اینترنت همراه اول هم میاد میبینیم چطوریه.نقل قول:
بعید میدونم درست حسابی باشه.
اینترنت همراه اول هم میاد میبینیم چطوریه.نقل قول:
بعید میدونم درست حسابی باشه.
هیچ ربطی به سامی یوسف ندارهنقل قول:
:10:
نقل قول:
بالاخره کدوم طرفی ؟
یا ==========>
<===========
بزار بیاد همراه اول !
ببین قیمتش چنده !!!!!!!!!!!!!
به اس ام اس رحم نکردن دیگه این؟
آقايون من گوشيم كا 750 است كسي تنظيمات دستي براي gprs رو نداره آخه من گوشيم رجيستر نشده
هنوز اون 8900 تومان پول ی که قرار بود به سیم کار تها که سوخته بود ندادن!
60 -70 هزراتا سیم کارت به علت مشکل شبکه سوخته بود چند ماه پیش !مشترکان مجبور به تهیه بسته بازگشت شدند!
در کل پول خوری و دزدی ایرانسل بیشتر از پیش شده!!!!! از سیم کارتهای اعتباری الکی الکی اعتبار کم میکنه!
انتن نمیده خوب! Gprs مشکل داره! فقط یک قسمتش خوب بود بعضی سیم کارتها شانسی بعضی چیزاشون مجانی بود هنوز! اونم از رو بیسوادیشون بود وگرنه اگر بلد بودند تا حالا مشکل رو درست میکردند!
در کل مخبرات گرونتر میگره ولی سرویس های بهتری ارئه میده!
یک شرکت خصوصی نمتونه با یک دولت رقابت کنه !
هاشم جان شما هنوز و اینجا هم ولکن نیستی ؟
Mtnclub هم که .....
به هر حال .. انجمنه
راستی امروز رفیق منم اس ام اسش از طرف افتاد بیرون دیگه براش مجانی نبود
سلام بر دوستان عزیز
آقا من یه سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم
می خواستم ببینم چطوری می تونم لیست مکالماتم و همینطور
لیست sms هامو بگیرم. یه چیزی مثل پرینت گرفتن مکالمات تو همراه اول
لطفا راهنماییم کنین.
ميدونستين قراره سيمكارت دائمي همراه اول بشه 120 تومن!! اينجوري بشه من يكي كه پرتش ميكنم اين ايرانسلو تو سطل زباله ! مسخره كرده دليوري اس ام اسي روميده كه به دست طرف نرسيده !!!
منظورم همین طرح های مختلفه که هی تبلیغشو میکنن.نقل قول:
اوضاع الان رو میخوای بدونی عزیز؟
اوضاع الان به خاطر این داغونه که یه سری آدم های زرنگ فهمیدن که میشه از اینترنت ایرانسل به طور مفت و مجانی استفاده کرد دیگه هیچی پهنای باند واسه بقیه نمیمونه.:27:
من فکر نمی کنم اون قدر تعداد کسایی که Gprs زیاد باشه در یک منطقه ! و همزمان کار کنند که کار اون منطقه رو مختل کنند ؟ !
ولی من میدونم بعضی ها با ایرانسل و با اتصال به کامپیوتر در شبانه روز چیزی در حدود 100 مگ دانلود میکنن.:27:نقل قول:
و باز هم من فکر نمی کنم این سرعت 6 کیلو بر ثانیه این همه ادم بیان سرویسش کنند
اگه سرعتش بالا بود یه چیزی :دی
براي خط هاي دائمي هست ولي اعتباري رو بعيد مي دونمنقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
آقا من یه سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم
می خواستم ببینم چطوری می تونم لیست مکالماتم و همینطور
لیست sms هامو بگیرم. یه چیزی مثل پرینت گرفتن مکالمات تو همراه اول
لطفا راهنماییم کنین.
دوستان سلام
من سیم کارت ایرانسل دارم چطوری می تونم امکان نمایش اسم خیابانها را رو گوشیم فعال کنم ؟ یعنی گوشی اسم خیابان یا بعبارتی موقعیت Bts را نمایش بده .
من خودم با n70 با سرعت 10kb\s
دانلود می کنم
در sony ericson درز داخل مسیجنقل قول:
و درنوکیا
tools\settings\network\cell info display\on
دیدین چه بلایی به سر mms ایرانسل اووردن؟؟؟؟
یک سال قطعش کردن که با خودشون راه اندازیش کنن.
بابا عجب آدمایی هستن.
لو رفتن هدایای نوروزی ایرانسل:
قرعه کشی 25 فروردین ماه
سلام دوستان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طول مدت ایام نوروز 50 مرکز درتعدادی از شهرهای کشورمان وجود خواهدداشت ، تمامی کسانی که تا پیش از 15 فروردین از این مراکز ،سیم کارت قبضی یا اعتباری تهیه کنند ، قرعه کشی مخصوصی در نظر گرفته شده است که شامل 700دستگاه تلفن همراه نوکیا می باشد،برای شرکت در این قرعه کشی کافی است که مشترکین ثبت نام سیم کارت خریداری شده را تکمیل نمایند و اولین تماسشان را از سیم کارت خریداری شده تا 15فروردین برقرار نمایند قرعه کشی این دسته از مشترکین 25 فروردین صورت می گیرد و نام برندگان یکم اردیبهشت ماه سال 1387 در سایت رسمی شرکت قابل روئیت می باشد.
نکته:تنها مشترکینی در این قرعه کشی شرکت می کنند که فقط از مراکز ذکرشده سیم کارت اعتباری یا دائمی تا قبل از 15فروردین خریداری کرده و ثبت نام سیم کارت خریداری شده را تکمیل نمایند و اولین تماسشان را از سیم کارت خریداری شده تا قبل از 15 فرزردین برقرار نمایند.
برای اطلاع از فهرست مراکز به فایل پیوست رجوع کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز و سرفراز باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانه دیگه:27:نقل قول:
داش مهدی،نقل قول:
نکنه تنها عیدی ایرانسل در نوروز همینه
طرح مرحی نمیده:41:؟
منبع این خبر کجا بود ؟
منبع این خبر رفیقمون شاهین شهرکی هستشنقل قول:
اما در مورد طرحهای دیگه...
باید صبر کنید...قطعا باید یه سری طرحهای دیگه میده(هرچند اگه هم نده برای من فرقی نداره:دی)
نقل قول:
در sony ericson درز داخل مسیج
و درنوکیا
tools\settings\network\cell info display\on
ممنون از راهنمایی شما من کاری را که گفتید انجام دادم ولی اتفاقی نیافتاد یعنی ممکن پس از جابجایی به یه موقیت دیگه این امکان فعال بشه ؟
سلامنقل قول:
يعني تا حالا نميدونستي اينا چرا MMS رو براي ايرانسل لغو كرده بودن و نميگذاشتن كه به تصويب و به مرحله اجرا برسه ؟ :21::21::27:
من یه ساله ایرانسل دارم کامل هم رجیستر شده ولی امروز که گوشی رو روشن کردم زده simcard registration failed
حالا لوگوی ایرانسل رو گوشیم هست ولی آنتن ندارم دستی هم که شبکه رو سرچ می کنم بازم میاد ولی دسترسی نمیده!
کس دیگه چنین مشکلی داره؟؟!
مگه همراه اول قراره MMS هم بده؟ من فقط شنیده بودم که GPRS قراره راه بیفته؟:18:نقل قول:
در ضمن MMS از طرف نیروی انتظامی و به خاطر مزاحمان MMSی قطع شد و ربطی به مخابرات نداره.:27:
گوشیت خراب شدهنقل قول:
سیمکارتت رو گوشیه دیگه کار میکنه؟؟
منم همین مشکلو داشتم
بردم 25000تومن دادم گوشیمو درست کردن
دولت!!!!!نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم.:41:نقل قول:
دوستان 1 سوال الان ميشه با ايرانسل كاري كرد كه شماره نيفته؟ چون شنيدم ميشه!
بله
اگه سیم کارت به نام نزده شده باشه
یعنی تکمیل ثبت نام نشده باشه.
میشد !
مسئله به اين سادگي چطور متوجه نشدي؟نقل قول:
ربطي به نيروي انتظامي نداره.
بستن تا خودشون راه بندازن.
بله تو اخبار 20:30 گفت همه ی اپراتورها از عید mms شون وصل میشه.نقل قول:
فعلا یه بار روشن خاموش کردم درست شد.نقل قول:
ولی یعنی چی نیاز به فلش شدن اینا داره؟ چیش خراب شده یعنی؟
کسی درباره طرح های عید خبر نداره ؟؟؟؟ خیلی منتظرم هر چند که فکر نمی کنم زیاد جالب باشه !!!!
بیخودی گوشیت رو فلش نکن !نقل قول:
رسیت کن
به تنظیمات اولیه برگردون
سیم کارت های دیگه رو تست کن..
بیخودی گوشی رو فلش نکن
نقل قول:
فعلا که جشنوارش اعلام شده که هر کسی از فروردین سیم کارت بگیره جایزه داره... یعنی قرعه کشی !
ولی مطمن باشید ! در بهار ایرانسل خواهد ترکوند !!!!!
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟نقل قول:
به این میگن رقابت سالمنقل قول:
:41:
وای به روزی که بگندد نمک
ديگه كل ملت دارن ميگن.نقل قول:
گفتن بايد قوانيني براش تنظيم بشه كه از 2 ماه كشيد به يك سال. اين يعني چي؟ تنظيم قوانين يك MMS چه قدر طول ميكشه مگه؟اصلا چرا گزاشتن اوايل MMS فعال باشه؟
فقط ميخواستن خرابش كنن.
چون يكي از تبليغات بزرگ ايرانسل همين MMS بود .حتي ميتونم بگم از GPRS هم بيشتر روش حساب كرده بودن.
وقتي طرف با 20 تومن ميتونست كلي اطلاعات(300 كيلوبايت) جابجا كنه ديگه كسي از SMS استفاده نميكرد.فكر كن با 300KB ميتوني به جاي يك جك كل شاهنامه رو براي طرف بفرستي!!!
بچه ها سه روزه كه قبزمو پرداخت كردم اما هنوز نوشته بدهي478950