عزیز من الان اینترنت در اروپا و امریکا هر مگابیت پهنای باند متقارن که برابر 650 گیگابایت تبادل در ماه هست حدود 1 دلار در ماه قیمتش هست
وقتی مردم و مصرف کننده ها اینجور فکر کنند دیگه از دولت و شرکت ها چه انتظاری میشه داشت؟
Printable View
عزیز من الان اینترنت در اروپا و امریکا هر مگابیت پهنای باند متقارن که برابر 650 گیگابایت تبادل در ماه هست حدود 1 دلار در ماه قیمتش هست
وقتی مردم و مصرف کننده ها اینجور فکر کنند دیگه از دولت و شرکت ها چه انتظاری میشه داشت؟
لطف می کنین یه لینک بزارین از isp که می فرمایید.نقل قول:
یکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
این همه رفتیم سیم کارت 4جی گرفتیم
بعد میریم در محدوده 4جی و 3جی هر کاری میکنیم ریجستر نمیشه و فقط 2جی ریجستر میشه
من موندم این دیگه چه صیغه ای هست که شبکه رو شناسایی میکنه ولی اجازه ریجستر شدم رو نمیده
اصولا همه جا سرعت اپلود کمتر از دانلوده. پس با یه خط یک مگ نمیشه 650 گیگ مصرف داشت. 300 گیگ دانلود و 100 گیگ اپلود منطقی تر به نظر میاد!نقل قول:
نقل قول:
اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تعرفه ها.
نت 3 مگ ماهیانه 24 دلار. یعنی به ازای هر مگ 8 دلار( اونم در صورت قرارداد 2 ساله) اینا همشون قرارداد 2 ساله هستن.
نت 15 مگ ماهیانه 35 دلار. به ازای هر مگ 2.5 دلار.
نت 50 مگ ماهیاته 45 دلار. به ازای هر مگ کمتر از یک دلار!
نت 100 مگ ماهیانه 54 دلار. یعنی حدود نیم دلار( 50 سنت) به ازای هر مگ در ماه.
نت 150 مگ هم 80 دلار . این مثل بالایی هست.
یه چیز دیگه هم دیدم که تعجب کردم.
اصلا فکر نمیکردم که اونجا هم ترافیک ماهیانه داشته باشن!
ولی خوب اونقدر هست که جوابگو باشه. نه مثل ایرانسل گیگی 10 هزار تومن یا مثل مخابرات گیگی 4 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:برای شب سوم هم دانلود داشتم از همین بسته یکروزه که 3 شب پیش گرفته بودم !نقل قول:
10 گیگ دریافتی داشتم
0 روز اعتبار نوشته ولی هر قدر دانلود میکنم از اون 100 گیگ کم میکنه : دی
چه شانسینقل قول:
من دیشب ک نت وصل نشده بود پریشب هم بعد از یه مدت قطع شده بود
اما ۳ شب پیش ۸ گیگ دانلود کرده بودم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خب به همشهری های عزیز تبریک میگم
همانطور که قبلا گفته بودم دیروز شبکه LTE ایرانسل رسما در شیراز راه اندازی شد
این مراسم در هتل هما با حضور مدیر عامل ایرانسل انجام شد
فعلا مناطقی که تست کردم اینا بوده : قصردشت / زرگری / ملاصدرا / فرهنگ شهر / حافظیه / زند
دوستان برای جایی که تحت پوشش مخابرات نیست (هنوز سیم کشی نشده و احتمالا هم نخواهد شد) و همچنین وایمکس خیلی خوب انتن نمیده (در محدوده زرد قرار داره) امکانش هست که از طریق 3g یا 4g بشه pc رو به اینترنت وصل کرد؟ بهترین و ارزون ترین راه دسترسی به اینترنت واسه همچین کسی چه راهیه ؟ بهتره الان اقدام کنه یا صبر کنه واسه 4g؟
اینی که میگم تو منطقه کشف رود مشهد میشینه که فقط 3g میگیره .
بچه ها چرا بسته ترکیبی مخصوص برداشتن از سایت ایرانسل ؟؟؟
با اون 2 گیگ میافتاد 13 تومن
رفتی یه لینک با تیتر چرت از یه سایت بی خود برداشتی بعد میای میگی دیگه همه چی تعطیل شده ! اگه می خوای با تری جی باز این کارا شایعه سازی راه بندازی همون بی نت باشی بهتره .نقل قول:
خخخ ظاهرا از جای دیگر فشار امده استنقل قول:
بازیهای کودکانه ایرانسل ادامه دارد
یک طرح بی مصرف دیگر/آنالیز تعرفه های ایرانسل
* تغییر تعرفه اینترنت همراه به 0.3 ریال بر کیلوبایت:* بررسی هزینه استفاده از 50 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
هزینه فعالسازی: ماهانه 2.000 تومان (#1*1*6*3*555*)
* تغییر تعرفه اینترنت همراه به 0.2 ریال بر کیلوبایت:
هزینه فعالسازی: ماهانه 3.000 تومان (#2*1*6*3*555*)
* تغییر تعرفه اینترنت همراه به 0.1 ریال بر کیلوبایت:
هزینه فعالسازی: ماهانه 5.000 تومان (#3*1*6*3*555*)
چرا این طرح ها مضحک و فریبکارانه است؟
به ترتیب: 3.500 تومان، 4.000 تومان و 5.500 تومان
اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 3.800 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 100 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب: 5.000 تومان، 5.000 تومان و 6.000 تومان
اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 7.700 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 200 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 8.000 تومان، 7.000 تومان، 7.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 300 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 11.000 تومان، 9.000 تومان، 8.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 400 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 14.000 تومان، 11.000 تومان، 9.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 500 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 16.000 تومان، 13.000 تومان، 10.000 تومان
بدین ترتیب با محاسبات سرانگشتی مشخص می گردد اگر مصرف ماهانه اینترنت شما حداکثر تا 45 مگابایت باشد، تعرفه پایه (0.75 ریال بر کیلوبایت) برای شما اقتصادی تر است.اگر مصرف ماهانه اینترنت شما 45 تا 100 مگابایت باشد، تعرفه 0.3 ریال بر کیلوبایت برای شما اقتصادی تر است. اما فرض کنید شما 65 مگابایت مصرف داشته باشید، با این حساب بایستی 4.000 تومان پرداخت نمایید؛ یا اگر 100 مگابایت مصرف داشته باشید باید 5.000 تومان پرداخت کنید؛ در حالی که قیمت بسته 200 مگابایتی ماهانه، 5.000 تومان است؛ آیا معقول است اساسا، فریب ایرانسل را بخورید؟ ضمن آنکه شخصیت حقوقی ایرانسل که با ارائه چنین تعرفه هایی نمایان می شود، حاکی از روح فریبکارانه این اپراتور دارد که با سو استفاده از ناآگاهی مشترکین، حقوق مصرف کنندگان را چه در این مورد و چه موارد متعدد دیگر که پیش از این افشا کرده ایم، رعایت نمی کند.
طبق محاسبات ما، تعرفه های 0.2 و 0.1 نیز بطور کلی در مقایسه با بسته ها کاملا فریبکارانه و غیر اقتصادی می باشد.
قبلا تا حدود 2هفته پیش شبانه ایرانسل خوب و بد میشد از 500 تا 1مگ دانلود میکرد
و با اینترانت کلن مشکل داشت و سرعت سرور های داخل از 200 بیشتر نمیشد
اما طی چند روز اخیر امتحان کردم میانگین ساعتی 3 گیگ میگیره و سرعت حدود 800 تا 1مگ
اینجا توی اصفهان سرعتش شبها ها بهتر شده
اما روزانه افتضاح همچنان
من الان ۲شب هست با یک کاری که میکنم با سرعت ۲ تا ۲.۵ مگ در ثانیه دانلود میکنم:n09::n09::n10::n10:
ایرانسل داره با مشترکین پر مصرف اینترنت تو تهران تماس میگیره تا سیم کارتشونو با سیم کارت 4G ساپورت به صورت رایگان تعویض کنه.
اشتباه شد پست بره هوا
خواستم بدونم شبانه رایگان داره سیم کارت ایرانسل؟ چه طرحی داره ایرانسل؟
با چه کاری؟نقل قول:
راستی 3g یا 4g ؟
بالاخره سروکله 3g ایرانسل تو مراغه هم پیدا شد امروز دیدم bts خیابان سعدی فعال شده احتمالا تا آخر بهمن ماه ۳ تای دیگه هم اضافه بشه
Sent from my X8 using Tapatalk
والا من تا جایی که میدونم ایرانسل تو مراغه 2 تا دکل نسل 3 داره !! یکی نزدیک میدان شهرداری و یکی هم نزدیک اداره آب و فاضلاب !!نقل قول:
کدوم یکی از اون ها فعال شده ؟
توی جاده شیراز بوشهر بودم همراه اول کامل قطع بود
اما ایرانسل رفیقم اینترنت داشت
میشه ؟ یعنی ایرانسل دکل هاش در جاده قوی تره ؟
در شهر هم من یجایی هستم که عصرا همراه اول آنتن نمیده . ممکنه ایرانسل اونجا وصل باشه ؟
منطقه ی تنگک بوشهر
مطمئنی؟ من تا حالا سه تا دکل دیدم که تجهیزات نسل سه روشون نصب بود. اولی تو سه راه مسجد دومی تو اول خیابان سعدی روبروی ایستگاه اتوبوس سومی هم بالاتر از دژبانی نزدیک رودخانه صوفی چای نصب شده .یه دکل هم تو خیابان بهبهانی هست که سکتور های جدید روش نصب شده اما از rru خبری نیست از مهندس رضا پرسیدم گفت تا آخر بهمن تجهیز میشه.نقل قول:
امروز تو خیابان سعدی پشت چراغ قرمز یه لحظه اینترنت رو روشن کردم دیدم اون H خوشگله ظاهر شد سرعتش هم خوب بود اما دکل سه راه مسجد هنوز فعال نشده.
Sent from my X8 using Tapatalk
واقعا هدف از نامحدود ایرانسل چی هست ؟ چون در اطلاعیه برای نامحدود زده به مدت محدود !!!
یعنی ایرانسل می خواد فعلا هر جور شده یوزر جذب کنه تا در آینده بتونه تغیرات بیشتری اعمال کنه و سود بیشتری داشته باشه ... پس این نامحدود همیشگی نخواهد بود
یکم هم دوستان عزیز انتظارشون خیلی بالا رفته هر شبکه ای هر جای دنیا تازه آغاز به کار کنه تقریبا یک سال زمان می بره ثابت بشه همن چند ماه پیش یادتون بیارید 2g سرعت حداکثر 20 کیلوبیت می شد اگه می خواهیم به آینده امیدوار باشیم خوبه به گذشته هم نگاهی داشته باشیم
من سوالم اینه چرا این همه ساده لوح هستیم ؟نقل قول:
سلام. ارزش داره به جای adsl ، مودم 4g ایرانسل بگیرم؟ مودم فعلی روی خط دوم و غیر ضروری ه یک خط adsl دیگه هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش تقریبا هم قیمت 8 مگ شاتل با 22 گیگ حجم ه (320 تومن)
ایرانسل بسته نامحدود آورده؟
قیمتش چنده؟
مصرف منصفانه هم داره؟
اگر کیفیت سیگنال ۴ جیتون خوبه می تونه یک گزینه مناسب باشه اما هنوز وب گردیش عالی نیست و وی پی لازم داری.نقل قول:
اگر می خواهی بگی بگو البته به مجموع سه تا پستت نمی خوره اگر نمی خواهی بگی چرا مطرح کردینقل قول:
نقل قول:نیاز به هیچ کاری نداره!نقل قول:
اونی که کاری بلد باشه مطمئن باشید نمیاد اینجا جار بزنه.
4G بیشتر از 20 مگابیت هم میده.
پس کل اون "یک کاری " که ایشون انجام داده اینه که سیم کارت 4G گرفته و وصل شده.
این دوستمون درست میگننقل قول:
من با سیمکارت نسل 4 و اتصال به lte با سرعت 3.5 مگابایت هم دانلود کردم
ولی چه فایده داره وقتی 200 مگ رو ماهی 5000 تومن میدن
با این قیمت سرعت 20 مگابایت هم باشه بدرد نمیخوره
۱بار بیشتر توضیح نمیدم ببینید من وقتی به ۳g گوشی وصل میشم همیشه سرعت یکسان نیست گاهی بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت گاهی بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوبایت . اینو بارها با خاموش روشن کردن اینترنت تست کردم علت رو نمیدونم شاید مربوط به IP باشه که هر دفعه وصل میشه.... و اما بالا بردن سرعت, من یک ADSL اسیاتک هم دارم که زمانی که به 3G وصل هستم و در حال دانلود , مودم رو بوسیله کابل لن وصل میکنم و سرعت دانلود ۲برابر میشود ببینید ۸۰ درصد مواقع سرعت تقریبا ۲برابر میشود ولی برای سرعت 2.5MB در ثانیه حتما باید سرعت خودتون بالای 1MB باشد حتما امتحان کنید ۱ بار نه جندین بار امتحان کنید...... و در اخر ممکنه بعد از مدتی اینترنت از 3G قطع شده و فقط از ADSL دانلود کند معمولا در انتهای فایل اینطور میشود و سرعت هیج ربطی به ADSL ندارد هر کس که میگه شرو ور گفتم بگه تا واسش فیلم بزارم در ضمن من اهواز هستم و اهواز 4G ندارهنقل قول:
دوستان شىراز هم طبق اخبارساىتها از روزچهارشنبه رسما 4gاىرانسل آمد فقط دوستان شىرازى لطف کنند بگند کجاى شىراز فعال هست باتشکر
راستى نووشته بودند مرودشت وکازرون وفسا وچند شهرستان دىگه شىراز هم 3gشده درسته؟
بچه برای تعویض سیمکارت هم کارت ملی میخوان؟
چون سیمکارت به اسمه بابامه کلی باس دعوا بشه تا بگیرم :|
کاملا معلومه برای چی بسته ها رو گذاشتهنقل قول:
الان همه دارند سیم کارتهای ایرانسلشون خاموش میکنند مثل خود من دو سیم کارت ازش داشتم هر دو رو انداختم سطل آشغال
میخواد جلوی مهاجرت به همراه اول بگیره
ولی کور خونده تا تعرفه ها رو برنگردونه وضع همینه
مگر طرف مغز خر خورده وقتی میتونه 2.5 گیگ بخره 10 تومن بعد بیاد 2 گیگ بخره 20 تومن
الان منم با افزایش بسته های ایرانسل از بسته های همراه اول استفاده میکنم ولی فکر کنم قیمت همراه اولم بعد از فراگیر شدن 3G بالا بره . چون الان تقریبا فقط مراکز استانها از نسل سه همراه اول استفاده میکنن
به نظرم من ایرانسل باید قیمتهای 3جی رو دست نمیزد و فقط 4جی رو افزایش میداد
خیلی جاها2جی هست هنوز
همراه اول من بسته ده تومنی یک ماهه گرفتم به جای دو و نیم گیگ بهم پنج گیگ داد. واقعا به صرفه است.
جالبه ایرانسل که این بار برای خط دائمی من پیامک قبض رو فرستاده خیلی بوداره :
مبلغ قابل پرداخت: 23 هزار
------------------------------
تماس ها : 15 هزار
پیامک : 2 هزار
سایر هزینه ها : 391 هزار !!!!!!!! :n04:
تخفیف کارکرد : 383 هزار !!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04: :n04: :n04:
معلوم هست چه خبره؟؟ من از چند ماه قبل که بسته ی ماهانه رو تموم کردم دیگه بندرت از اینترنت سیمکارت استفاده کردم. شارژ زیادی هم اضافی انجام داده بودم برای اینکه تا چند ماه برام قبض نیاد!
در ثانی وقتی اعتبار خط حداکثر 70 هزار هست چطور میشه 391 هزار استفاده کرد؟؟!!:n04: و عجیب تر اینکه اومده بخیال خودش یک تخفیف نجومی هم در نظر گرفته!!! :n04:
لابد برای دزدی بیشتر از مشترکینش این نقشه رو کشیده. مثلا خیال کرده به مرگ بگیرمشون تا به تب راضی بشن:n15:
شما کارکرد خط رو روزانه برسی کن
*130*1*1#
دوستان من ۲۴ گیگ شبانه داشتم ک دیشب تموم شد ۲۵ روز هم مونده بود الان نامحدود زدم نوشته با اعتبار ۳۱ روز یعنی واقعا ۱ ماه نامحدود شد؟