؟ مشکل قطعی یا ... برای این سرور ها در مخابرات هست؟نقل قول:
من ovpn نصب کردم ولی کاهش سرعت و عدم اتصال به سرور در ساعات ۱ صبح تا ۴ صبح رو داره.
چون کریو شنیدم هسته اش ovpn شاید با انگلولک کردن Ovpn هم بدون مشکل وصل شد.
ممنون
من هم سیسکو دارم هم تونل + و هم کریو و openvpnنقل قول:
این اواخر زیاد ادا در اوردن و هرزگاه یکیشون دچار ایراد میشه
ولی من هیچ وقت با open vpn مشکلی نداشتم !!
اینترنت من بعد ساعت 1 تایم داره ولی نه در حدی که اختلال به وجود بیاره برای وبگردی !! زیر 20 درصد ایجاد میشه !! کریو هم مشکلی نداره بعد 1
ببینید
Downstream Speed من رو روی 7 مگ بستن. اینترنتم هم مخابراته سرعت اینترنتم هم 2 مگه. امروز اینترنتم تموم میشه و باید تمدید کنم.اگه بیام سرعت یک مگ بردارم اون 7 مگی رو روی اون بستن تغییری میکنه؟ چون دارم سرعت رو میارم پایین داون استریم هم میاد پایین یا ثابت میمونه؟
ثابت میمونهنقل قول:
ولی سرعتتون به صورت نرم افزاری محدود میشه
آقن نت همه ی شما ها مزخرف شده ؟
همش قطعی و این چیزا ؟!