متاسفانه همراه اول از روابط عمومی خوبی برخودار نیست
Printable View
متاسفانه همراه اول از روابط عمومی خوبی برخودار نیست
دوست عزیز پهنای باند سایتی که شما متصل هستید درای نوسان میباشد که اشکال در لینک بیتی اس میباشد مطمعنا محدودیتی در کار نیست
دوستان عزیز توجه داشته باشد همراه اول اولین اپراتوریت که اینترنت نامحدود با سرعت صد مگابیت به صورت رایگان در اختیار مشترکان قرار میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امروز رفتم یک سیم کارت اعتباری گرفتم ولی سرعت اینترنت اون نصف سیم کارت قدیمی هست که عوض نکردم.
مهندس تکلیف استفاده از فرکانس رایتل چی میشه؟بعضی جاها ۱۵۲۴ هست با پهنای ۱۵ ولی شهرایی که رایتل فورجی داره ۱۴۹۹ هست با پهنای ۱۰.فروردین مشهد ۱۳۲۵ بود با پهنای ۱۵ که با ۱۶۰۰ رایتل هم تداخل نداشت چی شده که از تکه پایین باند ۳ استفاده نمی کنید و رو فرکانس رایتل بستین؟نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستانی که مشکل قطعی مودم دارند به هیچ عنوان از ورژن beta در Ookla تست نگیرند و همچنین سرورهای تست دیگر به جز اونایی که در بالا تست گرفتم. من همین مشکل رو دارم و از ورژن اصلی speedtest و testmy و at&t استفاده می کنم. البته هنوز ایرادشو نفهمیدم فقط می دونم اگه سرعت دانلود رو 0 نشون داد مودم قاط می زنه.
برای استفاده از فایل flash در ورژن اصلی speedtest واسه chrome آدرس زیر رو بزنید: (بعد از آپدیت به آخرین ورژن)
chrome://settings/content/flash
و بعد ask first رو off کنید.
دوست عزیز پهنای باند فرکانس 4g رایتل قابیلت ارتقا به بیست مگاهرتز را دارا میباشد که در تکه باند ۳ در اختیار همراه اول این قابلیت وجود ندارد ودر همان ده مگاهرتز محدود شده است
تک کانکشن که نابود کرده رفته. البته با این اوضاع درهم کنونی و منازعات بین ایران و کشور x، هیچ بعید نیست که از اون طرف اینترنت رو رومون ببندن و مثل کره شمالی بشیم که به شبکه جهانی متصل نیست!نقل قول:
سرعت دانلود
باند 7 -- @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند سه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه اس ان آر پایینه
به طور کلی اس ان آر سیگنال همراه اول نسبت به ایرانسل پایین تره
نقل قول:
ممنون میشم اگر کسی میدونه خبر بده بهم.
یعنی سرعت باند ۷ از ۳ کمتره؟ راستی SINR هس نه SNR. اگه منظورتون مثل ADSL هس که هرچی پایین تر باشه بهتره!نقل قول:
هر دوتاش هر چقدر بالاتر باشه بهترهنقل قول:
منم همین مسأله رو با دائمی همراه اول داشتم و گذاشتمش کنار چون این اطلاعرسانی با تأخیر میتونه با عث بشه اگه یه لحظه غفلت کنین یک قبض 50 60 هزارتومانی یا بیشتر براتون به ارمغان بیاره درست مثه اتفاقی که واسه یکی از دوستان من افتاد. متأسفانه همراه اول مثه ایرانسل طرحی شبیه کنترل مصرف آزاد نداره که در صورت اتمام بسته کلا اینترنت قطع بشه و شاید این ترفندی است برای درآمد بیشتر! به خاطر همین کلا رفتم سروقت یه سیم کارت اعتباری معمولی همراه اول که مدتها استفاده نمی کردم برای استفاده های اینترتنی و جالبه که روی سیم کارتهای اعتباری همراه اول این مسأله اطلاعرسانی با تأخیر میزان حجم باقیمانده چه از طریق کد دستوری و چه از طریق اپلیکیشن وجود نداره و همین موضوع این احتمال که همراه اول مشترکان دائمی را این جوری سرکیسه می کند، زیاد میکنه:n23:نقل قول:
باسلام حق با شماست طرح کنترل مصرف ازاد باید در شبکه اعمال بشه این موضوع را پیگیری خواهیم کردنقل قول:
جهت اطلاعنقل قول:
این شبانه رایگان3تا9 که واسه طرح میده محدود هست من به زور تونستم4.5گیگ بگیرم وسرعت دانلودش از 130کیلوبایت بیشتر نمیشد
دوست عزیز طرح مورد نظر به علت رایگان بودن دلری کاربر زیاد میباشد وپهنای باند بین کابران تقسیم میشود اگر شما در منطقه خلوت تست بگیرد خواهید دید سرعت تا صد مگابیت بالا میرودنقل قول:
برای شما بیشتر نمیشه چرا میگین محدود هست امروز صبح با سرعت یک و نیم مگابایت با تریجی دانلود میکردم تستش رو هم تو تاپیک مربوطه گذاشتمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه خیر پهنای باد بهانه هست و اگر هم درست باشه مشکل کاربر نیست مشکل اپراتور هست.مگه شماها نماینده این اپراتورها هستید هی دفاع الکی می کنید؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر شما با مجموعه همراه اول در ارتباط هستید علاوه بر طرح کنترل مصرف آزاد.. بسته های چند کاربره را هم پیگیری کنید.. برای رقابت جای این مساله در همراه واقعا خالیه.. همینطور بسته های ترکیبی که البته تا به حال بسته ترکیبی اینترنت و مکالمه به درد بخوری از ایرانسل ندیدم
ممنون از پاسختوننقل قول:
در مورد کدپستی هم صد در صد از دست بودنش اطمینان دارم، ولی نمیدونم مشکل چی بوده که هنوز خبری از ارسال سیم کارت جدید نشده !
برای اون سیم کارتِ دیگه که گفتید خبری نشده اس ام اس ثبت کدپستی و ارسال سیم کارت اومد براتون ؟نقل قول:
بنده هم از کدپستی مطمئنم چون همین دیروز صبح سیم کارت ایرانسل رو با همین کدپستی دریافت کردم...
سلامنقل قول:
بنده هم تقریبا شرایطی مشابه شما دارم و اخیراً از سیم کارت دائمی که خیلی وقته دارمش، استفاده میکنم
تا قبل از ین قضیه ی دانلود رایگان شبانه هم از بخش مصرف داده گوشی حجم رو چک میکردم (بدلیل تاخیر همراه اول در اندازه گیری حجم)
ولی در حال حاضر قبل و بعد از دانلود رایگان شبانه حجم رو از طریق اس ام اس به همراه اول و با تاخیر چک میکنم...
ضمنا پاسخ سوال دومتون هم به نقل از همراه اول میدم:
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
متاسفانه امروز هم بنده احساس کردم سرعت دانلودم به نصف و حتی کمتر، نسبت به روزای قبل کاهش پیدا کرده...نقل قول:
و امروز تقریبا با سرعتی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کردم، در صورتی که چند رو پیش و تا قبل از ساعت 8 سرعت دانلودم حدود 1.5 مگابایت در ثانیه بود !
با آنکه در یک ماه و نیم گذشته پیوسته با سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم و گوشی 4G حدود 50 گیگ اینترنت استفاده کرده بودم اما هر بار که به آن سر شماره ویژه تعویض رایگان پستی همراه اول پیامک زده و کد پستی را فرستادم در جواب پیامکی می آمد که شما شامل طرح تعویض رایگان سیم کارت نیستید و شماره شما برای جشنواره های بعدی ثبت شد. اما امروز ظهر ناگهان پاکتی با لوگوی همراه اول پشت در خونه نظرم رو جلب کردم و وقتی بازش کردم یک سیم کارت فورجی به همراه بروشور راهنمایی فعال کردن آن داخل پاکت بود بی آنکه مشخص باشد این یوسیم مربوط به شماره دائمی من هستش یا شماره اعتباری. به هر صورت مطابق دستورالعمل نوشته شده در بروشور با سیم کارت اعتباری شماره سریال پشت یوسیم دریافتی را شماره گیری کردم و بعد هم پین 1 نوشته شده روی یوسیم از من درخواست شد و پس از ورود پین یک در کسری از ثانیه پیامکی آمد که سیم کارت فعلی شما تا یک ساعت دیگر غیرفعال شده و یوسیم فعال می شود و بلافاصله یوسیم را داخل گوشی گذاشتم که چند ثانیه نگذشته چند پیامک آمد که یوسیم فعال شد و بسته 15 گیگ هدیه هم فعال شد و به عنوان بسته رزور پس از اتمام موجودی بسته فعلی که هدیه استفاده از اپلیکشین همراه اول است، فعال می شود. پس از دریافت غیرمنتظره یوسیم کل فریند فعال سازی و دریافت هدیه در کمتر از دو سه دقیقه انجام شد. اینم از سورپرایز همراه اول.
سلام به همه
دوستان الان چند روزه که متوجه شدم از غروب تا صبح سرعت اینترنت خطم فوقالعاده کم میشه. کنار آنتن گوشیم علامت H+ هست ولی با این حال سرعت دانلودم روی 100 کیلوبایته
از صبح تا شب سرعتش خوبه ولی غروب به بعد اینطوری میشه البته این مشکل فقط واسه سیمکارت من نیست هر سیم کارت همراه اولی رو تو هر گوشی ای تو خونمون تست کردم این مشکلو داشت
ممنون میشم راهنماییم کنید
ترافیک منطقتون زیادهنقل قول:
ممنون از توضیحات.نقل قول:
یک کارت اعتباری با بسته اینترنت فعال دارم. پس اگر کارت تعویض کنم بسته به کارت جدید usim منتقل میشه؟
اگر میشه لطفا شماره sms برای تعویض یا راه تعویض رایگان اینترتی هم توضیح بدین
ضمنا صبح رایگان سرعتم خیلی پایین بود، فکر میکنم این طرح 3 تا 9 به گوش خیلیها رسیده، دکلها حسابی داغ شدن
کلا در هیچکدوم از اپراتورها با تعویض سیم کارت به یوسیم برای بسته ها و موجودی شارژ هیچ اتفاقی نمی افته و هدایایی هم که تعلق میگیره اگر بسته فعالی از قبل وجود داشته، رزرو میشه. سرشماره ای که باید کد پستی تون را به ااون پیامک کنید 8962 هستش. البته اون جور که در سایت همراه اول نوشته باید دست کم یه هفته سیم کارت روی گوشی باشه که از 4G پشتیبانی کنه بعد به این شماره پیامک بزنید که البته ممکنه مثه مورد من جواب بده مشمول طرح نیستین و کد پستی شما برای طرح های بعدی ثبت شده و بعد ناگهان یه پاکت پشت در خونه ببینید که داخلش یوسیم و بروشور راهنمای فعالسازی هستشنقل قول:
من دو سه روز بود که با سیم کارت قدیمی از طرح رایگان سه تا نه صبح استفاده می کردم که در حالت 3G بود و سرعت بین یک تا دو مگ بسته به سروری که دانلود می کردم در نوسان بود. علاوه بر اینکه پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل از یه منطقه به منطقه دیگر تفاوت داره، ترافیک کاربران در مناطق مختلف هم متفاوته و گذشته از اینا ترافیک و پهنای باند سروری هم که از اون داللود می کنید در سرعت نهایی شما مؤثره.
مرسی، چجور با اینترنت یا sms اقدام کنم؟ حوصله خرج دفتر خدمات ندارمنقل قول:
اینترنتی نیست. فقط باید با همون سیم کارت معمولی که روی گوشی 4G از اینترنت استفاده می کنید بعد از گذشت یه هفته از اینکه سیم کارت روی اون گوشی بوده یه پیامک به شماره 8962 بزنید و در متن پیامک فقط کدپستی تون رو بنویسید. بعضی ها اینجا نوشته بودن که بعد یه هفته براشون پیامک اومده که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم هستین اما برای من هیچ پیامکی نیومد و هر بار هم که به این شماره پیامک زدم پیام می داد مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستم اما در نهایت دیدم امروز یوسیم رایگان را فرستادن و دو سه دقیقه ای هم بدون دردسر فعال شدنقل قول:
بازم خیلی ممنون، الان پیامک میفرستم
جواب زود اومد، شما مشمول طرح رایگان تعویض یوسیم نیستید
ببینم چه میشه، اگر خبری نبود باید برم دفتر خدمات
سلامنقل قول:
شما یه بسته روی سیمکارت فعال کن و رو گوشی فورجی بزار یه هفته بعدش پیامک تعویض رایگان میاد .
فعاله ولی یه هفته نشده، تو گوشی 4G و طبیعتا فقط 3G وصل میشه
چند روزی صبر میکنم
ممنون
حضوری برو یک قرون هم نمی خواد بدی ۵ دقیقه ای هم کارت راه می افتهنقل قول:
امتحان میکنم، ممنوننقل قول:
دوستم برای تعویض همراه اول 5000 تومان تو خدمات داد
نه من عوض کردم نه پول گرفت نه از شارژ کم شد جدیدا رایگان شده فکر می کنمنقل قول:
آره، اون یه ماه پیش عوض کردنقل قول:
فردا میرم بپرسم
من اصلا از اوش سیمکارت اصلیم محدودیت سرعت داشت
ادعای اینکه ماها فقط کمی اذیت شدیم خیلی خنده داره
سال پیش توی طرح آزمایشی ترابرد کردم
فقط اون موقع قبل زنگ 20 ثانیه صدای مزاحم اون خانم رو پخش میکرد حمار اول که درست شد بهد شیش ماه . اون موقع ما آدم نبودیم ؟؟؟
الان 4 بوق و یک برفک پخش میکه . برفک خوبه دیگه برنمی گردم :n02:
اصلا متوجه شدید پشتیبان های اینا 2 سال به روی خوشون نمی آوردن و فقط دروغ تحویل مردم میدادن ؟؟؟ :n30:
سلام
این همراه پدر س گ هم خب نقشه ای زده
دیشب اینقد ما نشستیم تا سه دان کنیم گفتیم بزنیم دهنشو سرویس کنیم.اقا سه شد زدیم اولین دانلود دیدیم این خره همراه اول اصلا راه نمیره به زور میشد یک مگا بایت.کلا بین ۵۰۰ تا یک مگا بایت
وقتی ساعت شد ۶ صبح سرعت اومد ۲۰۰ کیلو بایت البته تا الان با ۳جی بود
اومدیم خونه شبکه ۴.۵ جی بود یا هم ۴جی پلاس زدیم دانلود دیدیم خره اصلا دیگه راه نمیره.سرعت ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلو بایت.وقتی نه صبح شد خابیدیم.اخرش گفتم همراه اول زد سرویسمون کرد
من از ۱۵ سرور مختلف دان کردم.هر چی بود نبود دن کردم سرعت از یک مگا نرفت بالا
ولی وقتی با گوگل پلی دان میکنم سسرعت دو برابر میشد عجیبا
mci هم عجب پشتیبانی جالبی داره
تماس گرفتم بابت پرونده پیگیری انتنم، میگم پرونده رو سیم دایمیم بود و ترابرد شده، باید دوباره پرونده تشکیل بدم بابت اعتباری؟ گفت که همون اعتباری رو هم ترابرد کن برو!!!! ولش کن:n31:
دقیقا جمله اپراتور بود.....
اخرشم پرونده تشکیل نداد
[emoji23][emoji23]دمش گرم عجب جوابینقل قول: